Lekarka bardzo wredna, opryskliwa ,nie ma szacunku do pacjenta . Strata czasu ,wogole nie słucha co sie do niej mówi ,sama ze sobą widocznie ma problem. NIE POLECAM
M A S A K R A !!!!!!! Jeśli chcecie wyjść z płaczem z gabinetu TO POLECAM, a jeśli chcecie konkretnego fachowego empatycznego podejścia lekarza do pacjenta TO NIE POLECAM. Poświecony czas daje 5 gwiazdek bo musialam słuchac przez 20 minut wydzierania się na moją osobę i obgadywania innych pacjentow co byli przede mną
Zdecydowanie nie polecam. Podczas wizyty zostałam potraktowana w sposób skrajnie nieprofesjonalny i poniżający. Lekarka od początku była agresywna, podnosiła głos i bagatelizowała moje objawy, używając stwierdzeń, że „przychodzę z pierdołami” oraz że „jak nie mam raka, to nie jestem chora”. Co najgorsze, nie przeprowadziła żadnego badania. Na zakończenie wizyty w sposób bardzo niekulturalny kazała mi „spadać”. Wyszłam z gabinetu zestresowana i upokorzona. Uważam, że takie zachowanie jest absolutnie niedopuszczalne i ta osoba nie powinna pracować jako lekarz, ponieważ nie wykazuje żadnego szacunku ani empatii wobec pacjentów.
Zdecydowanie nie polecam.
Bardzo nie polecam tej pani, która śmie nazywać się lekarzem. Przyszłam do tej pani z podejrzewaniem rozwarstwionego migdałka. Odkąd weszłam ze swoją mamą do gabinetu (mam 14 lat), to zanim zdążyliśmy powiedzieć dzień dobry, od razu zaczęła wrzeszczeć, po co przychodzimy z pierdołami, że tylko traci czas na głupoty. Pani była bardzo nieprzyjemna w stosunku do mnie i do mojej mamy, mówiła bardzo głośnym tonem głosu, (delikatnie mówiąc) twierdziła że ze mną jest wszystko w porządku. Zanim zdążyła obejrzeć mojego migdałka i chociaż zajrzeć mi do buzi, to zaczęła prowadzić jakiś wykład na temat tego, że nie powinniśmy iść do lekarza prywatnego, że oni tylko zabierają pieniądze i nic nie pomogą. Atmosfera stała się tak nieprzyjemna i niekomfortowa że moje emocje wzięły górę i się popłakałam tuż przed jej nosem.
Wkrótce zaczęła mnie badać, po czym kazała mi wyjść z gabinetu, abym poczekała przed drzwiami abym ja nie słuchała tego, co miała do powiedzenia mojej mamie. Czułam wzrok na sobie innych pacjentów czekających w kolejce, stałam tak w ciszy dopóki moja mama nie wyszła z gabinetu, sfrustrowana.
Sądzę że pani Machej nie powinna się nazywać lekarzem dziecięcym. NIE POLECAM!!!
Jestem wyjątkowo niezadowolony z wizyty. Pani lekarki. Zostawmy tytuł doktora faktycznym naukowcom). Pani bardzo głośno mówi (krzyczy?) w gabinecie, tak, że słychać to zza drzwi pokoju badań. Pacjent absolutnie nie czuje się zaopiekowany, nie ma komfortu. Długa wizyta praktycznie nic nowego nie wniosła...
