Grunwaldzka 19 lok. 2
Dzień dobry,
Pan profesor jest kompetentny, stara się być uprzejmy, ale śpieszy się. Nie robi USG, nawet nie wiem czy ma sprzęt do badania. Zmieniłam lekarza po tym jak wizyta za 150 zł trwała 2 minuty.
Kościuszki 108a lok. 20
Pani Beata Wikiera wszystko dokładnie opisuje i wyjaśniła jak postępować i na co zwrócić uwagę. Napewno wroce do tego lekarza
Jestem pacjentką dr od 5 lat. Mój stan przed 5 laty był tragiczny i nikt nie mógł dojść co jest powodem. Wszystko niby wskazywało na chorobę tarczycy, a jedynie wyniki nie. Tylko dzięki uporowi, konsekwencji i indywidualnemu podejściu do pacjenta Pani doktor, mogę dzisiaj normalnie funkcjonować.
Specjalistyczna Poradnia Endokrynologiczna
Al. Kasztanowa 3
Lekarz odwołał wizytę rano. Powód nie będzie czekał do 19:10 bo następnego dnia ma zaplanowany 14 dniowy wyjazd. Polecam szukać innego specjalisty.
Centrum Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a
To niezwykły człowiek-w sposób bardzo zdecydowany i błyskawiczny podjął się wykonania nie cierpiącej zwłoki operacji usunięcia wola guzowatego zamostkowego Tarczycy. Zainteresowany pacjentem do dnia dzisiejszego,empatyczny. Traktowanie pacjenta z wielką powagą i zainteresowaniem -to atrybut zastrzeżony tylko dla tego Pana Doktora.Serdecznie dziękuję ,że Pan jest inny od innych.Polecam w 100% - Grzegorz Stefanko
endokrynologia
Nauczycielska 2
jestem pod opieką pana doktora już bardzo długo i mam do niego pełne zaufanie, wiedza kompleksowa, profesjonalne podejscie, gorąco polecam
Kościuszki 108a lok. 20
Dzisiejsza wizyta w gabinecie była wręcz żenująca. Doktor stwierdził, że mając 26 lat jestem już, cytuję "dosyć stara", ważąc 80 kg przy wzroście 175 cm jestem "dosyć otyłą osobą". Dodatkowo kazał mi pokazać brzuch sugerując, że chyba "bardzo lubię pizzę i pierożki z patelni, bo mi się sporo wylewa". Pokazałam mu wyniki badań - podstawowa morfologia, poziom hormonów - stwierdził, że to nie on kazał mi wykonać wyniki badań i ...
ulica Energetyczna 8/1
zdecydowanie polecam panią doktor. Trafiłam do niej na prywatną wizytę zobaczyła wyniki i od razu skierowała na oddział do szpitala gdzie zrobili wszystkie badania i dzięki temu ze znalazłam się na oddziale wykryto u mnie 6 cm guzy na jajnikach (inni lekarze ich nie widzieli) od razu pokierowała, że mam udać się na onkologie. Nie zostawiła mnie tylko pomogła rozwiązać problem chociaż wcale nie dotyczył jej profesji.Polecam bardzo !!!!!!