Gdynia

lekarz Ilona Ozimek-Jurkowska

PRZYCHODNIA PRZY ULICY PUŁASKIEGO
ul. Kazimierza Pułaskiego 4
81-912 Gdynia

Pani doktor życzliwa, przesympatyczna, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu. wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości polecam naprawdę super lekarz z powolania
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Marcin Konarzewski

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Pan Dr . Konarzewski , wieloletnie doświadczenie kardiologiczne , szczegółowa analiza oraz diagnoza schorzenia. Profesjonalne podejście do tematów schorzenia oraz precyzyjne leczenie kardiologiczne przynoszą sukces w leczeniu . Dr. Konarzewski gorąco polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Wojciech Trenkner

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
Obrońców Wybrzeża 1-3
81-367 Gdynia

Wspaniały, konkretny specjalista kardiolog. Bardzo polecam i jestem wdzięczna za prowadzenie mnie w chorobie. Dziękuję.
Przyjechała karetką do domu , w ciągu 3 minut rozwiązała zdrowotny problem , z którym borykałem się od dwóch lat . Wystarczyło zadać właściwe pytania ... A tyle nachodziłem się po przychodniach . Nie zabrała mnie do szpitala ale wytłumaczyła , co dalej mam robić .

lekarz Wacław Nahorski

Internista, Lekarz medycyny transportu

CLINICA MEDICA
Montwiłła-Mireckiego 11
81-229 Gdynia

Zdecydowanie polecam Pana doktora. Musiałem poddać się gastroskopi. Badanie jest wyjątkowo nieprzyjemne. Jednak podejście Pana doktora do pacjenta jego wyjątkowa uprzejmość i fachowość pozwoliła mi to jakoś znieść.
Opinia dodana przez: Gregin

lekarz Ewa Wierzchowska

Internista, Reumatolog

Boisko 6
81-183 Gdynia

Jest Pani człowiekiem z ogromną wiedzą lekarską a przy tym życzliwą ciepłą osobą.Jedno tylko słowo przychodzi mi do głowy DZIĘKUJĘ!!!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Henryk Juszczyński

Świętojańska 135 lok. 2
81-404 Gdynia

..trafiłam do P.Dr.Juszczynskiego w poradni kardiologicznej w szpitalu . w Kwidzynie.. Poprzednio byłam u innych kardiologów.. dopiero P.Dr.Juszczynski pokazał , jak powinna przebiegać wizyta u ,,prawdziwego ,, kardiologa . Zero pośpiechu , spokój .pełne badania . tłumaczenie . Aż się wierzyć nie chce . że tak można .. Dziękuję Doktorze. Przywrócił mi Pan wiarę w pomoc lekarską . Z. K .
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Małgorzata Twarogowska

Internista, Pulmonolog

Wolności 57/1
81-327 Gdynia

Skierowana zostałam na oddział przez P. dr Twarogowską profesjonalność, zainteresowanie pacjentem było widoczne przez cały okres pobytu. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: DANUTA

dr Witold Kamiński

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Działki Leśne"
Warszawska 34/36
81-317 Gdynia

Do grudnia 2022 bardzo wysoko ceniłam tego lekarza. Ma bardzo dużą wiedzę, jest kompetentny. Dwie moje ostatnie wizyty bardzo mnie zaskoczyły. Pierwsza 13 grudnia 2022, druga 03.03.2023. Za każdym razem na każdy mój problem zdrowotny była riposta podbudowana długim wywodem akademickim.na doradztwo jak mam postępować z moim problemem i jak wybrnąć z trudnej dla mnie sytuacji zabrakło czasu . Nerwowa atmosfera oboje byliśmy zdenerwowani , a stres nie jest dobrym …

dr Renata Wachnicka-Truty

Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia

Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta. Pani Doktor wnikliwie zbiera wywiad. Potrafi w jasny sposób wytłumaczyć chorobę, zinterpretować wyniki badań a także dobrać skuteczny sposób leczenia. Ma dużą wiedzę praktyczną i jest bardzo empatyczna. Podczas całej wizyty czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Cieszę się, że trafiłam do Pani Doktor i będę pod jej stałą opieką!
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Anita Kowalik

LUX MED
ulica Morska 127
81-222 Gdynia

Dzięki Pani Anicie zrozumiałam jak postępować w życiu codziennym z chorobą Hashimoto. Zawsze jestem w pełni zaopiekowana i uzyskuje odpowiedzi na wszystkie pytania. Pani Doktor dogłębnie zapoznała się z pełną moją dokumentacja medyczną sprzęt kilku lat, zleciła odpowiednie badania i podjęła ewektywne leczenie. Zawsze, gdy pojawia się coś niepokojącego uzyskuje bez problemu skierowanie na badania jak również recepty. Bardzo się cieszę, że mam takiego endokrynologa, bo o dobrego lekarza w …
Opinia dodana przez: Pamela

lekarz Danuta Sander

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Śródmieście"
ARMII KRAJOWEJ 44.
81-366 Gdynia

