Dobry lekarz, ma odpowiednie podejście do pacjenta. Raczej lubi swoją pracę. Moja wizyta u niego była OK. Wybieram się kolejny raz niebawem.
Dla mnie wszystko na piątkę!!!!!!! Szkoda tylko,że NFZ nie refunduje bliższych spotkań...
Dla mnie wszystko na piątkę!!!!!!!
Szkoda tylko,że NFZ nie refunduje bliższych spotkań...
Byłam u tego lekarza jakiś czas temu, pozwolil mi sie wyplakac, opowiedziec o moich problemach. Ma dar słuchania, mialam wrazenie ze doskonale mnie rozumie. Trafil w sedno mowiac mi rzeczy na temat mojej sytuacji do ktorych ja sama balam sie glosno przyznac. Nie wypisal mi od razu lekow czego sie w sumie spodziewalam tylko polecil mi psychoterapie na ktora tez poszlam. Pomogl mi o tyle, ze teraz ja nad soba pracuje i zyje mi sie znacznie lepiej.
unikac unikac i jeszcze raz unikac. pan medrek za bardzo medrkuje. a tak powaznie to podchodzi do pacjenta z wyzszoscia, widac na pierwszy rzut oka ze ma jakies problemy z poczuciem wlasne wartosci. trafilem do niego przez przypadek bo do mojego lekarza nie bylo miejsc. i nigdy wiecej. dobrze ze juz mialem skale porownawcza i wiedzialem, ze cos z tym panem jest nie tak. najgorzej gdybym zglosil sie do niego w depresji. wiele szkod swoja postawa moze wyrzadzic. kiepski z niego specjalista i beznadziejny czlowiek. szkoda na niego czasu
Na początku bałam się iść do mężczyzn, jednak przełamałam się i zdecydowałam się pójść do dr Mędrka. Choć nie pomógł mi w sposób jaki sobie wyobrażałam, to poleciłabym go. Jest osobą kompetentną,miłą i słuchającą. Jednak zamiast mnie leczyć, skierował mnie do terapeuty, na którego mnie nie stać(koszty 80/90zł jedna sesja). Byłam wcześniej u dwóch psychologów,jednak on na pierwszej wizycie doszedł do tego co poprzedni nie doszli nawet po 3.