Kompletny brak kompetencji...Doprowadził moje gardło do masakrycznego stanu faszerując mnie antybiotykiem, który w ogóle mi nie pomógł. Nie słuchał przy tym mojej opinii, że nie reaguję na ten lek i być może wartałoby zmienić...Niespełna tydzień męczyłam się z temp. 40 stopni i potwornym bólem gardła, dopóki nie dostałam w końcu odpowiedniego leku, oczywiście już od innego lekarza... PORAŻKA

lekarz Krystyna Grzybowska-Bartoszak

ul. Franklina Roosevelta 116
62-200 Gniezno

Szybko i krótko. Jak na taśmie produkcyjnej. Byle tylko zaliczyć kolejną osobę. Pani przyjmowała mnie w ramach medycyny pracy.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Krzysztof Mądry

Hematolog, Internista

NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
08-110 Siedlce

Rozpoczęło się dobrze odczytaniem wyników badań a zakończyło bez diagnozy, praktycznie bez porady i bez sensu. Lekarz miły, ale nic poza tym. Ostatecznie mąż skończył na oddziale hematologii, co pan doktor nam odradzał i odsyłał w tak poważnym stanie do lekarza pierwszego kontaktu. Niestety nie mogę polecić tego lekarza.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Michał Pira

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej JUDYTA
ulica Reymonta 16/-
96-100 Skierniewice

Nie polecam ,weszłam do gabinetu po awanturze z poprzednim niezadowolonym pacjentem ,na wizycie usłyszałam ,jeżeli" Pani się nie podoba zaproponowany przeze mnie lek proszę zmienić lekarza " Ogólne wrażenie bardzo słabe ,zarozumiały ,arogancki. Zmieniłam lekarza i jestem bardzo zadowolona. Lekarz kierujący się wytycznymi służbowymi a nie dobrem pacjenta. Brak porozumienia i zrozumienia.
Bardzo mi przykro,naprawdę odradzam wizyty u tego lekarza, na darmo wydane pieniądze i stracony czas. Robił wrażenie rzeczowego na pierwszej wizycie, zlecił tylko ogólne badania na obecność pasożytów, mimo że opisałam dość jasno moje objawy; wysypki , gazy , biegunki i bardziej oczywiste doznania, świadczące o obecności poruszających się pod skórą na plecach, w tych samych dwóch miejscach, dwóch ciał obcych, reagujących na niektóre produkty silniejszym okazaniem obecności. Mam, bo …

dr n. med. Stefan Kokot

Internista, Lekarz medycyny pracy

Krakowska 19
41-800 Zabrze

Trafiłem do tego lekarza na USG z racji ból brzucha w okolicach miednicy. Od razu było widać, że mu się śpieszy, a jakby mógłby to by robił to usg w blokach startowych i z teczką w ręce. Pan doktor był średnio komunikatywny i mamrota ciągle tak, że nie dało się go zrozumieć. Nie wiem jak pielęgniarka, która siedziała dwa razy dalej w ogóle wiedziała co on mówi. Po wykonaniu typowego …

lekarz Iwona Marek

Gastrolog, Internista

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Szybko i bez problemów pomogła mi wyjaśnić mój problem medyczny. Jest konkretna, bez zbędnego słodzenia - ludzie, którzy piszą negatywne opinie to myślą, że idą pogadać z nią i na kawę, a ona się nie wdaje w zbędne dyskusje tylko pomaga w diagnozie. Bardzo jej dziękuję, że gdy mój problem okazał się dość skomplikowany to zwołała konsylium lekarskie i tam omówiono moje leczenie.

lekarz Barbara Dobrzyńska

Internista, Pulmonolog

Akacjowa 4
72-300 Gryfice

Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami rzekoma Pani Doktor to bardzo nieuprzejma i nieempatyczna osoba. Moja prababcia trafiła do szpitala pod jej opiekę i niestety kontakt z tą „panią doktor” był wyjątkowo trudny. Nie dało się uzyskać żadnych informacji, rozmowy były urywane, a jej ton i zachowanie, aroganckie i niesympatyczne. Nie życzę nikomu źle, ale trudno zrozumieć, jak w służbie zdrowia mogą pracować osoby tak pozbawione empatii. Dodatkowo pani doktor przepisała …
Opinia dodana przez: Olivia

lekarz Zbigniew Pawlak

NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
87-600 Lipno

Pan Doktor Pawlak uratował mi życie! 4 lekarzy postawiło mi złą diagnozę, a potem trafiłem do Pana Doktora. To prawdziwy anioł! Od początku czułem jego opiekę. Dziękuję Bogu

lekarz Beata Gołdys-Celińska

Internista, Transfuzjolog

ulica Wojska Polskiego 7
98-300 Wieluń

Bardzo dziękuję Pani Doktor za empatyczne podejście w NPL- u. Szybka reakcja Pani Doktor, trafna diagnoza i skierowanie na właściwy oddział szpitalny sprawiły, że wróciłam do zdrowia. Bardzo dziękuję również za pomoc medyczną, wyrozumiałość i okazane serce podczas pobytu na oddziale. Sabina
Opinia dodana przez: Sabina

lekarz Włodzimierz Markowski

Praktyka lekarska Włodzimierz Markowski
Wolności 12

Profesjonalne podejście. Uśmiechnięty i umiejący słuchać lekarz. Posiada fachową wiedzę, umie dobrze wytłumaczyć problem zdrowotny. Zawsze znajdzie czas na konsultacje.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Jolanta Kraśnicka-Tomasik

