stomatolog stomatolog stomatolog

dr n. med. Patricia Deręgowska-Nosowicz

Ortodonta, Stomatolog

centrum stomatologii kopernik
jawornicka 5b/c

WYBIERZ KOGOŚ INNEGO!!! Bardzo nie polecam! Podejście do pacjenta, poszanowanie drugiego człowieka na bardzo niskim poziomie!!! Na początku miła, ale z biegiem czasu jej podejście do pacjenta się zmienia, dla tej Pani pacjent jest tylko czymś w rodzaju krowy z której można doić pieniądze, a nie człowiekiem. Po długotrwałym leczeniu mojego dziecka u tej kobiety jesteśmy traktowani jak idioci (sama zachowuje się w sposób bardzo zarozumiały i narcystyczny), a czas …
Bardzo dobry stomatolog. Uratowała mojego zęba ,który mógłbyć do wyrwania. Odbudowany wygląda jak nowy ząb:) Polecam w 1000% Mąż uczęszcza od dziecka.
Opinia dodana przez: Sandra
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Stomatolog
                                       dr Adam Wolniewicz

dr Adam Wolniewicz

Dental Aesthetics
Szymanowskiego 2

Jestem pacjentem Pana Doktora od 8 lat. Profesjonalny, rzeczowy i sympatyczny. Bardzo doświadczony specjalista chirurgii i implantologii. I do tego wspaniała asystentka - razem tworzą zgrany duet, zapewniając pełną, fachową opiekę stomatologiczną. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Grzegorz Wicki
Najlepszy stomatolog w Kaliszu polecam. Pani doktor zawsze uśmiechnięta i miło wita pacjentów, duża wiedza i doświadczenie pełen profesjonalizm. POLECAM.
Opinia dodana przez: Ela

Ewa Hornik-Pietrzyk

Ortodonta, Stomatolog

gabinet ortodontczn
Słowackiego 51

Serdecznie polecam Panią Doktor. Długo zajęło mi szukanie dobrego ortodonty. Byłam chyba u czterech z czego, żaden nie był tak profesjonalny jak Pani Doktor Ewa Hornik. Na pierwszej wizycie wszystko mi wytłumaczyła dokładnie, cały proces leczenia, nie patrzy tylko na swój zysk, ale na dobro pacjenta. Jestem w trakcie leczenia, ale jestem spokojna o moje zęby, bo wiem że jestem w rękach profesjonalistki. POLECAM SERDECZNIE!
Opinia dodana przez: Ana

lek. dent. Piotr Bałajewicz

Krasińskiego 2
34-400 Nowy Targ

Kompetentny, uprzejmy, życzliwy, Lekarz - z powołania, do konkurencji tani. godny polecenia, dużo czasu poświęca pacjentowi
Opinia dodana przez: Goooo

Tomasz Lechniak

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

NZOZ VITA-DENT
Kard. Wyszyńskiego 8a
47-100 Strzelce Opolskie

Polecam Pana doktora, w szczególności osobą, które boją się wizyty u dentysty. Dzięki niemu chętnie wracam do gabinetu.

Beata Dronzikowska-Zając

ORTOLAN
Michałowskiego 14

Pani Doktor Beata to lekarz na 5! Profesjonalna, a jednoczesnie super mila i usmiechnieta. Kzawsze tlumaczy co i dlaczego bedzie wykonywane. Dzieki Dr Beacie mam piekny zgryz. Nie tylko ja bo cala moja rodzina tez. Dziekujemy
Opinia dodana przez: Dorota

Teresa Wolnicka-Ogiegło

Pogotowie Ratunkowe im. Siegfrieda Greinera w Skawinie
NIEPODLEGŁOŚCI 12
32-050 Skawina

Zastanawiam się czy osoba wypisująca negatywne opinie Pani Doktor Teresie Dudek Wolnickiej była w ogóle w tym gabinecie stomatologicznym? Wypisując bzdury, o których nie masz pojęcia szkodzisz nie tylko Pani Doktor, ale i przyszłym pacjentom, którzy mogliby skorzystać z fachowej opieki stomatologicznej. Jak ktoś inny dobrze zauważył Pani Doktor w liczbie pojedynczej a nie lekarze w liczbie mnogiej jest bardzo dobrym fachowcem. Wielokrotnie korzystałem z usług stomatologicznych Pani Doktor. Nigdy …

lek. dent. Maciej Anioła

Chirurg ogólny, Stomatolog

specjalistyczna prakt. lekarska
Malczewskiego 9 lok. 1
57-300 Kłodzko

Świetny lekarz. Problematyczna Ósemka wyrwana w parę minut i bez bólu. Nawet po wyrwaniu nie trzeba było środków przeciwbólowych . Polecam wszystkim Pana Doktora

lek. dent. Joanna Biskupska

Zakład Opieki Stomatologicznej
Hoża 19
25-618 Kielce

Zdecydowanie nie polecam. Przyszłam do Pani doktor na leczenie kanałowe, które zostało wykonane źle. Okazało się to około 2/3 lata później, gdy z bólem tego leczonego zęba trafiłam do innej i lepszej dentystki, która po zobaczeniu zdjęcia rentgenowskiego stwierdziła, że żadne kanałowe nie było tam nigdy robione, choć ząb tego wymaga. Wizyta u Pani doktor była kompletnym zmarnowaniem czasu i nerwów.
Opinia dodana przez: W.
Od kiedy pamiętam Pani doktor jest moim lekarzem i zawsze było wszystko przeprowadzone na najwyższym poziomie z najwyższą starannością i dbałością nigdy mnie nic nie bolało z czystym Sumieniem polecam. Opinie że kogoś Pani doktor nie przyjęła i odmówiła bólowemu pacjentowi jest czyta fantazja i kłamstwem kilkakrotnie się spotkałam że Pani doktor zostawała po godzinach pracy aby zająć się pacjentem albo przychodziła wcześniej bo nie miała juz gdzie wpisać pacjenta.

