lek. med. Jakub Bryll

4,7
4,8
4,8

O mnie

Absolwent Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.

Wykonuje zabiegi z zakresu endoprotezoplastyki stawów biodrowych i kolanowych, artroskopię stawów, operacje korekcyjne deformacji stóp.
Zajmuje …

Absolwent Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.

Zajmuje się leczeniem operacyjnym złamań i uszkodzeń tkanek miękkich. Diagnozuje i leczy operacyjnie zmiany nowotworowe kości.

Dr Jakub Bryll jest trzecim lekarzem ortopedą do jakiego trafiłem ze złamaniem i szczerze każdemu polecam tego specjalistę! Poprzedni lekarze sugerowali operację, która jak się okazało była niepotrzebna, a uniknąłem jej dzięki doktorowi. Stała kontrola i opieka spowodowała, że złamanie zrosło się idealnie, a leczenie zakończyło pełnym sukcesem. Lekarz empatyczny, podchodzi do pacjenta bardzo profesjonalnie, nie śpieszy się, wykazuje dużo uwagi i wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Polecam!

Doskonały specjalista i uprzejmy człowiek. Po po wymianie stawu biodrowego na protezę czuję się znacznie lepiej.

Lekarz przez duże" L" z powołania.Kompetencja i uprzejmość ze strony LEKARZA na poziomie profesjonalnym.Podczas wizyt czułam się jak PACJENT,dostałam odpowiedź na trapiace mnie pytania odnośnie mojego wieloletniego schorzenia.Jestem w trakcie leczenia,które w krotce dobiegnie końca za zasługą PROFESJONALNEGO LEKARZA!!!! POLECAM BEZ CIENIA WĄTPLIWOŚCI!!!!!

POLECAM BEZ CIENIA WĄTPLIWOŚCI!!!!!

2,0

Niestety NIE polecam, notoryczne odbieranie i odpisywanie na sms -y w czasie wizyty, żadnych informacji z poprzednich wizyt (brak przygotowania do wizyty) Brak porozumienia pacjent - lekarz Czułem się podczas wizyty jak w fabryce a raczej wypisywania na czas skierowania na rehabilitację i następny pacjent i następny i do domu ! ! ! Nie polecam ! ! ! ! ! !

Brak porozumienia pacjent - lekarz
Nie polecam ! ! ! ! ! !