Włodzimierz Rottke

pl. Wolności 6/2
10-300 Biskupiec

Lekarz ok, ale na prywatnych wizytach nie otrzymałam zapewnienia że przy porodzie będę mogła skorzystać ze znieczulenia zewnątrz-oponowego ( chciałam rodzić w Biskupcu ) - po prostu doktor trochę wciskał mi kit -że mogę żądać, itp. ale nie wiadomo czy dostanę!!! Po wnikliwie przeprowadzonym rozeznaniu wiadomym jest że w Biskupcu lekarze skąpią pacjentkom takiego znieczulenia, dlatego też przeniosłam swoje wizyty ( do końca ciąży )do Olsztyna i to PAŃSTWOWO do …

dr Monika Leśniewska

Ginekolog położnik, Ginekolog

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy ESKULAP
ulica Wojska Polskiego 50
16-300 Augustów

Świetna Doktor, naprawdę widać, że z powołania. Profesjonalizm i życzliwość idą w parze. Bardzo mi pomogła

dr Robert Ziółkowski

Laboratorium Analityczne
Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Powiedzieć o dr. Ziółkowskim, ze jest dobrym specjalistą to jak nie powiedzieć nic. Latami trafialiśmy od lekarza do lekarza z mężem w staraniach o dziecko, a dr Ziółkowski już na pierwszej wizycie zlecil wykonanie badań, ktorych nie zalecono nam przez 8 lat przy bardzo obciążonym wywiadzie połozniczym. Czujny specjalista, wnikliwy, znajdujący rozwiązania i jasno tlumaczący wszystko po drodze, zapobiegawczy. Poświęca tyle czasu ile należy, by pacjent wyszedl pewien informacji, ktore …
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Julita Kowalska-Palacz

ulica Pomianowskiego 2
86-010 Koronowo

Pani doktor bardzo życzliwa, miła i wesoła. Wizyta przebiegła bezstresowo i w bardzo przyjaznej atmosferze. Naprawdę serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Tomasz Gołębiewski

Ginekolog

P-Dental & Medical Dominika Pięcikowska, Eryk Pięcikowski Lekarska Spółka Partnerska -Poradnia Ginekologiczno-Położnicza
Nadjeziorna 23/C1
19-300 Ełk

Cudowny lekarz. Prowadził moją ciaze i dzięki niemu moja córeczka jest cała i zdrowa. Bardzo polecam Pana Doktora. Kompetentny, dokładny, sumienny. Jestem mu bardzo wdzięczna.

lekarz Małgorzata Schwartz

Raszyn

Witam z przykrością chciałabym powiadomić inne Panie przed tą panią od początku ciąży wszystko szło ok chociaż już koło 20tyg stwierdziła pani doktor że mała będzie o 2tyg mniejsza i że jest za mało wód płodowych przyszedł czas na 22tyg stwierdzono u mnie nadciśnienie i wg pani doktor przez to mała przestała przybierać na wadze !! Sprawdzała przepływy , rozrzedzała krew bo za gesta była no i przyszedł czas na …
Opinia dodana przez: Smutna

lekarz Piotr Minowski

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Niska 6
81-646 Gdynia

Bardzo polecam dr.Minowskiego ginekologa. Pan doktor dokładnie tłumaczy wszystkie wyniki i zalecenia, a podczas wizyty czuję się naprawdę zaopiekowana. Odpowiada na każde pytanie i zawsze poświęca pacjentowi wystarczająco dużo czasu. Dzięki panu doktorowi mam pewność, że moje zdrowie jest w dobrych rękach. Naprawdę profesjonalne podejście i ogromna empatia.

dr Joanna Martynowska

Zakład Opieki Ginekologicznej
Iłżecka 31 A
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Prowadziła moją pierwszą ciąże była przy porodzie naprawde służy pomocą w kazdej chwili.super polecam

dr Anna Karwan-Płońska

Ginekolog

Spółka Lekarska Sp. z o.o.
ul. Grzybowska 16/22

Bardzo kompetentna w swojej profesji. Poza problemami ginekologicznymi interesuje ją ogólny stan zdrowia pacjentki.nawiązuje bezpośredni kontakt z pacjentką w związku z tym wizyta jest zupełnie nie stresująca.
Opinia dodana przez: Janina

lek. med. Krzysztof Waszkiewicz

Gabinet ginekologiczny
Plac Stefana Żeromskiego 5/1
Strzelce Opolskie

Lekarz z ogromnym sercem i przeogromną wiedzą. Przyjmował mój poród przez cesarskie cięcie w szpitalu w Koźlu — tak naprawdę uratował wtedy życie mojej córki. Pół roku później uratował również moje życie, mimo że nie miał obowiązku podejmować tak ogromnego ryzyka. Leczenie trwało trzy miesiące, aż wróciłam do pełnej sprawności, a Pan Doktor zajmował się mną codziennie, mimo swoich licznych obowiązków. Słowo „dziękuję” to zdecydowanie za mało. Wizyty u Doktora …