Bardzo nie polecam, siostra oprócz wizyty na której Pani lekarz nie przestawała krzyczeć, na drugi dzień wylądowała na SOR-ze z skaleczonym przewodem słuchowym
To co się wydarzyło przerosło wszystko. Nigdy nie miałam takiej potrzeby podzielenia się opinią o lekarzu. To jak zostałam potraktowana przez Panią Machej to jedna wielka porażka. Zacznę od tego że jestem w 6 miesiącu ciąży. Miałam skierowanie do laryngologa z którym zjawiłam się kilka dni przed planowaną wizytą z zapytaniem na kiedy byłby termin. Pani w rejestracji poinformowała mnie że Pani doktor przyjmuje bez zapisów od poniedziałku do piątku i w tych dniach mam przyjść w odpowiednich godzinach. Tak też zrobiłam jednak że podczas rejestracji Pani poinformowała mnie, że dzisiaj jest wyjątkowo dużo ludzi i może być tak, iż trzeba będzie bardzo długo czekać. W momencie kiedy same zauważyły że jestem w ciąży powiedziały że zadzwonią do Pani doktor z tą informacją i ona przyjmnie mnie poza kolejnością. Ja powiedziałam że jeżeli jest taka możliwość to bardzo fajnie że w takim razie poczekam. Poszłam pod gabinet, czekałam około godziny. Pani przyjmowała wszystkich pacjentów tak jak leciało. Po upływie tego czasu stwierdziłam że wyjdę zapytać do gabinetu czy Pani w rejestracji zgłosiła fakt iż jestem w ciąży. Wchodząc tam miałam oczywiście na uwadze to że Pani doktor może mi odmówić nie miałam tutaj zamiaru nadużywać tego że jestem kobietom ciężarna. Jednakże w momencie jak uchyliłam drzwi i zapytałam Panią doktor czy może Panie z rejestracji wspominały o mnie, Lekarka z nerwowym spojrzeniem i podniesionym głosem powiedziała „Tak, siadać proszę” Przeprosiłam grzecznie osoby przede mną i podziękowałam wiedząc że moja wizyta nie będzie i tak trwała długo. W momencie jak zamknęły się drzwi Pani Machej zaczęła tak wrzeszczeć że w całej Przychodni musieli nas słyszeć. Zaczęła rzucać jakimiś kartkami przed twarz mówiąc że ja nie mam prawa wchodzić poza kolejnością, że za bardzo się poczuwam i że osoby w ciąży nie do wszystkiego mają prawo tak jak się im by to mogło wydawać. W bardzo niemiły, a raczej chamski sposób zaczęła po mnie krzyczeć i machać mi kartką przed twarzą, że tutaj ma czarno na białym napisane że tak naprawdę nie musiałaby mnie w ogóle przyjmować i że robi to z dobrej woli. Po jakiś 5 min słuchania tego że wykorzystuje swoje prawa i że źle zrobiłam zaczęła mnie badać w tamtym momencie miałam ochotę wyjść z gabinetu. Po kilku minutach w trakcie badania Pani doktor się uspokoiła. Z kolei ja na koniec wyraziłam swój żal i powiedziałam że się bardzo poczułam źle potraktowana że jestem w ciąży i nie mam zamiaru się denerwować. Na koniec obróciła jeszcze sytuację przeciwko mnie, że to ja ją teraz osądzam. Ta Pani miała zero empatii i poszanowania do drugiego człowieka, a co dopiero do kobiety w ciąży. Wychodząc z gabinetu widziałam wzrok wszystkich ludzi skierowany na mnie. To była najgorsza sytuacja jaką kiedykolwiek miałam z lekarzem. Nigdy nie polecę tej Doktorki, przykre jest to jak niektórzy lekarze są w stanie nas traktować.. uważam że takie sytuacje trzeba nagłaśniać i zgłaszać do Rzeczników Praw Pacjenta.
Brak profesjonalizmu oraz zaufanie do kompetencji zero. Konsultowałam się z mądrzejszymi laryngologami, który mają tytuły doktorskie oraz piszą pracę naukowe na temat mojego zdrowia, ale Pani Doktor neguje i ośmiesza leczenie innych lekarzy, twierdzi, że najlepiej torbiel w zatoce przebić w gabinecie, " zatoki" to w większości wymysły, nie daje się wypowiedzieć, obraża pacjenta, krzyczy, opowiada przeróżne historie i co chwilę robi dygresje na jakiś temat nie związane z pacjentem. Mało konkretów, dowiedziałam, że nic mi nie pomoże, tak musi być i mam " zmienić nastawienie".
Jestem bardzo niezadowolonym pacjentem. Nigdy nie czułem takiej złości wobec lekarza. Nigdy też nie miałem potrzeby pisania o kimś opinii, ale osobiście uważam, że ta Pani powinna być odwołana z funkcji jaką "pełni". Pani doktor (troszkę wyolbrzymiony tytuł) zignorowała niejednokrotnie moje obawy każąc mi leczyć chore migdałki standardowymi sposobami, po dłuższym czasie i niejednokrotnej wizycie, za każdym razem kwitowała mnie tym, że nie jest od leczenia bólu jak nie ma widocznych śladów anginy, tylko, pominęła fakt o tym, że mam przewlekły ból migdałków bez innych objawów a angina to choroba zdrowych migdałków które prawidłowo reagują. Sprawa skończyła się na tym, że inny laryngolog zaśmiał się z tej Pani, a mi przepisał skierowanie na wycięcie migdałków które finalnie rozwiązało problemy. Jeśli miałbym możliwość, z miejsca zwolniłbym Panią Ewę, gdyby nie ona uniknąłbym roku męki a wyleczony byłbym prędzej przez kogoś innego (chyba ktokolwiek losowo wybrany jest lepszy).
Byłam dzisiaj z moją babcią na wizycie. Jestem zniesmaczona podejściem lekarza do pacjenta. Frustracja Pani Doktor była przelewana z każdym wypowiadanym, do tego z krzykiem, zdaniem. Brak odpowiedniego podejścia do pacjenta, obrażanie, wchodzenie w słowo, to był koszmar. Nie polecam i na pewno nie wrócimy.
Nie polecam i na pewno nie wrócimy.