lekarz Elżbieta Szulc-Kluczyńska

1,4
1,5
1,4
1,3

w naszym przypadku pani doktor sprawdziła się i sprawdza w 100%, jeżdżę do niej od 6 tygodnia życia mojej córki a ma już 3 i pół roku, zawsze jest miła i uprzejma, dokładnie tłumaczy jak postępować w momencie choroby dziecka i metodę leczenia, polecam!

beznadziejna. niegrzeczna,wizyta trwała pól minuty w ciągu ktróej "pani doktor" zdążyła mnie obrazić. usłyszałam że "mam ponieść konsekwencje tego że leczyłam dziecko prywatnie". nic dziwnego, że do tej kobiety nie ma kolejek, a do innych specjalistów czeka sie miesiącami. to chyba jedyny alergolog który nie wierzy w istnienie alergii. odradzam

Najgorszy lekarz na jakiego trafiłam.Praktycznie wyrzuciła mnie i córkę za drzwi, nie będzie "rozmawiać z dyletantami", nie pot o kończyła medycynę. W żaden sposób nie pomogła mi w moim problemie, dodając na końcu, jak mi nie pasuje mogę iść gdzie indziej. Nigdy nie powinna zostać lekarzem, stanowczo odradzam!!!

niemiła, apodyktyczna, stwierdziła, że (cyt.) "ona nie poddaje się takim histeriom", nie daje rodzicom dziecka dojść do słowa, a co za tym idzie - nie jest w stanie zapoznać się z problemem, przekonana o swojej racji - ODRADZAM !!!

odradzam ! nie miła . a do tego nie trakruje ludzi indywidualnie. stwierdza ze bywaja gorsze przypadki chrób