lekarz Nina Radziwonowicz

LUX MED Sp. z o. o.
ul. Sokolska 2g

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wizyta u pani dr Niny Radziwonowicz przebiegła bardzo profesjonalnie. Pani doktor to osoba z dużym doświadczeniem, konkretna, rzeczowa i jednocześnie bardzo życzliwa. Wszystko dokładnie wyjaśniła i poświęciła tyle czasu, ile było potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji – 10/10, zdecydowanie polecam!

lekarz Przemysław Roman

ul. Powstańców 52-54

Wizyta w bardzo miłej atmosferze. Pan Doktor uzasadnia zalecenia. Wyczerpująco odpowiada na pytania. Czuć troskę o zdrowie pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Marcin Gierek

Centrum Medyczne "SALVIA" Katowice
Panewnicka 201/1

Zaangażowany lekarz w leczeniu pacjenta, empatyczny, cierpliwie i ze zrozumieniem podchodzący do pacjenta. Posiada ogromną wiedzę i bardzo angażuje się w proces leczenia. Dziękujemy za dotychczasowe leczenie i prosimy o jego kontynuowanie. Wdzięczna EWA SUROWIEC Z RODZICAMI Z KIELC
Opinia dodana przez: EWA, ELŻBIETA I ANDRZEJ

dr n. med. Paweł Gruenpeter

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

polecam z.n. Do PACJENTA, ZARÓWNO NA ODDZIALE SZPITALNYM, JAK i w PRZYCHODNI PODCHODZI BARDZO DELIKATNIE, KOMPRTETNIE ze ZNAWSTWEM. NA ODDZIALE NEUROLOGII, w CZELADZI, PANUJE WZORCOWY PORZĄDEK. Zofia Nowak

Andrzej Naglak

MSWiA
Głowackiego 10

Właśnie jestem po operacji tarczycy. Szpital, w którym pracuje pan doktor to miejsce godne polecenia. Całej ekipie serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, przemiłą atmosferę i profesjonalne podejście do pacjentów, a Panu Doktorowi Naglakowi i jego zespołowi towarzyszącemu przy opetacji dziękuję szczególnie za poczucie humoru i doskonale wykonaną robotę.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Joanna Krużel-Mendrek

AGMED
Morcinka

Bardzo dobry lekarz, uzyskałam pomoc już kilka razy od Pani doktor, jest wspaniałym lekarzem, dokładnie wytłumaczy każdy problem pacjenta , bardzo dziękuje pani doktor.
Opinia dodana przez: Franciszka

lekarz Sławomir Szczuka

ul. Powstańców 52-54

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Grzegorz Musiał

ul. Powstańców 52-54

Profesjonalizm, zaangażowanie, uprzejmość Te trzy cechy skrótowo obrazują podejście lekarza P. G. Musiała do mnie jako pacjenta podczas pobytu na SOR w Cieszynie Dziękuję !!!
Opinia dodana przez: Rudolf

lekarz Kinga Stępień

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia AGMED
Gustawa Morcinka 15-17

Najlepszy lekarz,wysłucha, doradzi i dba o pacjenta.'Chory pacjent to świętość,bardzo pomocna.Dziekuje pani doktor za pomoc.Prosze o kontakt.
Opinia dodana przez: Wiesława Tiffert

lekarz Marcin Gwoździk

epione
ul. piotrowicka 68 Katowice

Pan Doktor jest przede wszystkim niesamowitym specjalistą w swojej dziedzinie. Fachowa wiedza, niesamowita cierpliwość i empatia. Każdemu życzę, aby trafił w swoim życiu na tak życzliwego, a zarazem profesjonalnego Doktora. Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!
Opinia dodana przez: Krystyna

dr n. med. Bożena Marek-Michalska

Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36

Pani doktor jest godna polecenia, stara się dziecko dokładnie zbadać po uprzednim wywiadzie z rodzicami. Stawia trafne diagnozy, jako przykład szkarlatyna której nie mógł stwierdzić lekarz na pogotowiu, a Pani doktor przed badaniem jak tylko dziecko zobaczyła od razy stwierdziła szkarlatynę. Stara się dziecko wyleczyć bez antybiotyków. Zawsze odbiera telefon i odpowiada na wszystkie pytania rodziców. Jako ciekawostkę w Zespole Wojewódzkich Przychodni Specjalistycznych w Katowicach panią doktor bardzo dobrze znają …
Opinia dodana przez: korybantes

lekarz Filip Bydliński

Ginekolog onkolog

nowa med

Ogromnie się cieszę że trafiłam do Pana Filipa. Byłam u wielu różnych ginekologów ale nigdy nie spotkałam się z taką serdecznością, profesjonalizmem i rzetelnością. Dzięki Panu Filipowi czuję się „prowadzona za rękę” przez moją chorobę. Wiem, że mam lekarza na którego mogę liczyć i czuję się prawdziwie zaopiekowana. Pan doktor zawsze wszystko szczegółowo tłumaczy i uzyskałam od niego wiele cennych wskazówek dotyczących mojej choroby. Co ważne opieka Pana doktora nie …
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Aleksander Ilski

