dr n. med. Agata Owecka

Lekarz rehabilitacji medycznej

Dąbrowa
Felińskiego

Pani Doktor to prawdziwie lekarz z powołania, ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromną wiedzę, jest bardzo życzliwa i empatyczna w stosunku do pacjenta. Pani Doktor zawsze bardzo uważnie wysłuchuje swego pacjenta podczas wizyt, po czym zawsze skrupulatnie i rzeczowo zajmuje się tematem moich dolegliwości. Zlecona przez Panią Doktor rehabilitacja była bardzo trafna i pomogła przy moich problemach zdrowotnych. Spotkać lekarza z takim sercem do pacjentów i fachową wiedzą życzę …

Małgorzata Konik

Lecznica Ursus

Zdecydowanie zawsze polecam Panią Doktor. To lekarz z ogromną wiedzą. Wizyty zostały przeprowadzone bardzo dokładnie, a plan leczenia wyjaśniony krok po kroku. Czuć, że pacjent jest tutaj w rękach prawdziwego eksperta i wspaniałego człowieka.
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Małgorzata Borowiecka

ulica Kościuszkowców 10

Uważam że nie ma lepszego lekarza. Pani Doktor minumum raz w miesiącu poświęca swój czas dla naszego niemowlaka, Który od urodzenia ma problemy skórne (AZS) Bardzo gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Konrad Śliwkiewicz

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

FALC Medycyna Sp. z o.o.
ul. Marii Konopnickiej 39
95-200 Pabianice

Fachowo, szybko, sympatycznie, miło i grzecznie. I to wszystko w publicznym SOR. Brawa i podziękowania.
Opinia dodana przez: Dominik

lekarz Erlena Tesarska

ulica Ocicka 51a
47-400 Racibórz

Polecam w 100% . Professional to mało powiedziane . Jeśli szukasz prawdziwego lekarza z sercem do pacjęta polecam .
Opinia dodana przez: Jacek

dr Konrad Leśniakowski

Szpital Specjalistyczny ulica Koszarowa 5

Najlepszy jakiego znam nigdy mnie nie zawiódł profesjonalista świetny diagnosta polecam i pozdrawiam doktora dziękuje za serdeczne i pełne zrozumienia podejście

lekarz Paweł Bigosiński

Al. Powstańców Wielkopols 44/16
85-090 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz rodzinny.Chętnie odpowiada na pytania,słucha pacjenta,doradza.Trochę za mało czasu poświęca na tłumaczenie wątpliwości.Jest miły,kulturalny i cierpliwy.
Opinia dodana przez: Emila

lekarz Jarosław Nowak

Lekarz medycyny pracy

ulica Gierzyńskiego 21/10
09-407 Płock

Wspaniały lekarz, polecam w 100%.Indywidualne podejście do pacjenta,bardzo duże zaangażowanie by chorego doprowadzic do wyzdrowienia. Człowiek o wysokiej kulturze osobistej.
Opinia dodana przez: Elżbieta Haracz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Anestezjolog
                                       dr n. med. Anna Rupniewska-Ładyko

dr n. med. Anna Rupniewska-Ładyko

Anestezjolog, Lekarz med. paliatywnej

Nasmed
ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego 7/184 03-984 Warszawa

Fantastyczna Pani dr. Mega profesjonalne podejście do pacjenta. Od początku do końca Pani dr tłumaczy co i jak będzie wyglądać leczenie, zabieg i co może się dziać. Po wielu latach bólu wreszcie pod opieką Pani dr czuje się inaczej. Polecam serdecznie wszystkim, którzy zmagają się z bólem
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Paweł Nowak

Górczewska 80/70

Cudowny lekarz i człowiek. Lekarz z powołania. Dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego. Wdzięczna pacjentka

lekarz Romualda Dworzyńska

Pulmonolog, Lekarz orzecznik ZUS

Pani pulmonolog uzdrowiciel jako członek wysokiej komisji zus traktuje pacjentów instrumentalnie, uwłaczając ich godności, traktując ich jak zło konieczne dla podtrzymania przy życiu i tak już upadającego zusu. Zastanawiam się, czy nasza najcudowniejsza uzdrowicielka pamięta ten tekst: "Przysięgam na Apollina, lekarza, na Asklepiosa, Hygieę i Panaceę oraz na wszystkich bogów i boginie, biorąc ich za świadków, że wedle mej możności i zdolności będę dochowywał tej przysięgi i tego zobowiązania. Mistrza …
Opinia dodana przez: anonim

prof. dr hab. n. med. Artur Pupka

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Poradnie Specjalistyczne
Wita Stwosza 16

