dr n. med. Przemysław Mitkowski

Szpital Kliniczny
Długa 1/2

Człowiek wiedzy szeroko rozumianej - kochany, empatyczny z poczuciem humoru mimo tak odpowiedzialnej pracy - pracy pod ciągłą presja - Panie PROFESORZE dziękuje za uwolnienie mnie od permanentnego bólu !. Pacjentka z października 2025 r.

lekarz Bartłomiej Mroziński

Pediatra, Kardiolog dziecięcy

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19

Doktor zakwalifikował do operacji moje dziecko gdy ważyło niecałe 4 kg i miało 4 miesiące informując przy tym,że operacja może mieć skutki śmiertelne. Wyjechałam do kraju UE gdzie lekarze zdiagnozowali dziecko jako nie potrzebujące operacji. Według doktora Mrozińskiego dziecko miało przestać się rozwijać. Minął ponad rok,dziecko waży 7kg i rozwija się doskonale. Operacja została wyznaczona hipotetycznie na wiek 5 lat,bo to najbezpieczniejszy moment. Po tej operacji ma szansę na dobrą …
Opinia dodana przez: Marzena
Dzis pierwszy raz byłam u kardiologa na NFZ, trafiłam na prof Wiesława Bryla. Wspaniały czlowiek, bardzo uważny i kompetenty lekarz. Olbrzymia wiedza i empatia. Szczerze polecam wizyty u profesora Bryla!

dr hab. n. med. Waldemar Elikowski

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Doktor Elikowski jest profesjonalistą z ogromnym doświadczeniem i wiedzą medyczną. Takiego lekarza szuka się ze świeczka. Znakomity kardiolog i internista. Dla mnie śmieszne opinie że doktor nie jest uprzejmy można pominąć bo tak nie jest. Doktor nie lubi jak pacjent przychodzi na wizytę i stara sie być mądrzejszy od wszystkich lekarzy. I prawidłowo, idziesz do lekarza po pomoc a nie żeby przedstawiać swoje tezy. Pozdrawiam Ireneusz
Opinia dodana przez: Ireneusz

dr n. med. Ryszard Kąsinowski

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

Serdeczne podziękowania : p.dr R.Kąsinowskiemu oraz całemu zespołowi Szpitala w Kowanówku , za profesjonalne przeprowadzenie zabiegu koronarografii selektywnej w dniu 03.10.2025r. Podczas zabiegu - duża kultura , pełna informacja dla pacjenta. Szanujmy takich ludzi i stanowią wzorce dla młodych lekarzy. Dziękuję za naprawę mego serca. Z wyrazami szacunku Aleksy Zalwert
Opinia dodana przez: Aleksy

lekarz Leonard Kraśnik

ulica Gerberowa 67

Niestety, moja opinia jest negatywna. Lekarz Kraśnik to kompletny ignorant używający wulgaryzmów w obecności pacjenta. Jego zachowanie bardzo źle świadczy o nim jako o człowieku a tym bardziej lekarzu. Nie uprzejmy opryskliwy, nie raczacy odpowiedzieć na pytania zadawane przez pacjenta. Nie polecam nikomu konsultacji u tego pana, tym bardziej że w Poznaniu mozna znaleźć specjalistę, którego obchodzi pacjent i całym sobą angażuje się w pomoc, ponieważ pan Kraśnik nastawiony jest …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Dorota Rogacka

Anyżowa 23

Słyszałem na temat tej Pani miłe opinie, zwracając uwagę na kompetencje i podejście do pacjenta. Moja mama leczyła się u tej Pani kilka lat i nie mówiła złego słowa. Dziś jednak Pani pokazała, że przysięgę Hipokratesa ma za nic. Zaniepokojony stanem zdrowia mamy, po wizycie na sorze z podejrzeniem udaru, gdzie otrzymała zalecenia i leki, jej stan się nie poprawiał, wręcz bardziej mnie niepokoił. Pojechałem do Pani doktor z mamą, …
Opinia dodana przez: Ķrystian

dr n. med. Zbigniew Lehmann

Pielęgniarski Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej "SENIOR" s.c.
OS. WICHROWE WZGÓRZE 106

