lekarz Marek Pospieszil

Internista, Reumatolog

ulica Sportowa 4/6
37-700 Przemyśl

Najgorszy lekarz jakiego spotkałam.Wulgarny bez empatii do starszych osób.Zatrzasnał mi i mojej 80 letniej schorowanej mamie drzwi przed nosem.Musiała pojechać na SOR i zmienić przychodnie.Nie leczy wogule tylko jak nie zapomni to przepisze co mu pasuje.Nawet ratownicy pogotowia śmieją się z niego że trzeba zmienić lekarza.Masakra że ktoś taki jest lekarzem.

lekarz Joanna Łyczek

Internista, Pulmonolog

Wapienna 58
41-219 Sosnowiec

MOJA 56 LETNIA MAMA REGULARNIE LECZYŁA SIĘ U PANI ŁYCZEK. W 2007 ROKU MIAŁA ZLECONE TK PŁUC PODCZAS KTÓREGO WYKRYTO W LEWYM PŁUCU DROBNE ZMIANY WIELKOŚCI 3 MM - WTEDY NIEMOŻLIWE DO ZDIAGNOZOWANIA.PONOWNE BADANIE TK PANI ŁYCZEK ZLECIŁA 4 LATA PÓŹNIEJ. U MAMY ZDIAGNOZOWANO RAKA PŁUCA Z PRZERZUTAMI DO MÓZGU. KONSULTOWALISMY WYNIKI BADAŃ Z 3 RÓZNYMI PULMONOLOGAMI. KAŻDY Z NICH STWIERDZIŁ JEDNOZNACZNIE: W TAKIM PRZYPADKU PONOWNE BADANIE TK POWINNO ZOSTAĆ …
Opinia dodana przez: DAGMARA D

dr n. med. Rafał Uniczko

Centrum Medyczne Damiana- Medrun

Ten człowiek nie rozpoznał ostrego zapalenia wyrostka, uznał, że jestem struty... Odradzam zdecydowanie

lekarz Janusz Grzybowski

Gastrolog, Internista

Gabinet Lekarski Jarosław Jańczuk
ul.Prosta 1F
76-200 Słupsk

nie polecam uprzejmoscia ipodejsciem do pacjenta nie grzeszy,brak objasnienia tylko suche K92 i co z tego.

lekarz Piotr Majchrzak

NZPSOZ "SIGMA"
Sierakowskiego 37 A
64-000 Kościan

Omijać szerokim łukiem. Człowiek, który nigdy nie powinien być lekarzem. Pod każdym względem człowiek bez żadnych kompetencji. Jeśli można to wybierać inny szpital.
Opinia dodana przez: Gucio

lekarz Witold Piotrowski

Szpital Kliniczny im. Heliodora Święcickiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Po
ul. Stanisława Przybyszewskiego 49

Lekarz przeprowadza dokładny wywiad, to fakt, nikt mnie jeszcze tak wnikliwie nie przepytał o zdrowie na różnych płaszczyznach i juz wiem, po co, jak na koniec dostałam receptę na 8 preparatów ziołowych, których cena to ok. 500 zł na miesiąc. Odnoszę wrażenie, że gdybym cos jeszcze powiedziała, to miałabym coś jeszcze dodane. Doktor przekracza granice relacji lekarz-pacjent. Jego komentarze jako do kobiety są nieprzyzwoite i przekraczają granice dobrego smaku, poza …

lekarz Krzysztof Czach

Powstańców Warszawy 16 lok.48
Skarżysko-Kamienna

Bardzo dobry i rzetelny lekarz. Naprawdę pochyla się nad pacjentem i próbuje mu pomóc. Z całą odpowiedzialnością polecam tego lekarza.

lekarz Jolanta Kraśnicka-Tomasik

Internista, Lekarz rodzinny

100
32-104 Przesławice

Lekarka kompetentna, godna polecenia, konkretna. Czas wizyty - tyle ile było potrzeba. Proces leczenia wytłumaczony dokładnie. Dziwią mnie wcześniejsze opinie. Do lekarza idziemy nie po uprzejmości, tylko po konkretne rozwiązanie naszego problemu i skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Krzysztof Jarzębski

Endokrynolog, Internista

CENTRUM MEDYCZNE KLARA
Wały Dwernickiego 43/45
42-202 Częstochowa

Moje doswiadczenie z Dr. Jarzebskim bylo bardzo pozytywne.Kompetentny ,konkretny a co najwazniejsze bardzo pomocny.Trafnie dopasował leki ,gdzie inni lekarze nawet nie probowali wyjsc poza schematy.Dla mnie super lekarz.