Pan Profesor okazał się bardzo empatycznym lekarzem. Jakiś czas temu potrzebowałam na już wsparcia, bo bardzo poważnie zaczęła chorować moja babcia - zaawansowana miażdżyca, niedokrwienie kończyny i chodziłyśmy z nią od lekarza do lekarza, a noga była w stanie naprawdę fatalnym. W końcu trafiłyśmy na Pana Profesora z rekomendacji osoby, która u Profesora leczy się już od jakiegoś czasu. Teraz widzę, że miała rację polecając nam tego lekarza. Akurat gdy …
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Robert Guziec

NZOZ VITA
Miejsce Piastowe
38-430 Miejsce Piastowe

Pierwszy raz się spotkałam z taką cierpliwością do dziecka. Pacjent trudny ale lekarz wykazał się ogromną cierpliwością. Bardzo miły, kompetentny. Pierwszy lekarz który nie patrzył na zegarek podczas wizyty. Chciałabym częściej spotykać takich lekarzy ale i ludzi jak Pan doktor. Miło było przyjść na taką wizytę. Dziękujemy.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Agnieszka Podleś

Wańkowicza 5
10-686 Olsztyn

Prawdziwy lekarz z powołania. Pani doktor to wyjątkowy lekarz, który z pełnym zaangażowaniem i troską podchodzi do swoich pacjentów. Jej profesjonalizm, wiedza medyczna i ponad 35 letnie doświadczenie sprawiają, że wizyty przebiegają w przyjaznej atmosferze. Zawsze cierpliwie wysłucha i postawi trafną diagnozę. Można poczuć się zaopiekowanym i zadowolonym po wyjściu z gabinetu. Ma ciepłe i troskliwe usposobienie, co jeszcze bardziej wpływa na komfort wizyt. Dziękuję Pani Doktor :)
Opinia dodana przez: Jowita

dr Henryk Mazur

NZOZ HiB-Med
Ciasna 1
47-230 Kędzierzyn-Koźle

Polecam z całego serca, bardzo miły i odpowiedzialny lekarz. Szybko postawiona diagnoza, miła atomosfera w przychodni. Dobre podejście zarówno do dzieci jak i osób starszych, super!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Jan Haberka

Internista, Lekarz medycyny pracy

Poradnia Internistyczna "ESKULAP"
Narutowicza 42/39
41-200 Sosnowiec

Z całą pewnością mogę polecić Dr. Haberke jako wyjątkowego specjalistę w swojej dziedzinie. Jego profesjonalizm, wiedza medyczna i empatyczne podejście do pacjenta sprawiają, że wizyty u niego są zawsze owocne i komfortowe. Dr. Haberka wykazuje się nie tylko głębokim zrozumieniem problemów zdrowotnych, ale także umiejętnością słuchania i wspierania pacjentów w trudnych chwilach. Jego diagnozy są precyzyjne, a zalecane leczenie skuteczne. Co więcej, Dr. Haberka zawsze poświęca czas na szczegółowe wyjaśnienie …
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Ewa Radzyniak

Internista, Lekarz med. paliatywnej

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " Przychodnia Miejska "
ulica Wolności 148
58-260 Bielawa

Pani doktor pełna ciepła i dobra Kobieta przez duże "K", poświęciła mi tyle czasu , ile potrzebowałam podczas wizyty, w bardzo przystępny sposób przekazała mi zalecenia i informacje dotyczące stanu zdrowia i tego co się dzieje w organizmie. Mało który lekarz potrafi powiedzieć konkretnie o co chodzi-bez owijania w bawełnę-czasem postawienie diagnozy wymaga odwagi, a Pani doktor przekazuje pewne rzeczy w bardzo delikatny ale i maksymalnie precyzyjny sposób. Mało już …
Opinia dodana przez: Marietta

lekarz Janusz Szalc

Al. Wojska Polskiego 61/2
10-290 Olsztyn

Dr Janusz Szalc to lekarz w 100% godny polecenia. W przypadku poważniejszych chorób zawsze kieruje do specjalistow. Jestem przekonany, ze zalecone przez dr Szalca leczenie jest dokladnie przemyslane i dopasowane na miare mioch potrzeb.

lekarz Maciej Jaszczyk

76-100 Sławno

Bardzo dobry lekarz zawsze pomocny polecam leczę się u dr Jaszczyka 2 lata nie odmawia badań i prześwietleń jak trzeba

Artur Bubień

ALDEMED Poradnia Ginekologiczno - poloznicza (Fila Zastal)
ul. Sulechowska 4a
Zielona Góra

Dr Artur Bubień przyjmuje w ramach Podstawowej Opieki Zdrowotnej w przychodni Aldemed w Zielonej Górze. Za każdym razem moge liczyć na pełen profesjonalizm z jego strony. Spokojny, rzetelny, nakierowany wyłącznie na pacjenta. Polecam korzystanie z usług Pana doktora.
Opinia dodana przez: Pacjent onkologiczny