Doktor Sendrowski jest specjalistą w dziedzinie ortopedii i traumatologii narządu ruchu (chirurgia stawu kolanowego, artroskopia stawu kolanowego, rekonstrukcja więzadeł stawu kolanowego: więzadła krzyżowego przedniego i tylnego (ACL i PCL), leczenie uszkodzeń łąkotek, niestabilności stawu kolanowego). Doktor przyjmuje w Przychodni Lekarskiej Orlik (?), oddziale Urazowo – Ortopedycznym w szpitalu św. Anny przy ul. Barskiej i Fizjopunkcie na ul. Ostrobramska 101 w Warszawie. Ja swoją pierwszą wizytę, konsultacyjną odbyłem na ul. Ostrobramskiej. …
Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231
Chodzę na kontrolę już kilka lat. Wcześniej poddałem się operacji u lekarza. Wszystko OK. Polecam!
Filia Nr 1 Anglo-American Corporation Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Stomatologiczna
Potocka 14
Dopiero gdy skorzystałam z usług innego stomatologa odczułam różnicę. Dotychczas myślałam, że wizyta u dentysty zawsze definitywnie kończy problem, a nie generuje nowe. Cóż, pani doktor Dąbrowicz teraz będzie poprawiac po koledze...Lepiej jeździc na drugi koniec miasta niż ryzykowac.
Centrum Stomatologii Estetycznej Dental Progress
Zwoleńska 127/25
Bardzo Miła gaduła. Zabiegi wykonuje delikatnie i co ważniejsze trwale. Nie mam wiedzy aby ocenić kompetencje dlatego z rezerwą daję "dobrze".
SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza
Pan Doktor jest dla mnie wyjątkową osobą. Dzięki niemu żyje moja mama ♥️ Jego wiedza, doświadczenie i dobroć płynąca z serca jest wyjatkowa. Każdemu polecam opiekę Pana Doktora, wyjątkowy człowiek, wspaniały kardiolog.
Pracownia Rozwoju i Psychoterapii "Kompas"
ul. Mickiewicza 32/5
Polecam wszystkim pacjentom,którzy szukają spokojnego,empatycznego psychologa, któremu zależy na jak największej pomocy pacjentowi.
Szpital Lux Med
Puławska 455
Jestem bardzo zadowolona . Wspaniały specjalista, profesjonalizm i życzliwośc to cechy przewodnie :-). POLECAM
Centrum Medyczne LUX MED
al. Jerozolimskie 162
Baardzo mi pomógł polecam z całego serca kompleksowo podchodzi do choroby. Zleca badania i na podstawie wyników leczy choroby których inni lekarze mówili ,"nie da się tego wyleczyć" . Podstawa to rygorystyczne przestrzeganie diety zalecanej przez doktora i przepisane leki , uzupełnianie niedoborów witamin i minerałów.To naprawdę działa.Polecili mi go moi znajomi i cieszę się że skorzystałam.
Centrum Perynatologii
Kasprzaka 17 A
Polecam wspaniały lekarz wart zaufania Wykonuje koronografie wszpitalu na Józefowie w Radomiu bardzo dobry lekarz
Rewelacyjny lekarz dla dzieci aż się dziwię że nie ma tu żadnych opinii. Przerabiałam kilku okulistów, od żony słynnego profesora do modnego gabinetu w Wilanowie. Wszyscy jakoś mnie zawiedli, albo chodziło tylko o kasę, albo zawiedli moje zaufanie albo traktowali mnie jak intruza. Dr Miller ma super podejście do dzieci. I co mnie na tle innych lekarzy urzekło to to , że widać u niej pasję, chęć rozwikłania łamigłówki pod …
NZOZ Poradnia Konsultantów Stomatologicznych
ulica Miła 6
Stomatologia zachowawcza na najwyższym poziomie. Rzeczowa i konkretna. Jakość usług jak to u Niemca - wszystkie plomby pomimo upływu czasu ciągle na miejscu. Polecam i do następnej wizyty!
Wspaniała pani doktor. Trafiłam do doktor z dotkliwymi bólami po operacji onkologicznej oraz w złym stanie psychicznym. Pani doktor nie zbagatelizowala moich problemów, dała skierowania na różnorodne badania. Postawiła też wstępnie diagnozę, która się ,na szczęście sprawdziła. Oby wszyscy lekarze byli tak empatyczni i kompetentni. Dziękuję z całego serca.
CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Nowowiejska 37
Chciałbym podzielić się moim doświadczeniem po wizycie u doktor implantolog Agnieszki Sicińskiej. Jestem po konsultacji która przebiegła znakomicie, rzeczowo. Pani doktor wyjaśniła mi jakie mam możliwości odzyskania zębów i szczegółowo opisała zabieg. Otrzymałem także 2 kosztorysy z różnymi możliwościami odbudowy utraconych zębów. Zdecydowałem się na zabieg. Czekam teraz na dzień zabiegu bez obaw. Serdecznie polecam Panią doktor.
Centrum Terapii PROMITIS Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Stefana Wyszyńskiego 5/U1
Bardzo miła, spokojna, ciepła z uwagą słucha pacjenta. Budzi zaufanie. Rozmowa z panią Doktor daje taki, jakiś wewnętrzny spokój. Serdecznie polecam.