Internista, Lekarz rodzinny

100
32-104 Przesławice

Niezmiernie się cieszę, że trafiłam do Pani Doktor. Nie dość, że rzetelnie pochyliła się nad moim przypadkiem i ukierunkowała dalsze postępowanie, to jeszcze poświęciła mi dużo czasu, kompetentnie wszystko tłumacząc i okazując przy tym wszystkim dużo serca i empatii. Lekarz z powołaniem i ogromną wiedzą.

lekarz Witold Boronowicz

Nowy Świat 5
33-100 Tarnów

Lekarz niekompetentny. Zbywa pacjenta mówiąc, że nie może wypisać skierowania ani leku, ponieważ nie ma do tego uprawnień.... Brak słów. Szkoda tylko czasu i nerwów.

dr hab. n. med. Marek Mędraś

Androlog, Endokrynolog

Grunwaldzka 19 lok. 2

Jestem zszokowana powyższymi opiniami.To poprostu hejterzy i konkurencja bardzo krzywdzące wspaniałego lekarza , cudownego człowieka. Chodziłam od 2 lat po lekarzach,zgarniali kasę, zlecali kolejne badania i kontrole po to żeby znów wziąć kasę i zero pomocy i leczenia .Wreszcie trafiłam do prof. Mędrasia, ktorego odnalazłam po wielu latach. Wiele lat wcześniej byłam u niego w zaawansowanej ciąży, chudłam zamiast tyć a on orzekł , żebym się nie martwiła, że urodzę …

lekarz Filip Świtek

Os. Bolesława Chrobrego 13/147

Lekarz bez zaktualizowanej wiedzy nt. karmienia piersią. Nieuprzejme komentarze nt. długości i zasadności karmienia piersią dziecka. Przy informacji o karmieniu przepisuje lek na bazie ETANOLU... Brak zainteresowania cała historią choroby. NIE POLECAM

dr n. med. Piotr Berkowski

Szpitalne Przedsiębiorstwo Lecznicze
ulica Parkowa 4
57-320 Polanica-Zdrój

Jest świetnym fachowcem w swojej dziedzinie lekarskiej.Polecam.

lekarz Małgorzata Siwińska

Internista, Onkolog

Lecznica Specjalistyczna
aleja Krakowska 65
05-090 Raszyn

Okropna lekarz. Nieuprzejma, zero empatii i chęci pomocy pacjentowi. Jeśli ktoś trafi przypadkiem do Pani dr to warto uciekać. Jedyne czego można u Pani doktor doświadczyć to ignorancja, brak wsparcia, i jedynie poczuć się gorzej. Zero diagnostyki, merytorycznego wyjaśnienia, chęci wytłumaczenia pacjentowi onkologicznemu co go czeka i dlaczego. Pani doktor jest tak obojętna, że przyznam szczerze, że nie wiem kto zmusił ją do tego zawodu i tej specjalizacji, tym bardziej, …
Opinia dodana przez: Pacjent Wieliszew

lekarz Katarzyna Głowacka-Dobień

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Intermed"
ulica Gradowskiego 26
09-402 Płock

U Pani Doktor leczę się od lat, jest dobrym lekarzem i ma ogromną wiedzę. Inni lekarze powinni brać z niej przykład ale pacjenci, którzy czekają na słowa, że nigdy nie dosiegnie ich śmierć lepiej niech zmienią lekarza. Pani Doktor jest od leczenia, a nie od poklepywania po plecach. Szanuję ją jako dobrego człowieka i lekarza pierwszego kontaktu.
Opinia dodana przez: Mariola Wiśniewska

lekarz Piotr Kamizela

Przasnyska 14

Dziękuję Panu Doktorowi Piotrowi Kamizeli, który jest moim lekarzem rodzinnym, za to, że skierował mnie na pobyt w szpitalu, dzięki czemu zostałem szybko zdiagnozowany. Pozwoliło to trafnie rozpoznać mój przypadek i wdrożyć kompleksowe leczenie, które uratowało moje życie.
Opinia dodana przez: Krzysztof Sokołowski

Barbara Zubelewicz

Internista, Lekarz rodzinny

MEDYCYNA RODZINNA BARBARA ZUBELEWICZ KRYSTYNA HOFFMAN EWKO HENRYK KOPECKI LEKARZE SPÓŁKA PARTNERSKA
Barczewo

Nie wiem skąd takie opinie. Byłem dzisiaj u tej Pani, wysłuchała co mówiłem nie tak jak inni lekarze do tego była bardzo miła. Pani doktor również wystawiła mi recepte na lek który pozwoli mi dotrwać do wizyty u specjalisty na nfz na którą poczekam pewnie jeszcze kilka miesięcy.
Opinia dodana przez: Kamil