Maciej Szemryk

Centrum Zdrowia STARMED

Cudowny lekarz , po 5 latach zdecydowałam się w końcu na wizytę u lekarza , wiadomo stres cały dzień ale podejście pana doktora było cudowne , rozmawiał ze mną , zadawał pytania opowiadał jak spędził swój dzien ponieważ wizyta była wieczorkiem i sprawił ze na fotel usiadłam całkiem rozluźniona :) Dostałam wskazówki jakie badania powinnam przeprowadzić rutynowe i mimo ze czekało wielu pacjentów pan doktor z uśmiechem cierpliwie odpowiadał na …
Opinia dodana przez: Alicja

lek. med. Natalia Leśnik

Ginekolog położnik, Ginekolog

Jestem zachwycona Panią doktor, chodzę do niej od 6msc jako jedyna zdiagnozowała chorobę którą inni ignorowali lub przeoczyli. Dzięki niej czuję się lepiej i zyskałam nadzieję.... Pomimo młodego wieku jest niczym lekarz z wieloletnim doświadczeniem bardzo dokładna wszystko tłumaczy a do tego jest empatyczna i dba o pacjenta ! Polecam
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Dariusz Dębek

Podkarpackie Centrum Interwencji Sercowo-Naczyniowych Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica 800-lecia 26
38-500 Sanok

polecam z calego serca bardzo mily i doswiadczony lekarz, najpierw to on odbieral mojej mamy porod (czyli mnie:) ) a teraz ja jako dorosla kobieta chodze do niego na wizyty, moja mama ciagle sie u niego leczy i nigdy nie bylo zadnych problemow, odpowie na kazde pytanie i poswieci tyle czasu ile trzeba. profesjonalny i madry czlowiek godny polecenia, POLECAM:)
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Jolanta Wieczorek-Karasińska

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Zdecydowanie polecam! Doświadczony i kompetentny lekarz. Bardzo szanowana i doceniana przez pacjentów za jej wiedzę, podejście, ciepło. Zawsze przyjdzie na sale, jak tylko jest w szpitalu zapytać czy wszystko dobrze, zawsze pamięta. Bardzo uczciwa, bardzo pomocna. Urodziłam dzięki niej piękną i zdrową córeczkę - za co bardzo dziękuje.

lekarz Lubow Oboleńska

Darłowo

Wspaniała pani doktor! Dokładna,dociekliwa z ciepłym podejściem do pacjenta. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Gosia
Panią Doktor poleciła mi koleżanka mówiąc że jest dobra ale surowa dla pacjentek. Poszłam na wizytę i spotkałam przemiłą, uprzejmą osobę, kompetentną. Wysłuchała mnie z uwagą, bez pośpiechu, spokojnie, udzieliła porady, odpowiedziała na wszystkie pytania. Gorąco polecam paniom z problemami kobiecymi Panią Doktor Czeczelewską.
Opinia dodana przez: Bożena
pan doktor A. Kozanecki miły sympatyczny zna swój fach MA WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE ,jak się chce to każdemu można cos zarzucić, ja osobiście Polecam
Opinia dodana przez: ZD-WOLA

lekarz Jacek Kampa

Hańczy 35
43-100 Tychy

Miałam odczynienia dzisiaj z panem Doktorem . Łyżeczkowanie niestety poroniłam wielki jeszcze raz ukłon w stronę doktora za tak szybkie zaangażowanie jak by nie doktor to pewnie jeszcze męczyła bym się z tydzień pozdrawiam serdecznie i oby więcej takich lekarzy P.Kubicka ;)
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Artur Wroński

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej FEMINA
82-500 Kwidzyn

Dr.Wroński jest profesjonalnym doktorem Jest moim doktorem od zawsze i jedynym Odbierał mój poród po wszelkie badania I pomoc. Mam 47 lat przez cały czas mam tylko tego Doktora
Opinia dodana przez: Ewelina

Anna Lorenc

Polna

Pani doktor jest bardzo miłą, rzetelną i kompetentną osobą. Towarzyszyła mi podczas porodu, choć wcale nie musiała, bo przebiegał on bez żadnych komplikacji. Nacięcie zrobiła bardzo delikatnie, nic nie poczułam, a po wszystkim pięknie mnie pozszywała, bez żadnego bólu. Jak rodzić to tylko z dr Lorenc:)
Opinia dodana przez: Sylwia- młoda mama