Absolwent Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.
Wykonuje zabiegi z zakresu endoprotezoplastyki stawów biodrowych i kolanowych, artroskopię stawów, operacje korekcyjne deformacji stóp.
Zajmuje …
Absolwent Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.
Zajmuje się leczeniem operacyjnym złamań i uszkodzeń tkanek miękkich. Diagnozuje i leczy operacyjnie zmiany nowotworowe kości.
08 października 2018 roku trafiłem do szpitala na planowaną operację (protezoplastyka stawu kolanowego ) . Przed zabiegiem dowiedziałem się , że operował będzie mnie Pan dr Jakub Bryll , którego wcześniej nie miałem okazji poznać osobiście . Pan doktor od samego początku wykazywał duże zainteresowanie moim stanem zdrowia i samopoczuciem , Sam zabieg był wykonany sprawnie , w miłej atmosferze bez żadnych powikłań a po zabiegu Pan doktor zawsze uśmiechnięty i bardzo życzliwy czuwał i nadzorował mój powrót do zdrowia . Dzisiaj jestem już w domu , poruszam się o dwóch kulach ale z dnia na dzień noga jest coraz sprawniejsza . Za tydzień idę na zdjęcie szwów i zacznę bardziej intensywną rehabilitację . Bardzo dziękuję Panu doktorowi za zabieg i opiekę oraz chciałbym polecić tego bardzo profesjonalnego specjalistę jak i po prostu przemiłego i życzliwego człowieka .
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Ortopeda traumatolog Jakub Bryll 5-go lipca 2017 roku wykonał mi operację wstawienia endoprotezy kolana. Zrobił to bardzo dobrze. Pobyt w szpitalu trwał tydzień a po siedmiu tygodniach odstawiłem kule. Noga praktycznie jest całkowicie sprawna. Polecam i życzę wszystkim takiego wspaniałego lekarza. Witold Stepnowski.
Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie emanuje od doktora Brylla. Kompetentne i po prostu ludzkie podejście do pacjenta. Cierpliwe i dokładne opisanie zabiegu (wszak jesteśmy laikami, a chcemy wiedzieć, jak będzie się odbywać operacja). Życzę sobie i wszystkim chorym spotykania tylko takich lekarzy w polskiej służbie zdrowia. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wypełnianie swoich obowiązków zawodowych na tak wysokim poziomie.
W połowie września 2017 r. przeszłam operację wstawienia endoprotezy stawu biodrowego w Szpitalu WIM przy ul. Szaserów w Warszawie. Zabieg przeprowadził pan dr Jakub Bryll i wykonał go perfekcyjnie, co potwierdziły badania rtg. Nie mam wątpliwości, że dzięki temu chodziłam bez kul już 7 tygodni po operacji. Chciałabym też podkreślić przyjazne i empatyczne podejście pana doktora do pacjenta przed i po operacji, co było dla mnie równie ważne. Bardzo obawiałam się tego zabiegu, ale dzięki temu podejściu na salę operacyjną wjeżdżałam z pełnym zaufaniem, a po operacji czułam się także należycie "zaopiekowana". Polecam wszystkim pana doktora Brylla jako godnego zaufania i w pełni profesjonalnego lekarza.
We wrześniu 2017r, miałam przeprowadzoną operację wszczepienia endoprotezy stawu kolanowego, operację wykonał Pan doktor Jakub Bryll, operacja przeproadzona w sposób bardzo profesjonalny, podejście do pacjenta bardzo dobre, mimo tylko 2 miesięcy po operacji jestem prakrycznie w pełni sprawna, mimo mojego podeszłego wieku. Jeszcze raz chciałam Panu doktorowi podziękować za świetnie wykonaną pracę oraz z pełną odpowiedzialnością mogę szczerze polecić tego specjaliste.
Ortopeda traumatolog Jakub Bryll profesjonalista pod każdym względem.Świetny lekarz, dba o pacjenta. Ogromnie pomocny i zupełnie bezinteresowny. Szczerze polecam wizytę u tego specjalisty.
Dla mnie bardzo otwarty uprzejmy i wnikliwie rozpatrujący sytuację pacjenta.Mam bardzo dobrze wykonaną endoprotezę stawu biodrowego i sądzę że do tego specjalisty można mieć pełne zaufanie.
Duża kompetencja i wiedza, miłe podejście do pacjenta. Dokładne opisanie zabiegu wymiany protezy przed i po operacji . Polecam
28 czerwca 2017,Pan doktor wykonał mi operację endoprotezy kolana.Jestem już po rehabilitacji i sprawnie się poruszam.Polecam Jego profesjonalizm, wiedzę i doświadczenie.Miły pełen empatii i specjalista wysokiej klasy.Dziękuję bardzo Panu doktorowi. Z wyrazami szacunku Sabina Witowska z Koszalina
Z wyrazami szacunku Sabina Witowska z Koszalina
Pan doktor to wspaniały lekarz i człowiek. Pełen profesjonalizm w pracy a przy tym normalne ludzkie traktowanie pacjenta. Doktor jest z pacjentem caly czas od pierwszej rozmowy przed zabiegiem do odwiezienia na salę pooperacyjna, codziennie rano odwiedza i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Również dla rodziny pacjenta znajduje czas by udzielić informacji. Bardzo pogodny, pełen empatii i bezinteresowny lekarz a w dzisiejszych czasach trudno o takich. Doktorze dziękuję za nowe biodro. Warto było jechać do Pana 250 km. Z całego serca życzę Panu wszystkiego dobrego!!!
|---|---|
| Konsultacja ortopedyczna | 100 |