lekarz Anna Olsza

ul.Krakowska
32-500 Chrzanów

Prawdziwy lekarz z powołania . Kolejny raz wyleczyła mnie z ostrego stanu zapalnego ale po zrobieniu TK i RM okazało się że jest dodatkowy problem i konieczne są zabiegi wykonywane w szpitalu specjalistycznym. To co spotkało mnie w szpitalu specjalistycznym nie zaloguje nawet na jedną gwiazdkę w porównaniu dla pięciu gwiazdek dla Pani doktor Anny Olszy

lekarz Beata Sznurowska-Przygocka

Audiolog, Foniatra

FONAMED
Kościuszki 20 lok. 1

Pani Doktor jest lekarzem wyjątkowym: jej fachowość, empatia, troska o pacjenta, niesamowita dociekliwość gwarantują uzyskanie pomocy na najwyższym poziomie. Od wielu lat korzystam z wizyt u niej, zawsze efekt leczenia jest satysfakcjonujący.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Izabela Zawadziłło

Tomaszów Mazowiecki

Bardzo polecam panią Izabelę, pani doktor bardzo miła, wszystko wytłumaczyła i sprawdziła, kompetentna i rzetelna, stara się przyjąć w każdej chwili
Opinia dodana przez: Ania
Pani Doktor, od samego początku sprawiała wrażenie iż zna się na swoim fachu. U rocznego syna, który zawsze "protestuje w czasie badań" dokonała szczegółowych badań po czym jasno wyjaśniła na czym polega schorzenie i poleciła dalszy tok postępowania. W dodatku bardzo cierpliwa, miła i pomocna. Mimo kilku wizyt u różnych laryngologów, którzy odsyłali Nas do innych specjalistów, tutaj otrzymaliśmy wymagana pomoc. Polecam
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Ewa Kubiaczyk

Wesoła 27
58-100 Świdnica

Trafiłam z synkiem (4lata) do pani doktor przez przypadek , u syna dwa miesiace wczesniej został zdiagnozowany duży niedosluch spowodowany przerostem 3 migdala . Pani doktor wykonala badanie sluchu oraz palpitacyjne badanie migdala . Do tego nie moge sie przyczepic tak jak do tego ze pani doktor jest miła itd. Po skonczonym badaniu pani doktor nie owijajac w bawelne otworzyla swoj kalendarz i powiedziala ze kwalifikuje syna na zabieg wyciecia …
Opinia dodana przez: Gość

lekarz Ewa Szwarczewska

Diagnostyka Laboratorium oddziału Śląsk
Karłowicza 11

Pani doktor wyjatkowo mnie zachwycila swym profesjonalizmem, rzetelnoscia i takim wewnetrznym spokojem. Nie bylo madrzenia sie, wywyzszania, przerywania zdania czy tez haotycznych wypowiedzi. Wszystko na spokojnie i milej atmosferze. Goraco polecam.
Opinia dodana przez: Gabriel

Andrzej Mieszkowski

Centrum Medyczne Olmedica Łęczyca
Poznańska 24
99-100 Łęczyca

Pan doktor godny polecenia. Konkretny i zna sie na rzeczy. Usuniecie torbieli z migdala zajelo krotka chwilke i zadnego bolu.

lekarz Halina Orczykowska

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

Przez tą panią, moja mama utraciła prawie cały słuch. Przyjmowała chorych w Chocianowie i niestety to był jedyny laryngolog w mieście. Chorzy nie mieli wyboru.
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Anna Kaptur

LANCET Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
K. Marksa 10 B
58-260 Bielawa

Pani Doktor jest wyjątkowym lekarzem, bardzo dokładna i profesjonalna. Lekarz z powołania. Wszystko wytłumaczyła, spokojnie bez pośpiechu. Zawsze odpowiada na każde pytanie. Mam do niej ogromne zaufanie. Szczerze polecam!

lekarz Piotr Sternicki

Laryngolog, Lekarz medycyny pracy

Strzelce Opolskie

Niestety nie polecam tego lekarza. W mojej ocenie wykazał się totalnym brakiem kompetencji i zaangażowania. Każda wizyta odbywała się tylko na wypisywaniu recepty - zmiana antybiotyku, bo ucho nadal bolało, żadnych efektów leczenia... Żadnych skierowań na badania rozszerzające diagnostykę - w rezultacie rak... Szczerze radzę rozważyć wizytę u innego specjalisty — nawet jeśli oznacza to dojazd do innego miasta.
Pani Dr przeprowadziła operację septoplastyki, efekt jest rewelacyjny. Fantastyczne podejście do pacjenta, cierpliwość, przemiły kontakt. Poprawiona przegroda gwarantuje niesamowity komfortt. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Maciej