lek. dent. Danuta Świec

Protetyk, Stomatolog

ul.Lipowa
Kalisz

Niestety nie polecam jeśli ząb musi być leczony kanałowo. Doświadczyłem bardzo dużo bólu i cierpienia po próbie wyleczenia zęba i zostałem zostawiony sam sobie na pastwę losu: z bólem, z opuchlizną i z brakiem pomocy. W rezultacie dostałem gorączkę, a jedyne co usłyszałem od pani doktor, to to, bym kontynuował leczenie w innej klinice, którą mi poleciła. Próbowałem zapisać się do poleconej pani B. ale termin oczekiwania na wizytę wynosi …
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Marek Kożuchowski

Kartuska 28 lok. 2
81-002 Gdynia

Bardzo sympatyczny i rzetelny dentysta. Od kilku lat leczę zęby wraz z całą rodziną i wieloma znajomymi. Wszyscy są bardzo zadowoleni. Uczciwie podchodzi do pacjentów. Indywidualnie podchodzi do każdego człowieka. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Gosia

lek. dent. Krzysztof Krasnowski

Krzysztof Krasnowski Lek. Dent. Indywidualna Praktyka Stomatologiczna
Marii Konopnickiej 2/E
82-103 Nowy Dwór Gdański

Z przykrością ale nie polecam, miły i sympatyczny ale mało profesjonalny . Nie uzgodnij przebiegu leczenia . Nie uzgodnij koloru mostu Wszystkie założone implanty , sztuk pięć do usunięcia, most do usunięcia. Kardynalne błędy w sztuce . Kto zwroci mi poniesione koszty ponad 10 tys złotych i dyskomfort .

dr hab. n. med. Joanna Sowa

Studio Dentystyczne Dywity
Olsztyńska 87/7
11-001 Dywity

Jeśli byli Państwo pacjentami tej Pani to zalecam biegusiuem zrobić tomografię zębów. Pani Sowa s 3 zębach zrobiła mi leczenie kanałowe oraz korony. Zęby nie bolały.. w miedzy czasie.. męczyłam się z wiecznym katarem, zatokami.. byłam u wszystkich lekarzy, w tym laryngologów.. wreszcie trafiła na dentystę, który zrobił mi tomografię 3d.. okazało się, że wszystkie 3 zęby są wadliwie przeleczone.. Kanal do końca nie został zrobiony,.... Jeden ząb jest już …

Grzegorz Rzemieniuk

Chirurg stomatolog

Bytomska 26 lok. 1
81-509 Gdynia

Tragiczna kultura osobista lekarza ( a raczej jej brak) i podejście do pacjenta. Przyszedłem na konsultacje do lekarza w sprawie ekstrakcji osemki. Lekarz był niezbyt przyjemny ale wytłumaczył przebieg zabiegu. Lekarz został uprzedzony o występowaniu u mnie odruchu wymiotnego. Zamiast zrozumienia spotkałem się z oschlym podejściem ze to siedzi w głowie i stwierdzeniem generalnie że to wymysły. Po położeniu się na fotel lekarz był niedelikatny i pozwalał sobie na komentarze …
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Adam Peteja

Radzionków
41-922 Radzionków

Po leczeniu kanałowym w zębie zrobiła się przetoka. Sytuacja miała miejsce zarówno u mnie jak u męża. Jeżeli chodzi o podejście do małych dzieci, które bardzo boją się dentysty to nie polecam, bo takiego podejścia nie ma w ogóle. Gdy córka zaczęła płakać, to powiedział zdenerwowany, że mam ją na siłę przytrzymać, "bo przecież musi jej ten ząb jakoś zaplombować ! "

Jacek Łupicki

Protetyk, Stomatolog

Stomatologia Rodzinna
Al. Jana Pawła II 15 D
Stalowa Wola

Ból leczonego zęba powrócił... Nie polecam tego miejsca, to już kolejna taka sytuacja. W innych gabinetach jest taniej oraz nigdy po leczeniu zęba nie spotkałem się z sytuacją powrotu bólu. Jestem bardzo zawiedziony...

lek. dent. Honorata Watała

Franciszka Żwirki 1A
33-100 Tarnów

Cudowna Pani Doktor! Bardzo dokładna, kompetentna, ma ogromną wiedzę oraz świetne podejście do dzieci. Wizyty u Pani Doktor to sama przyjemność i zadowolenie z super zaleczonych zębów. Bardzo miła i ciepla osoba. Polecam Panią Doktor z całego serca!
Opinia dodana przez: Aneta