lekarz Krzysztof Narkun

Pediatra, Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Leśna
13-200 Działdowo

Jestem zachwycona podejściem Pana Doktora do mojego syna, wszystko super, dokładnie i spokojnie Tłumaczył i odpowiadał na każde zadane przez syna pytanie. Na koniec wszystko mi wyjaśnił, przerywając bo odpowiadał mojemu synowi na pytania. Super, oby każdy lekarz taki był. Dziękuję raz jeszcze

lekarz Elżbieta Lasocińska-Grzelak

Internista, Reumatolog

AMA-DENTA
Łódź, ul. Armii Krajowej 44, bl. 396, parter

Super konkretna i kompetentna lekarka. Kompleksowe wytłumaczenie wyników badań, objaśnienie podanych leków, zalecenia i porady jak postępować w domu. Oby więcej takich lekarzy na SOR

lekarz Piotr Chwiałkowski

Lekarz medycyny ratunkowej

Gdynia

Proszę nie czytać negatywnych opinii. Dobry lekarz. Szybko zdiagnozował chorobę, której inni "bardzo mili" przez rok nie wykryli. Nie jest super słodki i miły.... ale lekarz nie musi. Ważne, że jest kompetentny, szczery i prostolinijny. Szybko się zajął widząc, że sprawa jest pilna i poważna. Inna pani laryngolog miesiąc wcześniej " stwierdziła, że nic nie dolega"
Opinia dodana przez: MAGDALENA

lekarz Bogusław Przybyłowski

Płowiecka 18
88-220 Osięciny

Brak kompetencji, słaba diagnostyka, niegrzeczne podejście do pacjenta, ogólnie poniżej zera. Stracony czas na leczenie.

lekarz Jadwiga Katyńska

Lekarz medycyny pracy, Reumatolog

Centrum Opieki nad Kobietą "LEKARZ"
Poniatowskiego 33
64-200 Wolsztyn

śmiałam się z tego, że kasuje za nic dopóki sama nie poszłam. Jeśli płacę już za jej usługi to chciałabym być jednak przebadana, a nie podotykana słuchawką w 3 sekundy i mogę wychodzić płacić...

lekarz Ewa Czarny-Ogórkowska

Żaka 17

Wspaniały lekarz , leczy nas od lat . Duża wiedza połączona z niespotykanym podejściem do pacjenta : cierpliwym i pełnym zrozumienia . Dziękujemy Pani Doktor - Hanna i Marek
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Elżbieta Szlesinger

Niepubliczna Przychodnia Medycyny Rodzinnej ZDROWIE
14-200 Iława

pani doktor ma poważne podejscie do pacjenta i uwazam, ze jest w porzadku

dr Stefan Krajnik

Medikus
Czersk

Bardzo dobry, doświadczony specjalista, zna się na swojej pracy. Wszystkie wizyty były zakończone trafną diagnozą. Wielu ludziom uratował życie.
Opinia dodana przez: Wiktor

lekarz Anna Sudyka

Endokrynolog, Internista

Sanatorium Uzdrowiskowe "ABATON" Spółdzielnia Pracy w Krynicy-Zdroju
ulica Cicha 4/6
33-380 Krynica-Zdrój

Pani doktor miła, kompetentna, poświęciła mi czasu tyle ile potrzeba, aby zrozumieć chorobę, proponowane leczene. Poecam i dziękuję Jej za fachowość. Barbara Nowy Sącz
Opinia dodana przez: Barbara

lek. med. Grzegorz Sztajnert

Lekarz medycyny pracy

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Medivita"
ul. Rejtana 15

Najlepszy lekarz medycyny pracy z jakim się spotkałem. Cała wizyta przebiegła błyskawicznie, doktor zbadał mnie neurologicznie, zapoznał się z resztą wyników i sprawnie wydał orzeczenie. Polecam jeśli ktoś nie chce spędzić całego dnia w kolejce.
Opinia dodana przez: Bartosz

Anna Goździelewska

Pławieńska 5
Czaplinek

Nierzetelna lekarka, brak szacunku do pacjenta. Totalny brak kultury. Poniżająco traktuje osoby które uważa za gorsze od siebie.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Anna Matych-Czekańska

Chełmońskiego 4/-
99-400 Łowicz

Rewelacyjny lekarz. Słucha i przeprowadza bardzo dokładnie wywiad. Jestem bardzo zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jarosław Falkowski

