Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRAMED
ulica Wyzwolenia 7
Polecam Pana doktora. Dzięki Panu doktorowi w końcu po kilku latach chodzenia z bólem brzucha dowiedziałam się, co mi dolega, dzięki skierowaniu mnie na odpowiednie badania. Pan doktor jest uprzejmy, zainteresowany pacjentem, przeprowadza szczegółowy wywiad. Dziękuję Pani doktorowi za pomoc
Pan Maciej Robaczyk doktor nauk medycznych endokrynolog Maciej Robaczyk przyjmuje w Szczecinie Gabinety Medyczne Altamedica, rewelacyjny doktor, przemiły lekarz, bardzo dokładnie przeprowadza badanie, rozmowny, dobrze wszystko tłumaczy, bardzo pomocny. Polecam doktora, jest bardzo kompetentny, godny zaufania i bez problemu stawia diagnozę.
al. Wojska Polskiego 231B
A ja dzisiaj (21.1.2023 r.) kilka słów o Synu prof. Krzysztofa Marlicza, nie żyjącego już od ponad 8 lat, który miał swój gabinet lekarski w największym wieżowcu przy ul. Szafera w Szczecinie. Profesor Wojciech Marlicz dwukrotnie badał/przyjmował moją żonę (seniorkę Pesel 43) – w 2017 r. i w dniu wczorajszym, gdy była zabrana przez pogotowie na SOR przy ul. Unii Lubelskiej. Oba te kontakty z Profesorem Wojciechem będą zapamiętane z …
ulica Arkońska 4
Wszystko O.K. jak w ocenie wszystkie pełne gwiazdeczki i nie są przesadzone!!! Znam Panią od prawie 30 lat...
Sokołowskiego 11a lok. 2
Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
NZOZ "LASER" Filia
Łucznicza 64/124
Bardzo dobry lekarz. Przede wszystkim miła dla pacjęta. Bardzo dobrze omawia przyczyny i sposoby leczenia. Żal, że Pani dr opuściła WOMP i swoich pacjentów. Lekarz godny polecenia.
NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a
wspaniały lekarz, zaangażowany, życzliwy, kompetentny, uprzejmy i bardzo dba o pacjenta. polecam . ewa
BCG Clinic
Ul. Krzywoustego 11-13
Super lekarz .wypisuje skierowania .nie bagatelizuje problemu -nie lekceważy pacjenta -wizyty są bez stresowe
ulica Arkońska 4
Bardzo kompetentna , profesjonalna, miła i co najważniejsze informacje na temat zdrowia a raczej choroby, przekazuje bardzo prosto,zrozumiale dla pacjenta. Diagnoza w moim przypadku trafna . Poprawę już czuć. Polecam p.Doktor A.Piotrowską.
Przychodnia
ul. Ledóchowskiego 16
Dzisiaj odbyłam drugą wizytę u Pani doktor Szczerskiej. Z obydwu wizyt wyszłam zadowolona, a przede wszystkim uspokojona. Pani doktor jest ciepłym i życzliwym lekarzem z dużą empatią do pacjenta. Spokojnie mnie wysłuchała, zbadała i odpowiedziała na moje wszystkie pytania i wątpliwości. Przede wszystkim podeszła do mojego chorego problemu całościowo biorąc pod uwagę również moje problemy kardiologiczne i neurologiczne. Pani doktor jest lekarzem na szóstkę.
Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów "MEDICUS"
pl. Zwycięstwa 1
Bardzo dobry , kompetentny lekarz, Leczę się u Pani Hebel od wielu lat na rzadką chorobę ( sarkoidoza)
Centrum Medicover Szczecin
Malczewskiego 26
Byliśmy z synem na wizycie u Pani doktor ,wytłumaczyła na temat tego co nas martwilo, dobre podejście do dzieci .miła, sympatyczna polecam.
Sokołowskiego 11a lok. 2
Pani doktor najlepsza,może nie zbyt miła,ale kompetentna zna się na rzeczy mnie postawiła na nogi ,odpowiada na wszystkie pytania wyczerpująco .Może nie zostało mi zbyt wiele czasu, a ja wierzę ,że będzie dobrze ,ponieważ zaufałam pani doktor. Polecam z całego serca!❤️
GABINET MEDYCZNY NZOZ PARACELSUS
Malczewskiego 17/1
Gorąco polecam! Pan Doktor Bykowszczenko jest profesjonalistą i bardzo mi pomógł z problemami kręgosłupa. Przez wiele lat nosiłam bardzo ciężkie zakupy, podnosiłam dzieci i pracowałam przy komputerze w złych pozycjach na nieprzystosowanych krzesłach - aż przyszedł kryzys. Pan Doktor natychmiast postawił właściwą diagnozę (dyskopatia - potwierdzona następnie badaniami: rentgenem i rezonansem magnetycznym) i zaproponował leczenie naturalnymi metodami. Chodziłam codziennie na terapię, przy której Pan Doktor stosował zamiennie: masaże terapeutyczne, akupunkturę, …
tel.kom.501362995
Pocztowa 28
To była moja pierwsza wizyta. Jestem zachwycona podejściem doktora do pacjenta. Po trzech minutach minął stres . Nie dość że empatuczny to bardzo dokładny , wywiad medyczny to mnostwo pytan ktore miały pimoc w duagnozie widać że naprawdę chce pomóc pacjentowi. Ogromna wiedza wykraczająca daleko poza nefrologię . Polecam
ulica Arkońska 4
Bardzo dobry lekarz, zawsze miły i pomocny. Podziwiam go za cierpliwość i wyrozumiałość szczególnie dla znerwicowanych pacjentów. Życzę dużo zdrowia.
Przyszłam do doktora w związku z pozytywnym wynikiem testu ciążowego. Pan doktor poświęcił mi od 5 do 10 min. W ciągu tego czasu zdążył mnie zbadać i zrobić usg. Nie założył kart ciąży, ponieważ jego zdaniem ciąża była mała, stwierdził że to 5 tydzień. Mam przyjść za 3 tygodnie to potwierdzimy czy to ciąża i dopiero zlecimy badania i założymy kartę ciąży. To moja pierwsza ciąża. Niczego nie wytłumaczył, nie …