Pani chirurg jest wspaniałym lekarzem z powołaniem. Zabieg wykonała bezboleśnie i w bardzo miłej, empatycznej atmosferze. Wszystko dokładnie wyjaśniła i z chęcią odpowiadała na pytania. W trakcie wizyty czujesz się należycie zaopiekowany.
Cudowne ręce dr.Tomasza Mierzwińskiego znów poprawiły mi chumor, to już kolejny raz kiedy zaufałam doktorowi i jestem pod wielkim wrażeniem precyzji i perfekcyjności w wykonaniu zabiegu tym razem - lip lifting, polecam z całego serca !Doktor jest cierpliwy,skupiony na pacjencie odpowiada na wszystkie nurtujące pytania bez pośpiechu opisując dokładnie procedure zabiegu i służy pomocą po zabiegu, cały personel kliniki jest wspaniały ,czułam się bardzo komfortowo i bezpiecznie już na wejściu …
Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
Rzeszów
Doktor Międlar uratował mi życie. Gdyby nie jego natychmiastowa i profesjonalna pomoc w środku nocy gdy pękła mi tętnica wątrobowa i straciłam mnóstwo krwi, dawno by mnie nie było. Operacja trwała 4 godziny. Dziękuję po prostu. Do tej pory inni fachowcy pytają, kto dokonał takiego cudu. Ania K.
NZOZ JAR-MEDIC
ulica Hallera 9
Jarocin
Bardzo kompetentny lekarz, wszytko wytłumaczył jasno i zrozumiale. Jestem bardzo zadowolona i z całą pewnością mogę polecić tego lekarza jako wybitnego specjalistę.
PRYWATNY GABINET CHIRURGICZNY DLA DOROSŁYCH I DZIECI LEK. ROMAN SŁAWEK
Wojska Polskiego 16 B
Kielce
Serdecznie polecam Pana doktora. Ciepły i życzliwy człowiek, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem. Lekarz z powołania którego mogę polecić każdemy. W dzisiejszych czasach rzadko spotyka się tak wspaniałego lekarza, któremu zależy na zdrowiu i pomocy pacjentom, a nie na pieniądzach. Pan doktor bardzo pomógł mojej mamie za co serdecznie dziękuję.
Lekarz z powołania, dba o pacjenta wszystko jasno wytłumaczy w dodatku jest bardzo uprzejmy i służy dobrym słowem. Świetny fachowiec. Dr Majak nie tylko interesuje się dolegliwością pacjenta ale też potrafi wesprzeć i pocieszyć na duchu co stanowi nie docenia pomoc w niedoli.
NZOZ AN-MED
ul. Ludwika Zamenhofa 26/6
Sosnowiec
Konsultacja chirurgiczna nie kosztuje dużo, bo zaledwie 150 zł, a przedstawia kompleksowy obraz sytuacji pacjenta. Człowiek po wyjściu z gabinetu doskonale wie, na czym stoi i jakie ma możliwości leczenia. A to jednak sporo daje.
Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6
Jakiś czas temu zauważyłam, że mam bardzo zmęczone nogi, ciągle były zimne i strasznie blade. Początkowo zbagatelizowałam to, ale naprawdę zaczęło mi to przeszkadzać w codziennym funkcjonowaniu. Mój lekarz nie bardzo potrafił mi pomóc i zasugerował wizytę u lekarza naczyniowca. Tak trafiłam do Pani doktor w SCM clinic i proszę, zdiagnozowała u mnie Zespół Leriche’a. Pani doktor zdecydowała się na operację naprawczą tętnic. Efekt jest, a komfort życia wzrósł o …
SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44
Dzisiaj mija 2 miejsce od operacji bajpasów. Po tym czasie można powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z operacji. Pan doktor jest wspaniała osoba i świetnym lekarzem. Troszczy się o każdego pacjenta i jego samopoczucie przed i po zabiegu. Jestem bardzo wdzięczny za operację panu doktorowi. Pozdrawiam Krzysztof ze Szczecina
Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
Garbary 15
Dziękuję Bogu, że spotkałem tego lekarza. Leczenie Barreta trwa już rok. Dr Cezary sukcesywne uwalnia mnie od problemu. Nie mam słów aby opisać wdzięczność. W środę melduje się na 3 zabieg RFA. Życzmy sobie wszyscy takich lekarzy jak Dr Łoziński bo to są Wielcy ludzie z misją lekarską w każdym tego słowa znaczeniu. Żadko piszę opinie w Internecie ale tutaj czuje że muszę.
Staroszkolna 7b lok. 5
Bolesławiec
SUPER,SUPER DOKTOR. POLECAM WSZYSTKIM. DOKTOR, O GOŁĘBIM SERCU ,KULTURZE.
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Cieszę się, ze trafiłam właśnie na tego lekarza, do 'problemu' i pacjenta podchodzi po ludzku, tłumaczy chorobę i metody leczenia. Jak dla mnie to zdecydowanie lekarz na 5!
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Targówek
ulica Tykocińska 32/34
Do Pana Doktora trafiłam w szpitalu na cito , obudziłam się po narkozie i Pan Doktor wyjaśnił mi ze mam usunięty wyrostek . Bardzo profesjonalne podejście , miły , opiekuńczy i skrupulatny . Pan Doktor Marek to lekarz z powołania . Bardzo Dziękuje ze pojawił się na mojej drodze
Doktor Gach wykonywał u mnie biopsję cienkoigłową w SCM clinic. Bałam się tego badania, ale lekarz okazał się tak miły, że rozładował cały stres i myślę, że badanie wykonał najdelikatniej jak mógł. Do tego spodobało mi się jego podejście, konkretny, merytorycznie odpowiedział wszystkie moje pytania. Rekomenduje.
Mińska 6
Pan dr Stanisław Drelichowski to przede wszystkim wspaniały człowiek i doskonały fachowiec w swojej dziedzinie, który wyleczyl mnie z głębokiej zakrzepicy kończyny górnej, za co jestem bardzo wdzięczny i ciesze sie bardzo, że trafiłem do tego lekarza. Tak więc zdecydowanie polecam tego Pana wszystkim, którzy do niego trafią w przyszłości lub wahają się w wyborze do kogo się zgłosić, gdyż jego wiedza i podejście do tematu są bezcenne.
ulica Bacciarellego Marcelego 10b/8
Badanie gastroskopii, polecam Pana doktora .Super lekarz -super człowiek wszystko wytłumaczył po kolei. Lekarz z powołania