{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg ogólny

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Centrum Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Od pierwszej rozmowy telefonicznej przez cały okres pobytu w szpitalu, jak i po wyjściu doktor Domosławski był ze mną w stałym kontakcie. Byłam zaopiekowana i w każdym momencie kiedy potrzebowałam otrzymywałam zawsze wyczerpującą odpowiedź. Odpisywał na sms-y jak i oddzwaniał w krótkim czasie, był również w kontakcie z moją rodziną. Doktor Domosławski należy do tych lekarzy, którzy stawiają Pacjenta jak i opiekę nad nim na pierwszym miejscu. Dzięki takiej opiece …
Opinia dodana przez: Alekandra
                                       prof. dr hab. n. med. Andrzej Milewicz

prof. dr hab. n. med. Andrzej Milewicz

Grunwaldzka 19 lok. 2

Ja zdecydowanie odradzam, doktor rozpoznał mi chorobę Gravesa - Basedowa bez zrobienia testu przeciwciał autoimunologicznych i leczył mnie tyreostatykami, które doprowadziły mnie do uszkodzenia szpiku kostnego, o czym oczywiście doktor nie poinformował, że jest takie ryzyko. Potem jak się okazało z testu na przeciwciała nie była to wogóle ta choroba i szybko z nadczynności wpadłam w niedoczynność. Ale najgorsze to uszkodzenie szpiku i teraz dzięki zaufaniu doktora w siłę własnych …
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Katarzyna Dunajska

Centrum Zdrowia OGRODOWA
ulica Eluarda 7

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Małgorzata Żółcińska-Wilczyńska

Endokrynolog, Internista

Centrum Opieki Diabetologiczno - Endokrynologicznej i Ginekologiczno - Położniczej
Miarki 6

Wizyta była bardzo rzeczowa. Pani Małgorzata dokładnie wyjaśniła na czym polega moje schorzenie oraz przedstawił możliwości leczenia. Pełen profesjonalizm lekarza oraz empatia. Polecam.
                                       lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

Endokrynolog

Oddział Psychiatryczny Dziennego Ośrodka Psychiatrii i Zaburzeń Mowy dla Dzieci i Młodzieży
ulica Wołowska 9

Lekarz z powołania,dzięki takim lekarzom pacjenci wracają do zdrowia ! Nikt do tej pory przez lata nie poprowadził syna tak jak powinien,zostawiali go samemu sobie twierdząc uparcie że jest zdrowy ,co okazało się że jednak ciężko chory ,czytajcie drudzy Państwo opinie o lekarzach to istotna wskazówka do udania się na wizytę gdzie zostaniecie potraktowani jak ludzie i otrzymacie kompletną pomoc pod każdym względem a Pani doktor jest tego najlepszym przykładem.

Alicja Filus

Endokrynolog, Internista

CM Medycyna Rodzinna (grupa Lux Med)

od 3 lat choruje na hashimoto i szukam dobrego lekarza tą panią moge polecic w ciemno , chyba zesłano mi ją z nieba :)
Opinia dodana przez: magdalena

dr n. med. Rafał Szymczak

4 WSK Wrocław
ul.Weigla

Uprzejmość,kompetencja, wyrozumiałość. Jestem pacjentką ponad 12 lat i nie zmienię na nikogo innego.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Iwona Zięba

Brodatego

Jestem zachwycona, nareszcie trafiłam na wspaniałego lekarza. Pani Doktor jest bardzo cierpliwa , wnikliwa , wyczerpująco i zrozumiale tłumaczy , a przy tym wszystkim jest ogromnie miłą osobą.
Opinia dodana przez: Barbara

dr n. med. Jacek Daroszewski

Nauczycielska 2

Po wielu miesiącach męki Pan dr uratował mi życie stawiając diagnozę. Gdyby nie On to bym albo jeszcze dalej chodziła od lekarza do lekarza albo bym już nie żyła. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Natalia P.

dr n. med. Irena Maruk-Kertyńska

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Gabinet ginekologiczny i ginekologii dziewczęcej
M. Skłodowskiej-Curie 15/26

