dr Rafał Wojnar

Kardiolog

Śląskie Centrum Chorób Serca
Szpitalna
Zabrze

Wspaniały ośrodek z dobrymi profesorami, którzy stworzyli wspaniały zespół lekarzy, a wśród tego zespołu jest lekarz, tóry swa przece traktóje jak misje i potrafi swym podejsciem stworzyć takom atmosferę że ucieka gdzies strach przed choroba.

dr hab. n. med. Wojciech Szydłowski

Diabetolog, Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CenterMed Lublin" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Specjalistyczna
ulica Weteranów 46

Od lat leczę się u pana doktora na cukrzycę i dzięki niemu czuję się dobrze, pan doktor jest bardzo miły i sympatyczny i wizyty przebiegają w bardzo miłej atmosferze. Poleciłam go koleżance, która ma problemy z tarczycą (bo pan doktor jest także endokrynologiem) i jest ona bardzo zadowolona i powiedziała, że na żadnego innego go nie zamieni :)

lekarz Rafał Pach

Południowa 19/28
34-300 Żywiec

Mam wielkie doświadczenie z lekarzami. Ale tego doświadczonego i empatycznego zarówno sympatycznego pana doktora będę pamiętać długo. Po operacji mimo dużo pracy i obowiązków mi pan doktor poświęcił czas by wszystko wytłumaczyl. To rzadko się zdarza. I był miły u tego i nie wkurzony, że mu matka zawraca głowę rano na oddziale. Jestem pod wrażeniem. Lekarz bez emocji to sztuczna inteligencja. Pan doktor reprezentuje tą grupę lekarzy,dla których człowiek jest …
Opinia dodana przez: Anonym

Katarzyna Jakut

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital w Pszczynie
43-200 Pszczyna

Pani Doktor jest po prostu wspaniała! Zawsze odczuwałam stres przed wizytą u lekarza a do Pani Doktor idę wręcz z uśmiechem! Zero nerwów, zero spięcia, wszystko spokojnie, z poczuciem bezpieczeństwa i zaopiekowania! Jestem wdzięczna, że trafiłam pod Jej skrzydła 😊
Doktor Nowakowski najlepszym lekarzem swojej dziedzinie, konkretny, rzetelny a przy tym bardzo sympatyczny. Miałam przyjemność być operowana prze niego i dzięki fachowej ręce moja noga jest już sprawna i nie ma już bólu. Polecam doktora z całego serca.
Opinia dodana przez: Paulina Nowak

lekarz Piotr Żukrowski

DENTA
ulica Trwała 3

Bardzo dziękuję Panu doktorowi za wspaniałą opiekę. Wytłumaczył mi jak będziemy leczyć ten konkretny rodzaj raka.polecam pana doktora wszystkim kobietom którze szukają lekarza z sercem . czułość oraz troska jaka zostalam otoczona przez pana doktora jest jednym z najcenniejszych darów. Udana operacja oraz wspanialy efekt wizualny po mastektomi z rekonstrjkcja to jest rowniez cudowny dar..BARDZO DZIEKUJĘ
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Masażysta
                                       technik Anita Jurkowska

technik Anita Jurkowska

Masażysta

Body Loft Gabinet Masażu
Grzegórzecka 104/68

Od wielu lat regularnie korzystam z usług pani Anity i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest to masażystka o najwyższym profesjonalizmie. Jej masaże zawsze przynoszą ogromną ulgę i poprawę samopoczucia. Pani Anita jest osobą niezwykle uśmiechniętą, miłą i serdeczną, dzięki czemu każda wizyta przebiega w wyjątkowo przyjaznej atmosferze. Rzadko spotyka się ludzi o takiej pasji i podejściu do drugiego człowieka. Z całego serca polecam wszystkim, którzy szukają fachowej i …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Joanna Korczyńska-Smolec

Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kętach
Jana III Sobieskiego 45
32-650 Kęty

Nie odmawia przyjęć nawet gdy jest naprawdę dużo chorych.Słucha uważnie jaki problem.Bada dokładnie.Do tej pory leczenie skuteczneJak jest czas to jeszcze fajnie porozmawiamy

Wojciech Jasionek

Chirurg stomatolog, Protetyk

Jana Pawła II 61
05-091 Ząbki

Super lekarz. Chodzę do niego już od kilku lat i jestem mega zadowolona. Bardzo rzeczowy, wszystko dokładnie tłumaczy. Stomatolog o mega dużym poczuciu humoru, zawsze człowiek wychodzi od niego uśmiechnięty i zadowolony z wizyty. Serdecznie polecam. Najlepszy stomatolog do jakiego trafiłam.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Lucyna Spiecha-Borek

Ośrodek Diagnostyki i Rehabilitacji Kardiologicznej REMED sp. j.
ulica Wróblewskiego 4

Znakomity specjalista, który doskonale zna się na swojej profesji. Z całego serca mogę polecić panią Lucynę. Bardzo dobry kontakt z pacjentem, wyrozumiałość, sprawne, kompleksowe badanie, trafna diagnoza i zaproponowane warianty rozwiązania. Zostałem przyjęty bez problemu bez umawiania wizyty z powodu nagłego problemu. Pani Lucyna wszystko dokładnie omówiła biorąc pod uwagę przyczyny problemu i skutki podjętych metod leczenia, do tego informuje szczegółowo pacjenta o zabiegu w czasie jego wykonywania. Co najważniejsze, …
Opinia dodana przez: Bartosz

lekarz Karol Kisielewski

Mazowiecki Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy w Płocku
Kolegialna 17
09-402 Płock

