Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Estetyka Piękna Sybilla
Kazimierza Wielkiego 24/2
Zielona Góra
Serdecznie polecam Panią Doktor. Atmosfera w gabinecie jest fantastyczna..od razu człowiek zapomina o strachu :) Wszystko dokładnie wytłumaczone. A efekty są rewelacyjne ! Dziękuję.
ALDEMED Centrum Medyczne Szpital Filia Zastal
Towarowa 20
Zielona Góra
Najlepszy lekarz w Zielonej Górze. Specjalista i bardzo dobry człowiek. Nigdy nie odmówił pomocy. Walą do niego pacjenci z całej Polski. Jak szukacie lekarza rodzinnego w lubuskim to tylko pan doktor. Zdrówka dla pana doktora.
ALDEMED Poradnia Ginekologiczno - poloznicza (Fila Zastal)
ul. Sulechowska 4a
Zielona Góra
Dr Artur Bubień przyjmuje w ramach Podstawowej Opieki Zdrowotnej w przychodni Aldemed w Zielonej Górze. Za każdym razem moge liczyć na pełen profesjonalizm z jego strony. Spokojny, rzetelny, nakierowany wyłącznie na pacjenta. Polecam korzystanie z usług Pana doktora.
nie ma takiego orzecznika w ZUS
Zielona Góra
Pani doktor jest osobą bardzo życzliwa i uprzejmą osobą .Tłumaczy sposób leczenia choroby. Polecam leczenie u Pani doktor.
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Byłem dzisiaj na wizycie. Przemiły Pan. Wszystko wyjaśnione. Serdecznie pozdrawiam i polecam wszystkim :)
Aldemed
Sulechowska 4a ?/ Niepodległości
Zielona Góra
Pan Marek prowadził moje leczenie kilka lat. Kontrolował systematycznie przebieg leczenia. Dzięki niemu komfort w oddychaniu zdecydowanie się polepszył. Dodatkowo teraz rzadziej choruje niż przed leczeniem. Polecam i pozdrawiam. P.S. Astma
Pani doktor pracuje w przychodni wigor. DO przychodni należy się rejstrować tydzień prędzej ponieważ nigdy nie ma miejsc. W tym wypadku szkoda, że choroby nie można sobie zaplanować. Pani doktor najwyraźniej o tym nie wiem. Przyszłam do niej popołudniu (mąż w pracy, w domu dwójka małych dzieci, których nie będę ciągała po przychodnaich) z prośbą o przyjęcie. W drzwiach zapytała co mi jest. POwiedziałam, że mam ropny nalot na migdałach …
Lekarz o ile tak można nazwać tą panią dramat Niekompetentna, niemiła,wieczny problem ze wszystkim,wypisywanie skierowań na cokolwiek graniczy z cudem albo z aktualnym humorem lekarki. Podejście do pacjenta poniżej krytyki,najlepiej szybko wejść i wyjść i nie robić problemu Nie mam pojęcia kto wydaje jeszcze zgodę na leczenie chorych ludzi,ta pani powinna już dawno cieszyć się emeryturą i nie stwarzać zagrożenia dla pacjentów. Absolutnie nie polecam.
NZOZ Praktyka Lekarza Rodzinnego Bożena Tatarynowicz
ulica Bukowa 4
Zielona Góra
Niestety nie mam dobrego zdania o pani doktor. Mimo że jest uprzejma osobą to niestety brakuje jej podstawowej wiedzy medycznej(nie potrafi odczytać i zinterpretować badań laboratoryjnych) a co za tym idzie nie potrafi postawić diagnozy. Dwa lata szukałam na własna rękę przyczyn choroby mojego syna a pani doktor traktowała mnie jak przeczuloną wariatkę. Gdy sama znalazłam przyczynę choroby niestety po takim czasie są już duże zmiany i w wątrobie i …
Chrobrego 2
Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne