Maria Dudzińska

ul. Przy dworcu 4a
63-800 Gostyń

Miałem aparat stały-polecam.Trochę szorstka ale bardzo fachowe podejście, cena podana na początku za całe leczenie, wystawia paragony, gwarancja na dwa lata po leczeniu. Efekty już po miesiącu noszenia było widać, całe leczenie jak podała trwało 1.5-2. lata.

dr n. med. Jarosław Pawłowski

Miarowa 19a
43-176 Gostyń

bardzo dobry internista i fantastyczny kardiolog. Do tego przesympatyczny człowiek. praqcuje w renomowanej Klinice Euromedic, jeździ na staże do Włoch, przyjaźni sie z Profesorami z USA i Włoch, czego trzeba więcej. Do tego podoba mi się. Anna

dr n. med. Artur Smektała

ul. Słowackiego 16
63-800 Gostyń

Bezczelny i gburowaty. Tak chciał odchudzić ale mój portfel. Po podaniu mi zestawu z kaloriami zaczął przepychać go na stole dając do zrozumienia, że mam już wyjść. Ja naprawdę potrzebowałam pomocy a nie naciągacza który nie chciał mnie wysłuchać bo nie miał czasu. Zmuszał mnie do wizyt co dwa tygodnie po 70 zł. Kiedy zaproponowałam, że przyjdę za trzy tygodnie był oburzony i dawał odczuć że jestem z tej gorszej …

Robert Klimkowski

Protetyk, Stomatolog

ul. Wrocławska 65
63-800 Gostyń

Lekarz Anioł. Wizyty u Pana Roberta w ogóle nie bolą, chyba że nie weźmie się znieczulenia, kiedy mówi, że będzie boleć. Zawsze uśmiechnięty, spokojny. Czasem mam wrażenie, że ten facet w ogóle w życiu się nie denerwuje i nie podnosi głosu. :) Zawsze, przy większych kosztach, pyta czy ratujemy ząbka, czy rwiemy. I zawsze podaje realną cenę leczenia. Atmosfera w gabinecie jest przemiła, pozwala nawet zachowywać wyrwanego zęba, jeśli się …
Pan Profesor jest wielkim profesjonalistą, podchodzi do pacjenta indywidualnie, poświęca mu 110% czasu, jest bardzo uprzejmy - a co najważniejsze jego metody leczenia są bardzo skuteczne. Jeden z najlepszych specjalistów w swojej dziedzinie.
Opinia dodana przez: Julka

lekarz Sebastian Moryciński

Chirurg dziecięcy

ulica Górna 16/16
63-800 Gostyń

Polecam, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, super podejście do dziecka i wszystko rzetelnie wytłumaczone :)
Dzięki lekarzowi omal z dzieckiem nie przepłaciłam życiem moje dziecko może być niepełnosprawne do końca życia

dr Ryszard Migas

63-800 Gostyń

Bardzo dobry, kompetentny lekarz - chodzę już wiele lat odkąd Pan doktor prowadził moja ciążę w 2011 .Mimo ,że nie jest wylewny jeżeli chodzi o rozmowę ( a przecież nie o to chodzi )to najważniejsze ,że zna się na tym co robi !!! Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Madzia

lekarz Emilia Rymkiewicz

63-800 Gostyń

Dziecko mi się dusiło i miało wysoka goroczki 38 a pani dr mu zapisała inhalacje zamiast antybiotyk dziecko dostawało drgawek nie polecam lekarz

lekarz Sławomir Rutczyk

ulica Tęczowa 48
43-176 Gostyń

Wspaniały lekarz, pełen empatii dla nas jako rodziny oraz dla Pacjentki mojej mamy. Pan Doktor przeprowadził u mojej mamy operację bardzo duzej przepukliny brzusznej w Szpitalu św Elzbiety, mama na kazdym etapie byla zaopiekowana, operacja sie udala- nie bylo zadnych problemow. Polecam dr Rutczyka z calego serca.

