Szpital Kliniczny UM K.Marcinkowskiego
Polna
Byłam u Pani doktor w 2020r. Z rozmowy telefonicznej z recepcją wizyta miała kosztować 150 zł z cytologią. Niestety cennik był droższy. Dowiedziałam się tego płacąc za wizytę. Podobno od 3 miesięcy cennik był zmieniony - także widać wspaniałą komunikację w placówce. Zacznę od dwugodzinnego opóźnienia. Nie chodzi o spóźnienie Pani doktor do placówki. Pani doktor była w gabinecie cały czas. Rozumiem, że wizyty mogą się przeciągnąć ale Pani doktor …
Dr Maria Chłopocka jest najlepszym lekarzem psychiatrą, jakiego spotkałam w 15 letniej historii leczenia choroby dwubiegunowej. Ma niezwykła intuicję, która sprawia, że bez zbędnego gadania rozpoznaje rzeczywisty stan pacjenta. Okazuje chorym osobom szacunek i zrozumienie. Jeżeli jesteś naprawdę chory i żaden inny psychiatra Ci nie pomaga, spróbuj się dostać do jej gabinetu.
Poleca z ręką na sercu dr. Michała Oweckigo ,sama osobiście się leczę od paru lat . Zawsze potrafi wytłumaczyć naczym polega dane badanie , oraz leczenie . Podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem bólu - WIE JAK PRZEZ DANĄ CHOROBĘ MOŻNA CIERPIEĆ '' WIE CO TO BÓL '' , w dzisiejszych czasach coraz to mniej takich LEKARZY , ( aby pacjent , gabinet opuszcza dopiero po dokładnej konsultacji ,a …
Super człowiek i super lekarz wszystko dokładnie tłumaczy co i jak nie kryje przed pacjentem ewentualnie możliwych komplikacji i przede wszystkim nie przesadza z rozmiarem.Pan doktor stara się zrobić taki rozmiar piersi aby jak najlepiej pasował do sylwetki kobiety. Jeśli jeszcze kiedyś zdecyduje się na jakiś zabieg to tylko u Pana Doktora. Zadowolona pacjentka .
Doktor Miedzianowski to wspaniały lekarz i profesjonalista. Prowadził moją pierwszą ciąże bardzo dokładnie i skrupulatnie. W każdym miesiącu miałam wykonywane wszystkie badania kontrolne i zawsze wychodziłam z gabinetu pokrzepiona dobrymi i ciepłymi słowami doktora. Jednak w trzecim trymestrze ciąży pojawiły się poważne komplikacje zagrażające prawidłowej ciąży. Była to cukrzyca ciążowa i dodatkowo groźna dla płodu cholestaza, którą pan Doktor szybko zdiagnozował i natychmiast zareagował, odsyłając mnie do szpitala, gdzie przeprowadzono …
Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19
Lekarz z powołania a nie w gabinecie za karę. Zgadzam się z powyższymi opiniami - niesamowicie pozytywny, cierpliwy, nastawiony by wysłuchać historii pacjenta, zaciekawiony przypadkiem, zadający trafne pytania, tłumaczący co i jak działa, empatyczny.
Świebodzińska 38 lok. 1
L.K. Polecam. Jestem pacjentkom od wielu lat . Bardzo mi Pan doktor pomógł. Wspaniały człowiek, bardzo dobry lekarz.
NZOZ Centrum Medyczne POZ Gabinety Specjalistyczne
ulica Sokoła 38
Bardzo mądry i dobry lekarz oraz człowiek. Zawsze pomocny i otwarty dla pacjenta. Świetny specjalista !
Piastowskie Centrum Terapii i Profilaktyki Zdrowia Psychicznego
os. Piastowskie 81
mam pozytywne odczucia po wizycie u tej lekarki-kompetentna i konkretna w kontakcie z chorym a co najważniejsze stosuje skuteczne leczenie Polecam
Rok temu na skutek zgniłego wyrostka trafiłem na oddziale w szpitalu Strusia na Szwajcarskiej na Pana Doktora Horsta. Kilku lekarzom zawdzięczam to, że teraz mogę sobie znowu robić brzuszki wisząc za nogi na suficie i nadal mam wszystkie jelita. Nie operował mnie Pan Horst tylko jego współpracownicy, również świetni Dr Minkowski i Dr Domańska, co prawda całej ich pracy nie widziałem, bo gdy we mnie grzebali to spałem. Za to …
Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10
Pan doktor traktuje z ogromnym szacunkiem swoich pacjentów tłumacząc nim wszystko spokojnie i zrozumiale dostosowując komunikat do dziecka. Badanie prowadzone przez pana doktora było kompleksowe i dokładne tak jak wyjaśnienie diagnozy. Jestem wdzięczna zarówno za wiedzę, podejście do dziecka i poświęcony nam czas. Wzuszyłam się w trakcie wizyty, że tacy fajni lekarze z powołania istnieją. Dziękuję!
Akademia Cogito - Gabinet Logopedyczno-Pedagogiczny, Logopeda Poznań
ul. Leopolda Staffa 37
Pani Karolina jest bardzo sympatyczna i lubiana przez dzieci. Dostrzega problemy, wskazuje rodzicom dalsze postępowanie.
os. Stefana Batorego 82 b/lok. 1
Lekarz, która poświęciła dużo czasu, żeby zbadać naszą niepełnosprawną córkę. Zapisała, jak najszybciej na dalsze badanie( echo serca). Jesteśmy Jej za to bardzo wdzięczni.
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Szpitalna 27/33
Cudowna Pani Profesor, nie ma lepszych w jej dziedzinie. Naprawdę z całego serca polecam. Cudowna zarówno dla dzieci jak i dorosłych.
Alergologia Plus SNZOZ
ulica Drobnika 49
Leczę dzieci u Pana doktora od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona , zawsze trafia z diagnozą, zawsze umie im pomóc, moje dzieci go bardzo lubią. Zawsze uprzejmy poświęca dużo czasu pacjentowi. Polecam wszystkim rodzicom
Do pana Spychały trafiłam w 2009 roku, prowadził moją ciążę. Robił mi profil hormonalny, ze względu na podejrzenie PCOS, gdzie inni lekarze to olewali. Na pocieszenie wszystkim z PCOS można mieć dzieci ;). Jest to lekarz, który słucha pacjentki, potrafi doradzić i tłumaczy wszystko. Chodziłam tylko prywatnie, więc nie wiem jaki jest na NFZ. Polecam
Oto przykładowa opinia o wizycie u ginekologa: Moja wizyta u doktor przebiegła w bardzo profesjonalnej i komfortowej atmosferze. Pani doktor wykazała się dużą wiedzą, dokładnością oraz empatią. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, wyjaśniając szczegółowo kolejne kroki zabiegu.Polecam tę osobę każdemu, kto szuka kompetentnego i życzliwego specjalisty w dziedzinie ginekologii.