Miałam okazję korzystać z usług Pana doktora w placówce LUX - MEd ul. Półwiejska w Poznaniu. Pan doktor to wysokiej klasy fachowiec z wieloletnim doświadczeniem. Nie faszeruje pacjenta od razu górą leków tylko zastanawia się jak mu pomóc tak by leki nie wpłynęły w żaden sposób niekorzystnie na dalsze życie pacjenta. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilośc czasu tak by w natłoku biurokracji narxuconej lekarzom nie stracić z oczu człowieka. Lekarz bardzo …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Monika Sołkiewicz

ulica Dojazd 34

Pani doktor kompetentna, rzeczowa. Odpowiada na pytania, rozwiewa wątpliwości. Można czuć się swobodnie. Jako jedyna do tej pory wzięła pod uwagę wszystkie wyniki badań, kierując do kolejnego specjalisty. Polecam

dr n. med. Ireneusz Jedliński

Kardiolog

Pracownia Nieinwazyjnej Diagnostyki Chorób Serca i Naczyń, Szpital im. Józefa Strusia, Poznań

Polecam Pana doktora Jedlińskiego. Jako jedyny wierzył mi kiedy inni szukali wszystkiego wokół zamiast zająć się moim sercem i wykrył chorobę. Zajął się mną i moją chorobą od A do Z. Będę mu zawsze wdzięczna za to, że jako jedyny, jako lekarz stał za mną murem i nie machnął ręką jak inni "specjaliści" wpierając, że wszystko ok, w momencie kiedy wyniki badań jednoznacznie wskazywały na określoną wadę.
Opinia dodana przez: Nikola

lekarz Sławomir Katarzyński

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2

Byłem na wizycie u doktora 19 stycznia 2022 roku, godzina 19:00, Mediwa. Jestem bardzo zadowolony, zaopiekowany i uspokojony. Doktor jest rzeczowy i bezpośredni. Ma dobry kontakt z pacjentem. Konkretne zalecenia po wizycie. Dziękuję za to podejście.
Opinia dodana przez: Samuel

lekarz Witold Piotrowski

Szpital Kliniczny im. Heliodora Święcickiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Po
ul. Stanisława Przybyszewskiego 49

z całego serca polecam pana doktora, dw razy robil mi koronografie w Puszczykowie jest bardzo dokładny, wszystko wytlumaczy dokladnie i rozmawia podczas zabiegu z pacjentem. Będę zawsze kazdemu polecać Pana doktora to lekarz z powołania
To jeden z najgorszych lekarzy, jakich spotkałem. Pacjenta ma brzydko mówiąc w nosie. Nie potrafi albo i nie chce zająć się problemem zdrowotnym. Nie przykłada się do leczenia. Idzie po najmniejszej linii oporu. Nie mogę go polecić mimo jego tytułów naukowych.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Paweł Ptaszyński

ul. Stanisława Przybyszewskiego 49

Dziś była moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego doktora. Jestem po zabiegu ablacji, czekałam na wizytę kontrolną. Cała wizyta trwała zawrotne 2 minuty! Pan doktor nie zapytał o samopoczucie, nie zapytał nawet o leki jakie i czy biorę. Kiedy wtrąciłam, że nie czuję się tak jak powinnam po zabiegu i że nie jest dobrze, pan doktor powiedział że „nie umrę”. Jestem zażenowana i zawiedziona, absolutnie odradzam każdemu wizyty u …

lekarz Paweł Nowinka

Charzykowska 30

Bardzo słaby pseudolekarz uciekajcie bo skończycie w kostnicy szkoda że skala ocen jest od jedynki.Wszyscy dobrzy lekarze uciekli z umieralni szpital jak z trzeciego świata żenada poziom leczenia dno dna
Opinia dodana przez: wojtek

lekarz Olga Trojnarska