Filtruj terminy

SZPITAL ESCULAP
Cieszyńska 472
43-382 Bielsko-Biała

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Witam, bardzo mocno nie polecam tej Pani ''DOKTOR''. Badała mnie dosłownie 2-3 minut i stwierdziła, że mam podejrzenie zakrzepicy w okolicy intymnej. Dostałam natychmiast skierowanie do szpitala, z wielkimi nerwami, wymiotami ze stresu usłyszałam na koniec ''mam nadzieje, że skończy sie na zastrzykach. Malo tego za tą jakże z a j e b i s t ą diagnoze trzyminutową musiałam zapłacić 120zł. Nie miałam nawet usg, nie zostało mi objaśnione …

lek. med. Lidia Polak

ulica Bociania 10
43-316 Bielsko-Biała

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lek. med. Wojciech Biernacki

43-300 Bielsko-Biała

Doktor Biernacki w Bielsku Białej ma gabinet prywatny na ul. Paderewskiego 3/3. Rejestrujesz się pod nr telefonu 603116419 lub wysyłasz wiadomość z prośbą o wizytę.
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Dorota Pietrzkiewicz-Peterek

Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
43-300 Bielsko-Biała

Jeśli ktoś myśli, że prawdziwych lekarzy z powołania już nie ma, to jest w błędzie. Do gabinetu pani doktor wchodzę z uśmiechem i wychodzę z jeszcze większym. Wytłumaczy wszystko od A do ZET, poprawi humor, szybko, skuteczne leczy, diagnozuje. Pomogła mi w wielu sprawach, w których inni lekarze rozkładali ręce albo szukali po omacku tam gdzie nie trzeba. Świetna specjalistka! Powinni ją sklonować. Polecam!
Opinia dodana przez: DBM

Alina Badach

Ginekolog

Gabinet Lekarski
43-308 Bielsko-Biała

Super lekarz prowadziła moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona, podejście do pacjentki ma rewelacyjne, polecam z cełego serca !!!

lek. med. Katarzyna Wilgus-Kubica

43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz polecam z całego serca prowadziła dwie moje ciążę zawsze były wszystkie badania wykonywane

dr n. med. Piotr Dawid

Supra Med
ul.Olszówki 10 A
43-340 Bielsko-Biała

Dziś miałam przyjemność pierwszy raz być na wizycie u Pana Doktora. Jestem pod OGROMNYM wrażeniem. Chcialam skonsultować wyniki badań prenatalnych. Pan Doktor bardzo uprzejmy, wszystko pięknie wytłumaczył, wykonał usg na którym nie spiesząc się bardzo precyzyjnie wyjaśniał wszystkie parametry. Na każde moje pytanie otrzymałam fachową odpowiedź. Żałuję że dopiero dziś trafiłam do Pana... Dziękuję z całego serca, takich lekarzy z powołania jest naprawdę niewielu. Każdej kobiecie polecam wizytę u Doktora …
Opinia dodana przez: Magda

dr Mateusz Stolecki

Ginekolog

Supra-Med
Olszówka 10A
Bielsko-Biała

Do Pana Stoleckiego przepisałam się w trakcie ciąży (26 tc.), wcześniej korzystałam z opieki prywatnej, jednak pomimo niebywałych kompetencji lekarki badanie było dla mnie traumą, dosłownie chciałam uciekać przez okno... W mojej okolicy nie ma zbytnio wyboru, ale stwierdziłam, że lepszy będzie ktokolwiek (Pan dr nie miał opinii) niż ten stres, który funduje sobie co 2 tygodnie. Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że nie usłyszałam "taką ma Pani …

lekarz Maria Gasperowicz

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

genialny człowiek, genialny lekarz, uprzjema i miła w pełni tłumaczy zagadnienie (chorobę) sposób leczenia przyczyny i skutki, całkowita profesjonalistka

dr n. med. Agnieszka Zemanek-Wojnowska

Zajazdowa 21
43-300 Bielsko-Biała

Polecam Panią Doktor, bardzo szanuję za wiedzę, analityczny umysł i kompleksową opiekę. Leczę się już u Pani Doktor 20 lat, prowadziła moje ciąże, a potem ratowała z różnych dolegliwości i nadal ratuje. Polecam z całego serca