lekarz Maciej Burzyński

SPZOZ w Gostyniu
pl. Karola Marcinkowskiego 8/9
63-300 Gostyń

6 mają 2024 roku miałam robioną kolonoskopię w Poznaniu w Szpitalu HCP na ul. 28 Czerwca. To nie był chyba najlepszy dzień doktora Macieja Burzyńskiego, a mój na pewno nie. Założono mi wenflon, a badanie rozpoczęło się bez podania środka znieczulającego. Prawdziwy horror . Znieczulono mnie dopiero na wyraźną moją prośbę. Lekarz nie poczekał aż preparat zacznie działać, więc odczuwałam silny ból. Kiedy skarżyłam się na bolesność badania, usłyszałam - …
{'id': 35148, 'name': 'Gostyń'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Marcin Hańczewski

dr n. med. Marcin Hańczewski

Chirurg ogólny, Gastrolog

szpital
63-800 Gostyń

Bardzo miły i życzliwy lekarz.Świetnie nawiązuje kontakt z pacjentem, Jasno przedstawia sytuacje. Leczenie i zabieg na drogach żółciowych przynosi efekty. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: henia

lekarz Adam Białoskórski

Ortopeda dziecięcy

hmm
Gostyń

Stanowczo odradzam szkoda zachodu podejmować leczenie u tego pana.jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza i kompletnie się nie interesuje pokazuje i zapomina że schorzenie jest i po chwili brak zainteresowania z jego strony co z tym dalej a zdanie pacjenta się u niego nie liczy oczywiście świadom tego tego w jakiej sytuacji jest pacjent nie dociera nieprzyjemny 👎

lekarz Andrzej Grzelka

Gostyń

Świetny, cierpliwy, kompetentny lekarz z sercem na dłoni, polecam z czystym sumieniem każdemu, kto boryka się z problemami kardiologicznymi

lekarz Ewa Ciszak

63-800 Gostyń

Najlepsza Pani doktor! Polecam z całego serduszka. Zawsze pomogła, widać ze zna się na tym co robi. Uczęszczam do niej od wielu lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.

lekarz Czesław Karaś

Ginekolog

63-800 Gostyń

Bardzo dobry lekarz ma swoje chumory ale dzięki niemu dziś mam cudowna córeczkę był przy mnie w trakcie porodu pacjentki traktuje rowno czy chodzi się na NFZ czy prywatnie
Opinia dodana przez: aga

lekarz Kanchanlall Woodhoo

NZOZ Medicus Sp. z o.o.
ul. Starogostyńska 8
63-800 Gostyń

Najlepszy lekarz ortopeda , na jakiego trafiłam . Skierowania na badania , szybka diagnoza oraz bardzo szybko dostałam skierowanie na operację kolana . Polecam z całego serca i dziękuję za super miła opiekę .
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Mirosław Ptak

NZOZ ZPLR "GOS-MED" Sp. J.
ulica Graniczna 4
63-800 Gostyń

Nie polecam. Diagnoza była postawiona błyskawicznie na pierwszej wizycie, dziś zastanawiam się czy poprawnie. Leki po kilku zmianach w końcu dobrane ok, ale problem zaczyna się, kiedy przestają działać i trzebaby coś zmienić. Po jednych czułam się naprawdę źle, miałam migreny, więc poprosiłam o zmianę, a usłyszałam westchnienie i "to co ja mam pani zapisać?". Przepraszam, a to ja kończyłam medycynę żeby wiedzieć? Po dłuższym czasie jestem coraz bardziej rozczarowana, …

lekarz Błażej Ciesielski

Chirurg dziecięcy

SPZOZ w Gostyniu
pl. Karola Marcinkowskiego 8/9
63-300 Gostyń

Trafiłem do Pana doktora, podczas gdy córka złamała rękę, 200 km od miejsca zamieszkania. Z SORu zostaliśmy odesłani, zasugerowano nam że zostaniemy przyjęci w przychodni na ul. Chrobrego. I tak też się stało. Pan doktor nie robił żadnego problemu, mimo że nie byliśmy jego stałymi pacjentami potraktował nas z należytym szacunkiem i uprzejmością. Dzięki temu uniknęliśmy dodatkowej podróży do domu, bo wszystko bez najmniejszego problemu załatwiliśmy u Pana doktora. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jacek Manikowski

63-800 Gostyń

Jestem zadowolona z wizyty. Lekarz miły, kulturalny, czułam się komfortowo podczas wizyty. Otrzymałam wszystkie niezbędne informacje odnośnie mojego problemu
Opinia dodana przez: N.