dr n. med. Wojciech Chlebny

Przychodnia Słoneczna w Radomiu
Staroopatowska 1a
26-600 Radom

Pan dr Wojciech Chlebny to wspaniały i bardzo profesjonalny lekarz. Diagnoza postawiona trafnie, przeprowadzona operacja i pobyt na oddziale na bardzo wysokim poziomie. Najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić! Polecam!
Opinia dodana przez: Dominika

dr Andrzej Kędys

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Certus" Grzegorz Skwierz - Choszczno
Konopnickiej 2
73-200 Choszczno

Byłem u doktora z bólem ucha, chociaż miał komplet pacjentów to powiedział, żebym przyjechał bo z bólem nie można czekać. Oczyścił mi ucho jakim urządzeniem, znieczulił i nie bolało, założył opatrunek,dał leki i w końcu przespałem noc bez bólu. Polecam doktora, zresztą już z rodziny byli u niego i też zadowoleni. Na spokojnie wytłumaczył mi co to za choroba, wizyta chyba z 45 minut trwała, polecam Andrzej
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Alfreda Żak

Waryńskiego 41
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Bardzo dobry lekarz, przemila Pani i widac ze robi wszystko zeby pomoc pacjentowi.Dobry czlowiek i wspanialy specjalista.Polecam

dr n. med. Agnieszka Garstecka

Żwirki i Wigury 81e lok. 70
87-100 Toruń

Pani Dr Garstecka jest świetnym specjalistom z ludzkim podejściem do człowieka. Jest osobą niezwykle przyjemną i kompetentną. Przeprowadziła operację wycięcia migdałka gardłowego mojego niespełna 5-letniego synka. Zabieg w Citomedzie trwał ok.30 min. Po nim mój syn nie miał żadnego krwawienia, bólu ani powikłań. Opieka rewelacyjna . Pragnę nadmienić, że zabieg został wykonany na koszt NFZ, a nie prywatnie. Przyznam szczerze, że nie spotkałem na swojej drodze równie życzliwego i przyjaznego …

lekarz Bogusława Boczar

ulica Guzikówka 7
38-400 Krosno

Profesjonalne podejście do pacjenta. Zdecydowanie Polecam !

lekarz Jadwiga Wereszczyńska-Latek

Prywatna Przychodnia Lekarska w Piasecznie
Szkolna 16
05-500 Piaseczno

Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie , od lat leczę się u Pani Doktor i bardzo polecam wszystkim znajomym!
Opinia dodana przez: Wojciech

dr n. med. Lech Hejka

Ptasia 6
87-100 Toruń

Zostałam skierowana do pana doktora na konsultację, po zgłoszeniu się do placówki w Bydgoszczy, w której doktor pracuje, ponieważ chciałam wykonać prywatnie endoskopową operację zatok na podstawie skierowania od innego laryngologa. Doktor Hejka stwierdził, że źle aplikuję sterydy donosowo i możliwe, że sama zmiana sposobu podawania leku może wyeliminować moje dolegliwości i operacja nie będzie potrzebna. Zaufałam tej opinii, bo raczej nikt nie chce przechodzić bez potrzeby zabiegu. Dolegliwości niestety …
Opinia dodana przez: Dominika

dr n. med. Sławomir Piotrowski

Słupecka 45
81-313 Gdynia

Naczytałam się nieprzychylnych opinii dotyczących podejścia Pana doktora i pojechałam pełna obaw - wyszłam natomiast zachwycona! Wg mnie genialne podejście do małego pacjenta, syn jest nieśmiały i małomówny a doktor nawiązał z nim ekstra kontakt, od początku bardzo ładnie się do niego odnosił, mnie jako rodzica potraktował bardzo poważnie i uprzejmie, wysłuchał całej historii choroby, skrupulatnie ponotował, potem wnikliwie zbadał dziecko i wszystko tłumaczył, rzeczowo odpowiadał na wszystkie zadane pytania, …
Opinia dodana przez: Magdalena i Antek

lekarz Halina Jakobi-Róż

Tatarkiewicza 1
45-832 Opole

Serdecznie polecam! Bardzo ciepła, dobra i profesjonalna pani doktor! Wszystko dokladnie wyjaśnione, stały kontakt telefoniczny. Zabieg odbył się szybko, a po nim syn nie miał żadnych powikłań. Pani doktor ma świetne podejście do dzieci! Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Klaudia