Pierwszy kontakt z Panią Doktor zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zwracanie szczegółowej uwagi na wpływ czynników zewnętrznych takich jak dieta i rzeczy pozornie nie wydawajace się mieć wpływu na stan uzębienia to coś, czego brakowało mi u innych stomatologów. Odpowiednie nakierowanie i wskazówki dotyczące konieczności wprowadzenia zmian - ogromny plus. Serdecznie rekomenduję!
Z całego serca pragnę wyrazić głęboką wdzięczność i podziw dla lek. med. Adama Lewandowskiego – chirurga ze szpitala w Kruku, który w swojej codziennej pracy łączy najwyższy poziom profesjonalizmu medycznego z wyjątkową empatią i ludzką wrażliwością. W sytuacjach, które dla wielu wydają się beznadziejne, pan doktor Lewandowski potrafi nie tylko działać z chirurgiczną precyzją, ale również dodać otuchy, wesprzeć dobrym słowem i przywrócić nadzieję. Jego obecność, opanowanie i ciepło mają …
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Wawrzyniaka 31/1
Jeśli ktoś poszukuje lekarza, który jest kompetentny z doświadczeniem i wiedzą, to bardzo polecam. Z grona wielu ginekologów, których poznałam, tylko ten zasługuje na "5".
Lekarz godny polecenia, wspaniały człowiek pełen empati dla chorych, cierpliwy mimo ogromu pracy zawsze znajdzie czas na rozmowę, konkretny nie owija stanu zdrowia w bawełnę , wszystkim życzę aby w tak ciężkiej chorobie mieli szczęście trafić do dr. Nyczaka. Nie tylko wybitny specjalista ale też lekarz który do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie.Panie doktorze serdecznie za troskliwą opiekę. Antoni Tamioła
Św. Trójcy 2 A/1
Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.
Wspanialy czlowiek z wielka wiedza, super specjalista i lekarz z wielka empatia i poswieceniem dla pacjentow. Pomogl mojemu bratu I uratowal mu zycie wielokrotnie. Dziekujemy panie doktorze. Jest pan wielki az brakuje mi slow zeby wyrazic wdziecznosc. Bede o panu myslec do konca moich dni.
Centralne Laboratorium Mikrobiologiczne
Przybyszewskiego 49
Pan dr. Mateusz Bryll jest zarówno wspaniałym lekarzem jak i człowiekiem. Wyjątkowo skrupulatny oraz godny zaufania. Życzę każdemu pacjentowi kontaktu z tak dobrym lekarzem. Pozdrawiam serdecznie!
Doktor Piotr to nie tylko świetny specjalista,ale przede wszystkim bardzo dobry pełen empatii człowiek. Jego podejście do pacjenta - autentyczna życzliwość i zaangażowanie (konkretna , rzetelna informacja na temat aktualnego stanu zdrowia i możliwości jego poprawy), sprawia że chory czuje się " zaopiekowany " i pełen nadziei ,a to jest bardzo istotne w procesie powrotu do zdrowia.
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Dzięki takim lekarzom odzyskuje się wiarę w ludzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Teraz wiem, że kanałowe leczenie zęba nie powinno trwać jedną wizytę (jak u innych stomatologów), że wymaga zrobienia zdjęcia, aby sprawdzić ile ząb ma kanałów, że wymaga użycia endometru, że przy odpowienim znieczuleniu może być ono całkowicie BEZBOLESNE. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam.
Onko-Team Diagnostyka
ul. Chwaliszewo 72A/5
Od ponad 10 lat leczyłam się u kilku lekarzy z powodu bardzo wysokiego ciśnienia; niestety, ale bez rezultatu. Dopiero dr Piotr Ziembicki odpowiednio ustawił leczenie i już po dwóch tygodniach ciśnienie unormowało się. Zdecydowanie polecam. Bardzo uprzejmy i życzliwy lekarz.
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Z całego serca polecam Pana Profesora. Świetnie podejście do pacjenta jak też osób towarzyszących🙂 nie tylko świetny specjalista ale po prostu świetny człowiek 🙂
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Bardzo miła pogodna Pani zawodowo pełen profesjonalizm jeśli ktoś potrzebuje chirurga to polecam w 100%.
ul. Władysława Stanisława Reymonta 17 A
LEKARZ KTÓRY POMÓGŁ MI WROCIC Z DALEKIEJ KRAINY.WYREGÓLWAŁ MI LEKI ZNALAZL ZACZATKI INNEJ CHOROBY POSWIECIL MI DUZO CZASU TŁUMACZĄC MI MÓJ PRZYPADEK DAŁ MI OPROCZ FACHOWEJ WIEDZY DUZE WSPARCIE MORALNE.GORĄCO POLECAM
Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2
Złote ręce i niesamowita precyzja fachowiec najwyższej klasy, dwa powažne zabiegi oba udane. Dziękuję.
pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122
U Pani Doktor leczę się od ponad roku na NFZ. Jestem pod wrażeniem jakości wszystkich moich wizyt i zaangażowania Pani Doktor. Pani Doktor jest niezwykle kompetentną, dociekliwą, uprzejmą i pracowitą lekarką. Cenię ją również za kompleksowe podejście do pacjenta, przeprowadzenie dokładnego wywiadu i porady związane z innymi chorobami współistniejącymi. Badania okulistyczne wykonuje bardzo starannie i dokładnie, stawiając diagnozę rozmawia z pacjentem i cierpliwie tłumaczy przebieg dalszego leczenia. Zawsze poświęca pacjentowi …
Pani dr.Elzbieta Świtek jest stomatologiem, dzięki której w doroslosci przełamałam lęk przed wizytą u dentysty. Pracę pani Elżbiety cechuje wysoki profesjonalizm oraz ogromną empatia i cierpliwość do pacjenta. Jestem straszna panikarą, a pani Elżbieta zawsze podchodzi do mnie ze stoickim spokojem, a wizyta u stomatologa kojarzy mi się teraz bardzo pozytywnie, z dbaniem o swoje zdrowie. Od 5 lat na leczenie zębów chodzę wyłącznie do pani Elzbiety, i polecam ja …