Od roku jestem pacjentem Pani Doktor...jestem pod absolutnym wrazeniem!!!!! Jest pełna empatii, ma niesamowita wiedze i patrzy na pacjenta i jego problemy kompleksowo!!!!! Skrupulatnie analizuje wtyniki badan....nawet tych ktore nie dotycza jej kompetycji....Mam wielka nadzieje ze jeszcze dlugo z nami bedzie !!!!! Zaznaczam, ze jestem pacjentem na NFZ. Dziekuje za wszystko!!!!!
Opinia dodana przez: Leszek Majkowski

lekarz Barbara Opielowska-Nowak

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

Całym sercem polecam Panią doktor ! Uprzejma , sympatyczna z dobrym podejściem do pacjenta . Rzetelnie wszytko wytłumaczyła oraz poinstruowała co robić dalej. Uspokoiła
Opinia dodana przez: Daria

dr n. med. Piotr Szafran

Przychodnia
Armii Krajowej 35
81-366 Gdynia

Jestem bardzo zadowolona z wizyty pierwszy lekarz który tak naprawdę mnie wysłuchał !Zadawał pytania dotyczące tego z czym do niego przyszłam. Bardzo dobry specjalista który faktycznie mnie zbadał... można go zapytać o wszystko a on Bardzo kultularnie i rzeczowo odpowiada
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Janina Stecka-Wierzbicka

Poliklinika evi-MED (nr 1)
Bp. Dominika 16-22
81-402 Gdynia

Mimo, że miałam jednorazowy kontakt, to jestem zadowolona. Lekarka poświęciła mi czas, przeprowadziła wywiad dociekając przyczyn mojego schorzenia. Wyjaśniła mi co trzeba.
Opinia dodana przez: Lucek

lekarz Hanna Świątek

ul. Korzenna 9b/5
81-587 Gdynia

Na zapalenie ucha pani przepisała mi tabletki wykrztuśne oraz krople z substancją główną na którą mam uczulenie o czym panią informowałam gdy zapytała czy są alergie na leki a do ucha nawet nie zajrzała. Na pewno więcej nie skorzystam
Opinia dodana przez: ano

lekarz Grzegorz Wróblewski

Janiny Porazińskiej 4b/5
81-593 Gdynia

Lekarz nieprzyjemny, opryskliwy można powiedzieć że chamski. Szkoda czasu i ewentualnych pieniędzy, lepiej poszukać innego.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Sławomir Mucha

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia u Źródła Marii"
Gabrieli Zapolskiej 1 A
81-596 Gdynia

Pan doktor leczy mnie na niedoczynność tarczycy od 2 lat . Wyprowadził mnie z bardzo złych wyników tarczycy oraz prolaktyny wysokiej. Teraz śmiało mogę starać się o rodzinę gdy mam takie wyniki . Serdecznie polecam lekarza bo w przeciwieństwie do poprzedniego który nic nie robił w tej kwestii oprócz wypisywania recept to na prawdę moge powiedzieć że jest to dobry lekarz .

lekarz Dominik Rachoń

ul. A. Hryniewickiego 6C/7
81-340 Gdynia

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u prof. Rachonia. 11 lat szukałam w Trójmieście lekarza potrafiącego mi pomóc w poważnym schorzeniu endokrynologiczno-ginekologicznym. Podczas wizyty solidny wywiad z pacjentem + badanie internistyczne. Profesor miły, rzeczowy, pierwszy raz po wielu latach czułam się komfortowo w gabinecie. Co najważniejsze dostałam inne leki i szansę na polepszenie stanu zdrowia. Proszę nie sugerować się nie prawdziwymi opiniami poniżej. Ja na pewno wybiorę się na ponowną wizytę. …

lekarz Janusz Śliwiński

Internista, Lekarz sportowy

Duodent
ul. Olsztyńska 7/1
Gdynia

Jestem bardzo zaskoczona tak negatywnymi opiniami. Ja byłam na wizycie z moim 6 letnim dzieckiem. Lekarz był nie tylko niezwykle kompetentny, uważny, fachowy ale i serdeczny, ciepły. Czułam się bardzo zaopiekowana, jako że cierpiało moje dziecko i zostało przyjęte z takim oddaniem i profesjonalizmem