- 1905

lekarz Agata Lusińska

Ginekolog

Szpital Kliniczny UM K.Marcinkowskiego
Polna

Byłam u Pani doktor w 2020r. Z rozmowy telefonicznej z recepcją wizyta miała kosztować 150 zł z cytologią. Niestety cennik był droższy. Dowiedziałam się tego płacąc za wizytę. Podobno od 3 miesięcy cennik był zmieniony - także widać wspaniałą komunikację w placówce. Zacznę od dwugodzinnego opóźnienia. Nie chodzi o spóźnienie Pani doktor do placówki. Pani doktor była w gabinecie cały czas. Rozumiem, że wizyty mogą się przeciągnąć ale Pani doktor …
Opinia dodana przez: Klaudia
Dr Maria Chłopocka jest najlepszym lekarzem psychiatrą, jakiego spotkałam w 15 letniej historii leczenia choroby dwubiegunowej. Ma niezwykła intuicję, która sprawia, że bez zbędnego gadania rozpoznaje rzeczywisty stan pacjenta. Okazuje chorym osobom szacunek i zrozumienie. Jeżeli jesteś naprawdę chory i żaden inny psychiatra Ci nie pomaga, spróbuj się dostać do jej gabinetu.
Opinia dodana przez: Łucja
Poleca z ręką na sercu dr. Michała Oweckigo ,sama osobiście się leczę od paru lat . Zawsze potrafi wytłumaczyć naczym polega dane badanie , oraz leczenie . Podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem bólu - WIE JAK PRZEZ DANĄ CHOROBĘ MOŻNA CIERPIEĆ '' WIE CO TO BÓL '' , w dzisiejszych czasach coraz to mniej takich LEKARZY , ( aby pacjent , gabinet opuszcza dopiero po dokładnej konsultacji ,a …
Opinia dodana przez: MAŁGORZATA

lekarz Mikołaj Kubasik

Chirurg plastyczny

Med-Polonia
Obornicka 262

Super człowiek i super lekarz wszystko dokładnie tłumaczy co i jak nie kryje przed pacjentem ewentualnie możliwych komplikacji i przede wszystkim nie przesadza z rozmiarem.Pan doktor stara się zrobić taki rozmiar piersi aby jak najlepiej pasował do sylwetki kobiety. Jeśli jeszcze kiedyś zdecyduje się na jakiś zabieg to tylko u Pana Doktora. Zadowolona pacjentka .
Doktor Miedzianowski to wspaniały lekarz i profesjonalista. Prowadził moją pierwszą ciąże bardzo dokładnie i skrupulatnie. W każdym miesiącu miałam wykonywane wszystkie badania kontrolne i zawsze wychodziłam z gabinetu pokrzepiona dobrymi i ciepłymi słowami doktora. Jednak w trzecim trymestrze ciąży pojawiły się poważne komplikacje zagrażające prawidłowej ciąży. Była to cukrzyca ciążowa i dodatkowo groźna dla płodu cholestaza, którą pan Doktor szybko zdiagnozował i natychmiast zareagował, odsyłając mnie do szpitala, gdzie przeprowadzono …
Opinia dodana przez: Silvia

dr n. med. Włodzimierz Szczepaniak

Gastroenterolog

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19

Lekarz z powołania a nie w gabinecie za karę. Zgadzam się z powyższymi opiniami - niesamowicie pozytywny, cierpliwy, nastawiony by wysłuchać historii pacjenta, zaciekawiony przypadkiem, zadający trafne pytania, tłumaczący co i jak działa, empatyczny.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Maciej Popielarz

Międzychodzka 7b lok. 106

Podobno strach ma wielkie oczy, a przy Panu doktorze pacjent jest po prostu bezpieczny, spokojny i zaopiekowany. Rewelacyjny specjalista o wielkiej empatii i kompetencjach. Polecam.
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Szymon Banaszewski

Androlog, Ginekolog położnik

Świebodzińska 38 lok. 1

L.K. Polecam. Jestem pacjentkom od wielu lat . Bardzo mi Pan doktor pomógł. Wspaniały człowiek, bardzo dobry lekarz.

lekarz Zbigniew Popow

Lekarz med. paliatywnej

NZOZ Centrum Medyczne POZ Gabinety Specjalistyczne
ulica Sokoła 38

Bardzo mądry i dobry lekarz oraz człowiek. Zawsze pomocny i otwarty dla pacjenta. Świetny specjalista !
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Maria Zawrotna-Szymaniak