Polecam panią doktor. Jest to niezwykle życzliwa i dobra osoba. Po usunięciu tarczycy jako jedyny lekarz dobrze ustawiła mi leczenie hormonalne. Kiedy od długiego czasu staraliśmy się z mężem o dziecko i już prawie straciliśmy nadzieję, zleciła mnie masę badań, wdrożyła leczenie i dzisiaj jestem mamą. W ciąży odpowiadała na każdą wiadomość, pomimo tego że nie byłam wtedy jej pacjentką. Pani doktor to złoty człowiek. W trakcie wizyty nie przyspiesza, …
Opinia dodana przez: Dominik

dr n. med. Marek Grabiński

Nauczycielska 2

jestem pod opieką pana doktora już bardzo długo i mam do niego pełne zaufanie, wiedza kompleksowa, profesjonalne podejscie, gorąco polecam

dr n. med. Jerzy Pacholski

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Bolesławiecka 5b

Jeszcze nigdy nie wystawiłam żadnemu lekarzowi złej opinii. Lekarze są tylko ludźmi, mogą mieć różne opinie, więc staram się nikogo nie oceniać zwłaszcza po jednej wizycie. Jeśli chodzi o Pana Jerzego podczas wizyty telefonicznej (takie czasy) w pakecie LUXMED: - nie pytając mnie o wagę i wzrost stwierdził, że nieprawidłowe wyniki badań laboratoryjnych na pewno są konsekwencją nadwagi (moje BMI obecnie 21,61, w najgorzym momencie 23,74 - w obu przypadkach …
Opinia dodana przez: Natalia

dr hab. n. med. Marek Bolanowski

Nauczycielska 2

Uczęszczam do doktora Bolanowskiego już od kilkunastu lat,i przez zdecydowaną większość czasu opieka jest bez zarzutu. Wyrobiłem sobie u tego Pana mnóstwo zaufania, i nigdy nie myślałem nad zmianą lekarza. W pełni polecam.

dr n. med. Katarzyna Żukowska-Kowalska

Zielonego Dębu 15c

ja jestem zachwycona. wiedza ogromna, uprzejmość, zrozumienie. poswieca bardzo duzo czasu pacjentowi, jest niezwykle rzeczowa, ale tez potrafi rozluznic atmosfere i uspokoic w razie obaw ! szczerze ? najlepszy specjalista u jakiego bylam !
Opinia dodana przez: ola
                                       dr n. med. Joanna Syrycka

dr n. med. Joanna Syrycka

Premium Clinic Wrocław
Podwale 82, wejście OVO Apartamenty, Wrocław

Bardzo dobry , rzetelny zawodowo lekarz. Wnikliwa analiza wyników uchroniła mnie przed ciężką chorobą. Duża wiedza medyczna. Polecam.
Opinia dodana przez: Renata

dr n. med. Tomasz Tomkalski

LT - Dent
Legnicka 162/3

Bardzo dobry specjalista, z doskonałą intuicją lekarską. Polecam tego endokrynologa, który w krótkim czasie wyleczył mnie z choroby.

dr n. med. Urszula Tworowska-Bardzińska

NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a

to była pierwsza wizyta raczej dobre wrażenie

lekarz Małgorzata Kiełczewska

al. Kasztanowa 3

Leczę się u pani Kiełczewskiej już rok i jestem zadowolona. Może trochę mało mówi i tłumaczy, mało zadaje pytań (pyta o samopoczucie i tyle). Ja jestem osobą, która nie zaczyna sama z siebie opowiadać o problemach, bo uważam to za narzekanie i hipochondrię, a tego nie lubię, ale wiem, że lekarzowi powinnam powiedzieć więcej, a nie mówię, bo nie pyta. Ale jestem zadowolona z leczenia, czuję się dobrze, usg i …
Opinia dodana przez: Róża

dr n. med. Grzegorz Gawryś

ulica Obrońców Poczty Gdańskiej 28

Polecam. To był pierwszy lekarz, który spojrzał na mnie całościowo. Połączył moje schorzenia i od lat jestem dobrze prowadzona. Raz zachciało mi się przetestować innego lekarza, bo bliżej, na NFZ, również z Wrocławia i chwalony przez wiele osób, ale ja się szybko przejechałam. Powróciłam do dawkowania dr Gawrysia i szybko wróciłam naprawiać szkody. Na szczęście wszystko jest ok. Fakt badania są drogie i czasem dzielę na kilka razy/miesięcy albo po …

dr hab. n. med. Grażyna Bednarek-Tupikowska

ulica Energetyczna 8/1

zdecydowanie polecam panią doktor. Trafiłam do niej na prywatną wizytę zobaczyła wyniki i od razu skierowała na oddział do szpitala gdzie zrobili wszystkie badania i dzięki temu ze znalazłam się na oddziale wykryto u mnie 6 cm guzy na jajnikach (inni lekarze ich nie widzieli) od razu pokierowała, że mam udać się na onkologie. Nie zostawiła mnie tylko pomogła rozwiązać problem chociaż wcale nie dotyczył jej profesji.Polecam bardzo !!!!!!
Opinia dodana przez: Kata