Prywatny Gabinet Lekarski Andrzej Gałuszka
Brzozowa 26
Czerwionka-Leszczyny
Fachowa opieka lekarska, bez ceregieli i użalania się. Nie należy do osób serdecznych, ale wzbudzających zaufanie i wiarę w kompetencje. Rzeczowy i solidny. Zdecydowanie bez strachu powierzam mu swoje zdrowie.
Jestem pacjentką Pani Justyny od kilku lat i niezależnie od etapu mojego życia byłam objęta profesjonalną opieką ginekologiczną. Wizyta zawsze przebiega w swobodnej atomsferze. Choć terminy wizyt są odległe, jest to zrozumiałe ze względu na to, że Pani doktor jest jedna i się nie rozdwoi. Ubolewam tylko nad tym, że Pani doktor nie pracuje w żadnym szpitalu :(.
Ośrodek Zdrowia w Czuchowie
Kochanowskiego 30
Czerwionka-Leszczyny
Ogromna wiedza medyczna. Duża odwaga i zręczność w czasie skomplikowanych operacji. Dobrze komunikuje się z pacjentem, objaśnia zasady i przebieg planowanego zabiegu. Interesuje się przebiegiem leczenia po zabiegu/operacji. Wysoka kultura. Wzbudza zaufanie pacjenta. Lekarz godny polecenia.
Przemysłowa 12
Czerwionka-Leszczyny
Pierwszy od wielu lat lekarz, którego miałem szczęście trafić, mający wiedzę jak osłuchiwać prawidłową (u mnie nieprawidłową) pracę serca. A mając wiele razy problemy z układem oddechowym, osłuchiwało mnie wiele lekarzy. A na badaniach okresowych trafiłem na dr. Dariusza, który skierował mnie do kardiologa z wadą zastawki. Lekarz z powołania!
Czerwionka-Leszczyny
Osn doktor robił mi kolonoskopię a podczas hospitalizacji wyciął dużego polipa z jelita. Dodam, że były obawy, że będzie musiała być wykonana stomia, że się nie uda usunąć i konieczna będzie wizyta na onkologii. Udało się. Pan Doktor tego dokonał bez komplikacji. Do tego bardzo przyjemny, rzeczowy, uprzejmy i przystępny. Polecam bo jest wyjątkowy
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Furgola 6
Czerwionka-Leszczyny
Bardzo serdecznie polecam pana Doktora. Spokojny, wesoły. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.
Czerwionka-Leszczyny
To moja kolejna wizyta u Pana Doktora Karola Wieczorka. Od pierwszej wizyty jestem zadowolona i każda kolejna daje mi poczucie bezpieczeństwa i spokoju, pewności, że wszystko będzie dobrze i jestem dobrze prowadzona. Pan Doktor skupiony, sprawia wrażenie surowego ale to w głębi ciepły i dobry człowiek i lekarz. Trafiłam dzięki mojemu ojcu, więc na pewno bardzo dobrze i nie zmieniłabym swojego lekarza urologa. Panie Doktorze dziękuję za fachowość i opiekę. …
ulica Jana Pawła II 8AB
Czerwionka-Leszczyny
Bardzo dobry chirurg. Miły, spokojny. Usunął mi 2 kaszaki tak, że nawet nie ma po nich śladu. Polecam.
Czerwionka-Leszczyny
Pani Doktor bardzo kompetentna, zawsze z wizyty byłem zadowolony. Lekarz wychodził z inicjatywą, zadawał pytania, tłumaczył co się dzieje, dlaczego i jak przebiegać będzie leczenie. Co do sytuacji z kwarantanną - nie znamy jej szczegółów. Warto wstrzymać się z oceną i głupimi komentarzami do wyjaśnienia sprawy niż jak barany atakować bez jasnego obrazu.
Czerwionka-Leszczyny
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor z profesjonalnym podejściem. Przebadała mnie tak, jak żaden inny laryngolog. Wystarczyła jedna wizyta żeby postawić diagnozę i włączyć leczenie. Wszystko dokładnie analizuje i tłumaczy....normalnie, zrozumiale. Badanie zupełnie bezbolesne, szczegółowe, obrazowe. W końcu wiem, co się dzieje i zaczynam działać ;). Zdecydowanie polecam, a Pani Doktor- dziękuję i do zobaczenia.
ul. Kopalniana 9/2/2
Czerwionka-Leszczyny
Z całego serca polecam Panią Doktor Kaczmarczyk jako pediatrę. Od lat korzystamy z jej usług i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Doktor to lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem, który zawsze potrafi trafnie zdiagnozować chorobę Alicji i zaproponować skuteczne leczenie. Co ważne, Pani Doktor ma wspaniałe podejście do dzieci - jest cierpliwa, wyrozumiała i potrafi nawiązać świetny kontakt z moim dzieckiem.
Długo zastanawiałam się czy napisać publicznie moje zdanie na temat dwóch Pań alergolog z owej przychodni ale jednak chciałabym Przestrzec wszystkich rodziców przed karydogną niekompetencja, narażającą zdrowie mojego dziecka, moje nerwy które zostały nadszarpnięte to już druga strona medalu. Mój syn to niestandardowy okaz, liczne hospitalizacje w klinikach, wysoka eozynofilia, niskie iga, azs oraz wstrząs anafilaktyczny na mleku dla alergikow oraz dużo kartek do przeczytania podczas wizyty spowodował całkowicie olanie …
Czerwionka-Leszczyny
Niestety chcę się podzielić kiepską opinię na temat tego lekarza. Jest to w mojej opinii lekarz bogatych. Byłam na wizycie zarówno w ramach nfz w przychodni na ul. Parkowej jak i prywatnie na ul. Mikołowskiej. Różnica była kolosalna. O ile prywatnie można to nazwać jako tako wizytą lekarską gdzie jakiś powierzchowny wywiad pan doktor przeprowadził to w przypadku wizyty na nfz przebieg wizyty był dla mnie jak kubeł zimnej wody. …
ulica Jana Pawła II 8AB
Czerwionka-Leszczyny
Wizyta trwała zaledwie kilka minut, Pani doktor nawet nie przyjrzała sie mojej twarzy, gdy zaczęłam zadawać pytania o moją dość problematyczną cerę , pani doktor stwierdziła że taka moja uroda, na każde pytanie odpowiadała zbywająco, zerkając na terminal by już skasować mnie za wizytę, miałam wrażenie że nie słucha moich pytań , nie polecam.
Pan Doktor leczy mojego tatę już długo, ostatnio bywam z nim na wizytach, chciałam napisać, że mam troszkę inne zdanie o Doktorze. Bardzo szybko wykrył u taty guza, dzięki temu udało się błyskawicznie zareagować i pokonać chorobę . Widziałam w jego działaniu wielką rzetelność i dokładność, potrafił kilka razy powtarzać badanie, by wszystko dokładnie sprawdzić. Jestem mu bardzo wdzięczna, myślę, że zajął się moim tatą doskonale.
Ośrodek Zdrowia w Czuchowie
Kochanowskiego 30
Czerwionka-Leszczyny
Niestety lekarz sugeruje się kontraktami i własnym interesem, a nie dobrem pacjenta, w tym przypadku mowa o PZU. Opinia 2 innych lekarzy nie związanych z ubezpieczycielem oceniło uszczerbek na zdrowiu 3 krotnie większy niż Pan Grzymski.