Karolina Widenka-Macina

Bielsko-Biała

Nie ma co się rozpisywać, konkretna, rzeczowa z ogromem empatii to drugiego człowieka. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Bogdan Fender

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska , wtorki, czwartki 16-18.00. Diagnostyka prenatalna USG
ul. Mickiewicza 16
43-450 Bielsko-Biała

Wspaniały, dobry, godny polecenia lekarz. Nie spotkałam się do tej pory z takim człowiekiem który jest całym sercem z pacjentem. Jest bardzo ciepłym człowiekiem. Nawet takiego ''straszka'' jak ja potrafi uspokoić. Dziękuje jeszcze raz doktorze . Jestem Panu bardzo wdzięczna. Dziaki Panu fachowemu podejściu- żyję:) Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Urszula

lek. med. Anna Krysta

Ginekolog położnik, Ginekolog

43-300 Bielsko-Biała

Do Pani Doktor chodzę od 13 lat. Prowadziła trzy moje ciąże. Jest bardzo kompetentna, uprzejma, wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Podczas ciąż zawsze mogłam zadzwonić lub napisać SMS i nigdy nie zostałam pozostawiona bez odpowiedzi. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Dorota Wendlandt

Poradnia Kardiologiczna
Cechowa 18/1
43-300 Bielsko-Biała

Polecam. Pani dr z poczuciem humoru a przy tym fachowa i dokładna. Świetna dla młodych pacjentek. Zawsze dokładnie odpowie na zadane pytanie i wątpliwości.

lekarz Adam Bargiel

Bielsko-Biała

Lekarz prowadzi moją drugą ciążę. Jest bardzo uprzejmy i delikatny. Małomówny, trzeba zadawać pytania lub poprosić o komentarz do oglądanego USG. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Pcjentka

dr n. med. Władysław Gaweł

SZPITAL ESCULAP
Cieszyńska 472
43-382 Bielsko-Biała

Pan Doktor "prowadził" moją ciąże. Dlaczego "prowadził"? Podstawowe badania takie jak morfologia i badanie moczu, które są w ciąży bardzo ważne miałam robione tylko 3 razy (w 10 tygodniu, 5 miesiącu i koniec 7 miesiąca). Zawsze od pana doktora słyszałam, że jest bez zastrzeżeń, a jakichkolwiek pytań bałam się po prostu zadawać, bo pan doktor sprawiał wrażenie, że jak ja w ogóle moge o takie oczywiste rzeczy pytać?! Kontakt - …

lekarz Ryszard Roztoczyński

NZOZ - Stomatologia Agata Roztoczyńska
pl. Wojska Polskiego 2
43-300 Bielsko-Biała

Wspaniały lekarz.Uratował moją ciąże.Kilka koleżanek też chodzi na wizyty do Dr.Roztoczyńskiego i też sa zadowolone.

lek. med. Beata Rajda

43-300 Bielsko-Biała

jestem zadowolona z wizyty u pani ginekolog przedstawila wszystko wyraziscie i przejrzyscie moge polecic tego lekarza jestem tylko zaskoczona tylko tym ze jak zabralam swojego meza na wizyte to go wyprosila za drzwi kazdy pacjent ma prawo zabrac osobe towarzyszaca do lekarza lekarz niema prawa tego zakwestionowac tak robia lekarze z prowincji i malych miasteczek ktorzy nie znaja jeszcze karty praw pacjeta z 2008r Art. 21. ' 1. Przy udzielaniu …

dr n. med. Krystyna Latoszkiewicz

Jaśminowa 18
Bielsko-Biała

Mimo obecnej pandemii , pelny profesjonalizm jak dla mnie bardzo dobry lekarz. Ciepła sympatyczna kobieta. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Monika Stankowska

Bielsko-Biała

Pani doktor Stankowska powiedziała, że nie mogę mieć wkładki hormonalnej, ponieważ nie rodziłam. Oczywiście to kompletna bzdura. Poszłam do innego lekarza, który po wykonaniu koniecznych badań, założył mi wkładkę domaciczną.