Psychiatra Wrocław

Wrocław Psychiatra prof. dr hab. n. med. Dorota Frydecka

prof. dr hab. n. med. Dorota Frydecka

Psychiatra, Psycholog

Średnia ocen: 5,0/5
Jeżeli ktoś czyta opinie i nadal ma dylemat którego lekarza wybrać to właśnie powinien wybrać Panią Doktor! imo tego, że się spóźniłam, a byłam ostatnim pacjentem, dr Frydecka na spokojnie mnie wysłuchała i poświęciła tyle czasu ile potrzebowałam.
Opinia dodana przez: Kinga
Wrocław Psychiatra prof. dr hab. n. med. Błażej Misiak

prof. dr hab. n. med. Błażej Misiak

Średnia ocen: 3,7/5
Bardzo empatyczny i mądry lekarz.
Kilka miesięcy temu miałem z Panem Profesorem pierwszy kontakt, Jego empatia do chorej osoby połączona z wiedzą oraz doświadczeniem sprawiły że Pan Doktor Błażej Misiak zdobył moje zaufanie.
Minione kilka miesięcy leczenia potwierdzają moją - wtedy - w wielkim stresie podjętą decyzję, że była słuszna.
Opinia dodana przez: Krzysztof
Wrocław Psychiatra dr n. med. Patryk Piotrowski

dr n. med. Patryk Piotrowski

Średnia ocen: 4,9/5
Wizyta dotyczyła mojej mamy (92 lata), która od dłuższego czasu ma problemy psychiatryczne (stany lękowe, urojenia, depresje). Pan Doktor w ciepły i delikatny sposób nawiązał kontakt z pacjentką, wzbudził jej zaufanie i przeprowadził nieskomplikowane testy które pozwoliły szybko zdiagnozować problem. Zaproponował adekwatną terapię farmakologiczną. Mama zgodziła sie na leczenie. Podziwiam profesjonalizm i empatyczne podejście Pana Doktora do pacjentki, co w przypadku osób starszych jest bardzo ważne.
Polecam miłą atmosferę w ...
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Ewa Tylko

Ginemedica
ul. Krawiecka 1

Średnia ocen: 5,0/5
Jak na pierwszą wizytę jestem bardzo zadowolona. Jest to najlepszy specjalista u jakiego do tej pory byłam:). Widać przede wszystkim ze Pani doktor zna się na swojej pracy, która wykonuje! Duża wiedza zrobiła na mnie wrażenie! Teraz tylko czekać na rezultaty.. Polecam.
Opinia dodana przez: Barbara
Wrocław Psychiatra lekarz Natalia Bekisz

lekarz Natalia Bekisz

Koszarowa 50/4

Średnia ocen: 5,0/5
Moje pierwsze spotkanie z Panią doktor przed którym odczuwałam niepokój, od pierwszej minuty przekształciło się w spotkanie z przyjaciółką, która uważnie słucha i której zależy na zrozumieniu problemu. Nie popędza i nie pokazuje zniecierpliwienia. Wykazuje prawdziwe zainteresowanie tym co się mówi. Nie przerywa i nie traktuje pacjenta jak intruza, nawet jeśli musi wydłużyć czas wizyty. To powoduje, że bez obaw można jej powierzyć swoje troski. Fantastyczna osoba, niezwykła komunikatywność. Z ...
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Jacek Radzik

Poradnia Psychiatryczno-Odwykowa dr n. med. Jacek Radzik
ul. Pomorska 51

Średnia ocen: 4,8/5
Kiedy przyszedłem a właściwie dotelepałem się do Pana Doktora nie miałem już wiary w cokolwiek. Próbowałem wszelkich chyba prób pokonania demona alkoholizmu ! Nikt z rodziny ani ze znajomych nie wierzył, że cokolwiek w moim życiu mogłoby się jeszcze zmienić. Cuda się jednak zdarzają - Pan Doktor okazał się nie tylko osobą miłą ale natchnął mnie optymizmem, którego już nie miałem od lat. Skutecznie wyciągnął mnie z bagna - faceta, ...
Opinia dodana przez: Maricin

Jakub Mędrek

Psychiatra, Psychoterapeuta

Specjalistyczny Zespół Psychiatrycznej Opieki Zdrowotnej we Wrocławiu
ul. Kraszewskiego 25

Średnia ocen: 2,8/5
Lekarz powinien posiadać wiedzę a on ma ogromną, a że uzależnieni to oporne bestie to jest jak jest. Odrobina pokory i wiedza o własnej ograniczoności i z każdym można porozmawiać.
Opinia dodana przez: Leczący się

dr n. med. Monika Kantorska-Janiec

Centrum Zdrowia Psychicznego
Wrocław, Armii Krajowej 1

Średnia ocen: 1,8/5
Witam. Chciałam wyrazić swoją pozytywną opinię o Pani Dr. M. Kantorskiej jako o naprawdę godnym polecenia lekarzu, który nie tylko skupia się na leczeniu farmakologicznym, ale także zwraca uwagę na decydujący czynnik, jakim jest praca nad samym sobą i umiejętność przezwyciężania swoich słabości. O Pani Doktor dowiedziałam się od pacjentów na poczekalni u poprzedniego lekarza, który - niestety - ograniczał się do rutynowej wizyty polegającej jedynie na wypisaniu recepty. Pod ...
Opinia dodana przez: Irena P.

lekarz Witold Laskowski

Zielińskiego 41

Średnia ocen: 4,4/5
We wrześniu minie mi rok z Panem Laskowskim i ogromnie się cieszę, że na Niego trafiłam ! Zadaje dokładne pytania i słucha - co jest tak wspaniałym uczuciem :)
Uświadomił mi, że może być lepiej i jest ! Osoba pozytywna i uśmiechnięta , dająca nadzieję na lepsze jutro .

Polecam !
Opinia dodana przez: Karolina