POMED
Czernikowo

Lekarz może ok ale jak można wypisywać leki na tel ludzia którzy są od nich uzależnieni i nawet tego nie sprawdzać tym bardziej mając wgląd do tego co ludzie biorą i jak często wychodzi na to że liczą się tylko pieniądze nie dobro pacjenta
Opinia dodana przez: Michał

Danuta Podgórska

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Danuta Podgórska
37-455 Radomyśl nad Sanem

Ta pani nie wykazala , zadnego zainteresowania moja umierajaca babcia. Ciezko sie bylo z nia skontaktowac , a jak juz sie udalo to pani doktor stwierdzila, ze nie ma potrzeby przyjezdzac do babci. Pare dni pozniej babcia zmarla, a panowie z pogotowia nie mogli uwierzyc w jakim stanie byla babcia, a takze ze pomoc zostala jej odmowiona.

lekarz Maciej Ryngier

Akacjowa 2E/8
66-003 Zabór

Niestety pomiar ciśnienia u pacjenta przeprowadzony wg "swoich zasad", które podwyższają ciśnienie krwi, u osób którego mają niskie ciśnienie. Na kozetce , nie na krześle z oparciem jak uczy medycyna / wytyczne . Ręka poniżej poziomu serca, czyli z zasady generuje wysokie ciśnienie/ zamiast oparta o stół ,biurko - na wysokości serca/. Jeden pomiar , na podstawie którego lekarz definiuje ,że pacjent ma nadciśnienie. Dodatkowo " efekt białego fartucha". Czy …

lekarz Rafał Zubowicz

Ginekolog położnik, Lekarz rodzinny

Szpital Miejski w Zabrzu Spółka z o.o.
Zamkowa 4
41-700 Zabrze

Dramat. Lekarz przyjął mnie w Szpitalu w Zabrzu do porodu i odbierał poród. Byłam o 16, po mnie przyszła jeszcze jedna Pani, lekarz wyszedł i skomentował że "masakra...zaraz leci mecz...". Wszedł do łazienki Pani, która również czekała na przyjęcie na porodówkę mówiąc że ileż można się przebierać! Wychodząc nie zamknął za sobą drzwi - łazienka jest na korytarzu gdzie przechodzi dużo osób. Na informacje, że jeżeli nie urodzę to będę …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Małgorzata Szyma

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TELMED s.c.
ulica Zagórska 83
42-680 Tarnowskie Góry

U Pani dr Małgorzaty Szyma leczyłam swoje dzieci od 1987 r ...od kiedy Pani Doktor została lekarzem rodzinnym leczy mnie i męża ...Jesteśmy bardzo zadowoleni ...Pani doktor przemiła ...kompetentna ...pomocna ...Nigdy nie wyszłam bez szczegółowych informacji dotyczących zdrowia i leczenia ...bez zleconych badań ...kiedy była potrzebna wizyta domowa zawsze Pani Doktor chętnie przyszła bez jakichkolwiek zbędnych tłumaczeń . Polecam Panią Doktor wszystkim .
Opinia dodana przez: Teresa Przybyła

lekarz Krzysztof Darski

Wojska Polskiego 13
78-450 Połczyn-Zdrój

mojemu mężowi uratował życie , rozpoznał chorobę , dał skierowania , szybko skierował na leczenie . Myślę , że praca lekarza nie polega na patrzeniu w oczy i spełnianiu życzeń roszczeniowych pacjentów - polega na leczeniu ludzi chorych i ten lekarz to robi - kompetentnie i fachowo .

lekarz Mirosława Rusinek-Kępka

ZPZOZ
ulica Batorego 44
05-400 Otwock

Pani Doktor jest bardzo empatyczna, pomocna, co prawda jest często opóźnienie ale jest to spowodowane chęcią pomocy i dokładną ocenę sytuacji.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Ryszard Lis

Zbąszynek

Lekarz kompetentny, wysłucha z uwagą pacjenta, nie mam dla Niego znaczenia, że wizyta może potrwać nawet półtorej godziny, nie patrzy na czas. Dogłębnie analizuje wyniki badań i nawet obszerną dokumentację lekarską, skrupulatnie zapisuje historię schorzeń danego pacjenta i co ważne stara się dobrać właściwe leki. Jeśli chodzi o kontakt, to nawet jeśli nie może Pan doktor odebrać telefonu, to zawsze oddzwoni lub wyśle wiadomość.
Opinia dodana przez: Sławomir