beznadziejny lekarz ....popieram wszystkie negatywne komentarze o tym pseudolekarzu. flegamina i antybiotyk na wszystkie dolegliwosci.nieuprzejmy malo kontaktowy bije od niego brak wiedzy.
beznadziejny ! lekarz , na wszystko daje augmentin, flegamine i wapno :( do tego w bezczelny sposób komentuje leczenie innego lekarza, dla mnie jest niedouczony i brak mu kompetencji.L4 na dziecko daje z wielka łaską, bilans nie zrobiony bo nie ma miarki , zapominalski niedokładny i śmierdzi papierosami NIE dezynfekuje rąk.nigdy wiecej MEDEN
Lekarz po prostu SUPERRRR :-) Polecam wszystkim. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że to wlaśnie dr. Śniegoń uratował życie mojej córce przy rotawirusie który trwał 6dni (mała miała 10m-cy) bo w szpitalu tylko kroplówa i głodówka a Pan dr pocieszył i poradził tak że w 2 dni było po sprawie :-)
Bardzo dobry i profesjonalny lekarz. Wzbudza zaufanie rodzica jak i dziecka, to jedyny lekarz, którego mój syn uwielbia. Zawsze podchodzi indywidualnie do sytuacji, nie przepisuje bezmyślnie antybiotyków, a gdy trzeba to kieruje do odpowiedniego specjalisty. Z pełną odpowiedzialnością polecam.
Polecam tego lekarza,jest przede wszystkim skuteczny w leczeniu a to jest dla mnie jako matki najważniejsze.Chodzę z dziećmi od paru lat i jestem zadowolona.Jest uprzejmy i ma podejście do dzieci.
super podescie do dziecka kompleksowa pomoc i dokładne przebadanie bez żadnych problemów lekarz godny 1 000 000 000% polecenia
Świetny, kompetentny lekarz który potrafi właściwie podejść do dziecka i odpowiednio je wyleczyć!! A to chyba najważniejsze w przypadku pediatry!! Moja 15 miesięczna córka w gabinecie Pana doktora po raz pierwszy się nie bała u lekarza!!! POLECAM KAŻDEMU!!! Podobnie jest w przypadku wizyt prywatnych!! POLECAM!!!
Podobnie jest w przypadku wizyt prywatnych!!
POLECAM!!!
Kompetentny lekarz, bardzo cierpliwy - poświęca pacjentowi małemu i jego rodzicom dużo czasu,ciepły specjalista o wysokiej wiedzy oraz kulturze osobistej...polecam bardzo rodzicom małych pacjentów...
KOMPETENTNY,wzbudzający zaufanie małego pacjenta jak i rodziców,jesteśmy pacjentami od dobrych kilku lat nigdy się nie zawiodłam ani jako na lekarzu ani jako na człowieku. DZIĘKUJĘ. POLECAM.
Witam. Chodziłam z dzieckiem do Pana dr od urodzenia. Jest bardzo miłym i życzliwym lekarzem ale niestety nie specjalnym fachowcem. Pan dr stwierdził, że chłopcom nie robi się więcej usg bioderek niż to co w szpitalu. Jak się okazało syn ma 5 miesięcy i ma dysplazję bioderka co spowodowało asymetrię. Kilka razy zwracałam uwagę Panu dr ale niestety nie słuchał intuicji matki i ciągle powtarzał, że asymetria zniknie. Teraz czeka nas długa rehabilitacja i prawdopodobnie szelki. Gdyby Pan dr skierował nas na usg bioderek problemu by takiego nie było albo posłuchał się intuicji matki.