Polecam z całego serca. Dr. Kisielewski prowadził moje trzy ciążę i nie zamieniłabym go nigdy na innego lekarza. Super podejście i pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Żaneta

Jarosław Rymaszewski

prywatny gabinet lekarski
11 Listopada 16 I
Bydgoszcz

Polecam serdecznie Pana doktora. Człowiek do rany przyłóż. Chodzę do doktora od 8 lat, moje dzieci również od pierwszych swoich dni, przeżyliśmy razem już wiele chorób, zawszę trafiona diagnoza. Miły i sympatyczny Pan, który z sercem podchodzi do każdego. Polecam każdemu takiego lekarza rodzinnego. Lepiej trafić nie mogliśmy.
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Anna Rogowska-Godela

Okulistyka Gabinet Specjalistyczny Anna Rogowska-Godela
Focha 22A lok.1
42-217 Częstochowa

Jestem pacjentem Pani doktor od 2.5 roku po laserowej korekcji wzroku. Zabieg który został wykonany perfekcyjnie całkowicie pozwolił zapomnieć mi o okularach. Nie mam żadnych dolegliwości a jakość wykonanej korekcji i ostrość widzenia cały czas jest taka sama jak po zabiegu. Serdeczne dziękuję Pani Doktor za operacje. Życzę dalszych sukcesów. Polecam doskonałego fachowca.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Karol Piechocki

Kleeberga 1 lok. 2
88-100 Inowrocław

Cudowny lekarz - tułałam sie po całej Wielkopolsce nie wiedząc co jest z moim barkiem - doktor przy pierwszej wizycie pierwszorzędnie określił problem , zoperował i tym samym uratował moja rękę . Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam

dr Arkadiusz Dołba

Medycyna estetyczna

Scanmed Universum przy Uniwersytecie Ekonomicznym
Rakowicka 16

Ufam Panu Doktorowi bezgranicznie. Niesamowite wyczucie estetyki, profesjonalizm, miła atmosfera i piękne efekty. Przy tym bardzo korzystne ceny !! Ciągle słyszę, że nie wyglądam na swój wiek- zasługa moich regularnych wizyt u Doktora!!Serdecznie polecam !
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Sławomir Łojek

Nałkowskiej 8
09-200 Sierpc

Jako jedyny poświęcił czas kobiecie, która z dnia na dzień przestała mieć czucie w nogach, gdy inni lekarza odsyłali do psychiatry że udaje, inni chcieli leczyć na alergie. On jedyny zrobił podstawowe badania i znalazł przyczynę, że kobieta traci czucie w nogach. Cudowny człowiek.

lekarz Małgorzata Senger-Kuczyńska

Reumatolog

Centrum planowania rodziny
św. Marcin 58/64

Byłam na wizycie rok temu.Wspaniała Pani doktor.W pacjencie widzi człowieka a nie "następnego w kolejce". Do problemu podchodzi z zaangażowaniem i na prawdę chce pomóc pacjentowi.Nie mam jeszcze guzków ale ogólne zwyrodnienia.Cieszę się,że trafiłam na Panią dr Senger-Kuczyńską.Podczas wizyty czułam się wyluzowana, widząc,że lekarz słucha pacjenta.Każdemu potrzebującego dobrego reumatologa z pewnością polecę Panią doktor.Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Zofia

dr n. med. Marek Rybkiewicz

Chirurg dziecięcy

ulica Tyniecka 41

Pan Doktor to świetny specjalista- empatyczny, kompetentny, życzliwy i troskliwy. Zapewnia wspaniałe podejście do dzieci i kompleksowe leczenie. Godny polecenia.

lekarz Barbara Wojtyczka

Endokrynolog

GABINET LEKARSKI
Hallera 14
42-600 Tarnowskie Góry

Lekarz naprawdę godny zaufania. Bez pośpiechu i szczegółowo tłumaczy daną chorobę. Przesympatyczna i profesjonalna.

lekarz Bogusław Kisielewski

INDYWIDUALNE SPECJALISTYCZNE PRAKTYKI LEKARSKIE NZOZ PRZYCHODNIA SPECJALISTYCZNA B.A.KISIELEWSCY S.C.
KOŚCIUSZKI 8/1A ,1B
82-300 Elbląg

Pierwszy raz wystawiam opinie lekarzowi. Polecam z całego serca i będę polecać komu się da. Dzięki doktorowi jestem w 24 tygodniu ciąży. Klinika niepłodności nie dawała rady, a dr Bogusław Kisielewski dał nam nowa nadzieję. Dr Bogusław Kisielewski to prawdziwy lekarz z powołania. Empatyczny, kulturalny. DOKŁADNIE diagnozuje, przeprowadza WNIKLIWY wywiad. Zaleca jedynie POTRZEBNE BADANIA. Cechuję się PRZEOGROMNĄ WIEDZĄ. Polecam z całego serca każdemu, na kogo drodze pojawiają się przeszkody w …