Sobańskiego 95

Wspaniały lekarz. Byliśmy u niego z mężem na badaniach prenatalnych. Wszystko wyjaśniał, wszystko dokładnie pokazywał. Dawno nie miałam styczności z tak profesjonalnym podejściem w stosunku do mnie, jak i do męża. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Marcin Sadłocha

Diagnostyka Laboratorium oddziału Śląsk
Leopolda Markiefki 87

Fenomenalny lekarz, nadzwyczaj opanowany, otwarty i rzeczowy. Absolutnie profesjonalny w każdym aspekcie opieki nad pacjentką. Po pierwszej ciąży trafiłam do Pana doktora i teraz prowadzi moją druga ciąże. Zawsze chętny do pomocy, nigdy nie daje odczuć swojego zmęczenia mimo że przyjmuje po dyżurze, zawsze wysłucha i uspokoi.

lekarz Zofia Parma

ul. Ignacego Paderewskiego 81/4

Pani Doktor w sposób wyjątkowo profesjonalny i zaangażowany poprowadziła zajęcia na oddziale kardiologii. Wiedzę przekazywała jasno, logicznie i w bardzo przystępny sposób, dzięki czemu nawet trudne zagadnienia były łatwe do zrozumienia. Jest osobą niezwykle miłą, cierpliwą i otwartą na pytania, co tworzyło przyjazną atmosferę do nauki. Jednocześnie dała się poznać jako wybitny specjalista o ogromnej wiedzy i doświadczeniu klinicznym. Zajęcia prowadzone przez Panią Doktor były bardzo wartościowe i inspirujące Kamil …
Opinia dodana przez: Kamil

Witold Borkowski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Słoneczna 65/17

Super stomatolog! Odkąd do niego chodzimy wizja wizyty przestała być koszmarem. Podczas leczenia tworzy przyjazną swobodną atmosferę i człowiek przestaje się bać. Zawsze cierpliwie tłumaczy i odpowiada na pytania. Profesjonalny i dokładny. Nigdy się nie zawiodłam i gorąco polecam go wszystkim poszukującym świetnego stomatologa.
Opinia dodana przez: Ula

dr n. med. Roman Wazowski

Pediatra, Wizyty domowe

Bardzo dobry lekarz, zawsze trafiona diagnoza, ma fantastyczne podejście do dzieci. Spokojnie i cierpliwie tłumaczy i potrafi uspokoić nawet najbardziej zdenerwowanego rodzica :) polecam pana Romana z całego serca!
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marcin Zieliński

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Polecam Pana Profesora całym sercem. Jest to wybitny specjalista, empatyczny człowiek i nigdy nikogo nie zostawi w potrzebie. W szpitalu w Zakopanem stworzył zespół profesjonalnych specjalistów, którzy dali szansę mojemu tacie. Nowotwór złośliwy przełyku. Mój tata był już po przejściach, wcześniej zachorował na glejaka mózgu, mimo to po miesiącu spędzonym w szpitalu wrócił do normalnego funkcjonowania i co więcej może normalnie jeść. Z całego serca dziękuję i życzę dalszych sukcesów.
Opinia dodana przez: Dagmara

Marta Widera-Kędryna

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychoterapii DIADA Marta Widera-Kędryna
40-087 Katowice, Sokolska 80 lok.4

Szczerze polecam Panią Martę. Jestem wdzięczna za sesje terapeutyczne, dzięki którym udało mi się przepracować traumę, naprawić relacje z rodzicami i sobą oraz oderwać się od nałogu. Poprawiłam jakość życia, jestem bliżej autentycznej siebie i czuję, że jestem na dobrej drodze :) Pani Marta stworzyła bezpieczną przestrzeń, w której udało mi się otworzyć. Dziękuję!

lekarz Marek Ryncarz

ul. Powstańców 52-54

To godny polecenia lekarz, który ma ogromną wiedzę medyczną i dar umiejętności z niej korzystać. Konkretny, skuteczny i obdarzony empatią. Do tego bardzo kulturalny i dyskretny. Ocena 10/10.
Opinia dodana przez: Dariusz