lekarz Andrzej Wołowiec

Gastroenterolog, Internista

Budziszyńska 6
Zielona Góra

Nie polecam robilem tam kolo 2 lata temu, po badaniu chciałem porozmawiac lekarz wykazywał jakby mial to wszystko gdzies... Idz i sie martw i daj mi spokoj
Opinia dodana przez: Paweł

dr hab. n. med. Grzegorz Cieślar

Chrzanowskiego 5 lok. 3a
41-900 Bytom

Pan Profesor to specjalista najwyższej klasy. Ogromna wiedza i doświadczenie. Kultura osobista, uprzejmość i chęć pomocy w kontakcie z pacjentem zasługuje na najwyższy szacunek i podziekowania. Lekarz przez duże L.
Opinia dodana przez: jerzy

lekarz Takele Kebede

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Byłam jakieś trzy tygodnie temu u tego Pana "doktora" , z kaszlem utrzymującym się z tydzień i gorączką. Stwierdził, że potrzebny jest antybiotyk, skoro nic innego nie pomaga. Sprawdził tylko gardło i osłuchał, według niego płuca były czyste. Po jego antybiotyku poczułam się o wiele gorzej, brak apetytu, biegunka, ogólne osłabienie. Parę dni później poszłam do swojego lekarza rodzinnego, finalnie okazało się, że miałam ciężkie zapalenie płuc, co skończyło się …
Opinia dodana przez: Sandra

dr n. med. Janusz Kastelik

NZOZ "KAS-MED"
Stefana Batorego 9
34-300 Żywiec

Omijać szerokim łukiem!!!!, szkoda było czasu na tę wizytę, zero empatii, zgorzkniały, kompletna obojętność, , jak dotąd najgorszy lekarz jakiego spotkałam…

lekarz Marzanna Kleczaj-Kurek

Internista, Lekarz medycyny pracy

ulica Pionierów 1a
32-005 Niepołomice

Pani doktor jest niezwykle kompetentnym lekarzem, z uwagą słucha, co pacjent ma do powiedzenia i bierze to pod uwagę. Starannie analizuje wszystkie wyniki na podstawie których orzeka o zdolności do pracy.

dr n. med. Ewa Bień

Gastroenterolog, Internista

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr. 4
41-902 Bytom

Ta lekarka to jakaś porażka. Pretensje o wszystko, zupełnie bez wyjaśnienia. Po kolonoskopii nic się nie dowiedziałem. Na zadawane pytania nawet nie raczyła odpowiedzieć cokolwiek. Dramat.
Opinia dodana przez: Maniek

lekarz Marek Leśko

Piekarska 4
37-500 Jarosław

Ten człowiek nie powinien wykonywać zawodu lekarza!!! Jest arogancki, wulgarny, ma lekceważący stosunek do pacjenta. Być może jest sfrustrowany i przepracowany z powodu niezliczonej ilości miejsc pracy. I żadnej z nich nie wykonuje dobrze, ale wiadomo dla Niego pieniądze ponad wszystko. Odpowiedni organ powinien tę osobę SKONTROLOWAĆ!

lekarz Andrzej Brzozowski

Hematolog, Internista

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie - lecznictwo zamknięte
ulica Cicha 14
21-100 Lubartów

Doktor wyszedł przed planowaną godziną wizyty, nie zjawił się na niej. Na poprzednich nie omawiał w ogóle wyników badań, zero jakiegokolwiek holistycznego podejścia. Szczerze nie polecam, źle być pod opieką takiego lekarza po chorobie nowotworowej.

lekarz Ewa Maroszyńska-Dmoch

ulica Żeromskiego 46/1,2
26-110 Skarżysko Kościelne

Niesety muszę dać 1 gwiazdkę co i tak jest nad wyraz. Pani Kardiolog jest po prostu nie profesjonalana, ma zero szacunku do pacjenta i z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że de facto zagroziła stanowi mojego zdrowia. Po pierwsze jest bardzo nie uprzejmą. Do tego umawiane są wizyty na echo na godzinę 8sma rano, w poczekalni czeka 5 osób - kto pierwszy ten lepszy - a Pani lekarz wpada o 8 …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Elżbieta Lakomy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Przecudowna Pani Doktor. Szczegółowe wyjaśnienia, bardzo dokładnie wykonane badanie. Bardzo miła i kompetentna Pani doktor do której na pewno wrócę. Dziękuję za dzisiejsze badanie i za do zobaczenia na kolejnej wizycie.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Ryszard Klimek

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Lekarz zlekceważył wyniki ojca; powiedział, że jak zacznie boleć to wezwać karetkę i jak zobaczą wyniki, to będą wiedzieli co robić ! Tata, po konsultacji u innego kardiologa wymaga pilnie koronarografii. Nadmienię, że pan doktor podczas przyjmowania pacjenta podjadał śniadanko…. Absolutnie odradzam leczenie u tego pana.