Piastowskie Centrum Terapii i Profilaktyki Zdrowia Psychicznego
os. Piastowskie 81

mam pozytywne odczucia po wizycie u tej lekarki-kompetentna i konkretna w kontakcie z chorym a co najważniejsze stosuje skuteczne leczenie Polecam

Nikodem Horst

IM. JÓZEFA STRUSIA
ul. Szwajcarska3

Rok temu na skutek zgniłego wyrostka trafiłem na oddziale w szpitalu Strusia na Szwajcarskiej na Pana Doktora Horsta. Kilku lekarzom zawdzięczam to, że teraz mogę sobie znowu robić brzuszki wisząc za nogi na suficie i nadal mam wszystkie jelita. Nie operował mnie Pan Horst tylko jego współpracownicy, również świetni Dr Minkowski i Dr Domańska, co prawda całej ich pracy nie widziałem, bo gdy we mnie grzebali to spałem. Za to …
Opinia dodana przez: Piotr Grześ

lekarz Patryk Konieczka

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Pan doktor traktuje z ogromnym szacunkiem swoich pacjentów tłumacząc nim wszystko spokojnie i zrozumiale dostosowując komunikat do dziecka. Badanie prowadzone przez pana doktora było kompleksowe i dokładne tak jak wyjaśnienie diagnozy. Jestem wdzięczna zarówno za wiedzę, podejście do dziecka i poświęcony nam czas. Wzuszyłam się w trakcie wizyty, że tacy fajni lekarze z powołania istnieją. Dziękuję!

dr n. med. Jolanta Szyszka-Mróz

Wilczak 8a

miałam skaczące ciśnienie, pani dr po 3 wizytach pieknie mi wyregulowała ciśnienie

mgr Karolina Schaefer-Kopaszewska

Logopeda

Akademia Cogito - Gabinet Logopedyczno-Pedagogiczny, Logopeda Poznań
ul. Leopolda Staffa 37

Pani Karolina jest bardzo sympatyczna i lubiana przez dzieci. Dostrzega problemy, wskazuje rodzicom dalsze postępowanie.

lekarz Bartłomiej Wiśniewski

Os. Czecha 25/9

Bardzo dobry, rzeczowy lekarz. Tłumaczy, odpowiada na pytania, podejście do pacjenta bardzo serdeczne.
Opinia dodana przez: M.K

lekarz Anna Klich

os. Stefana Batorego 82 b/lok. 1

Lekarz, która poświęciła dużo czasu, żeby zbadać naszą niepełnosprawną córkę. Zapisała, jak najszybciej na dalsze badanie( echo serca). Jesteśmy Jej za to bardzo wdzięczni.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Danuta Ostalska - Nowicka

Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Szpitalna 27/33

Cudowna Pani Profesor, nie ma lepszych w jej dziedzinie. Naprawdę z całego serca polecam. Cudowna zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

lekarz Krzysztof Godek

Alergolog, Pediatra

Alergologia Plus SNZOZ
ulica Drobnika 49

Leczę dzieci u Pana doktora od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona , zawsze trafia z diagnozą, zawsze umie im pomóc, moje dzieci go bardzo lubią. Zawsze uprzejmy poświęca dużo czasu pacjentowi. Polecam wszystkim rodzicom

Przemysław Spychała

Górki 8 lok. 19

Do pana Spychały trafiłam w 2009 roku, prowadził moją ciążę. Robił mi profil hormonalny, ze względu na podejrzenie PCOS, gdzie inni lekarze to olewali. Na pocieszenie wszystkim z PCOS można mieć dzieci ;). Jest to lekarz, który słucha pacjentki, potrafi doradzić i tłumaczy wszystko. Chodziłam tylko prywatnie, więc nie wiem jaki jest na NFZ. Polecam
Opinia dodana przez: Asia

dr n. med. Dorota Rabiega-Gmyrek

Klinika
ul. Polna

Oto przykładowa opinia o wizycie u ginekologa: Moja wizyta u doktor przebiegła w bardzo profesjonalnej i komfortowej atmosferze. Pani doktor wykazała się dużą wiedzą, dokładnością oraz empatią. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, wyjaśniając szczegółowo kolejne kroki zabiegu.Polecam tę osobę każdemu, kto szuka kompetentnego i życzliwego specjalisty w dziedzinie ginekologii.