Z dziećmi chodzę do dr Śniegonia od prawie 11 lat. Nigdy nie pomylił się w diagnozie. Dzieciory pod jego opieką zawsze szybko wracały do zdrowia. Wcześniej "skakałam" od lekarza do lekarza, publicznie i prywatnie, ale jak wspomniałam od 11 lat mam spokój. Nigdy nie zdarzyło się, żebym była potraktowana obcesowo, niegrzecznie czy niemiło. Naprawdę polecam!!!
Z dziećmi chodzę do dr Śniegonia od prawie 11 lat.
Naprawdę polecam!!!
Widac do pana doktora trzeba pojsc prywatnie... Bylam u niego 2 razy na wizycie w przychodni. Dziecko dostalo antybiotyk na zapalenie oskrzeli, pan doktor zbagatelizowal problem czestego sikania, o ktorym mu wspomnialam. Po kilku dniach nastapilo pogorszenie. Probowalam skontaktowac sie najpierw telefonicznie, ale bylam zbywana ( a to Pana doktora nie ma w gabinecie, a to jestem zajety i prosze zadzwonic za 10 min, za 15 itd), wybralam sie tam zatem osobiscie. Pan doktor stwierdzil, ze przepisany antybiotyk pomaga w leczeniu zapalenia pecherza, co jest bzdura ( sprawdzilam to u …
Pan doktor stwierdzil, ze przepisany antybiotyk pomaga w leczeniu zapalenia pecherza, co jest bzdura ( sprawdzilam to u dwoch innych lekarzy), oraz odmowil skierowania na badanie moczu - argumentujac, ze nie widzi wskazan. Sposob podejscia do pacjenta pozostawie bez komentarza... Ogolnie NIE POLECAM!!!
jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej nad moim synem.Lekarz godny polecenia.
Jestem zachwycona z opieki tego lekarza,leczy on dwójkę moich dzieci,poleciłam go przyjaciółce i siostrze.Szukałam długo idealnego gabinetu pediatrycznego dla moich maluchów,znalazłam !Od czterech lat powierzyłam opiekę nad zdrowiem moich dzieci temu doktorowi i nie mogę mu nic zarzucić!POLECAM