lekarz Grzegorz Gil

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Jestem zachwycona profesjonalizmem i skromnością tego Lekarza. To Prawdziwy Specjalista! Byłam na wizycie z moją niepełnosprawną w stopniu znacznym 86-letnią Mamą. Pan Doktor Grzegorz Gil emanował spokojem. Wspólnie z moim Synem pomógł ułożyć Mamusię na kozetce. Dokładnie pokazał i wytłumaczył poważny problem. Ponieważ schorzenie (jak się okazało wcześniej przez innego lekarza błędnie zdiagnozowane) wymagało natychmiastowego zabiegu - wykonał go sprawnie i precyzyjnie, dokładnie tłumacząc i pokazując co po kolei robi. …
Opinia dodana przez: Jadwiga

dr n. med. Robert Tworus

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny przy ul. Banacha
ul. Banacha 1a

Pan dr.Tworus operował mnie w skrajnie niebezpiecznej sytuacji i nie dopuścił do mnie mojego Zegarmistrza Światła. To mądry,cierpliwy, zaangażowany zawodowo,kompetentny,a przede wszystkim skuteczny lekarz. A przy tym miły bezpośredni,nadzwyczajnie życzliwy,dobry i serdeczny człowiek. Bardzo,bardzo Mu za to dziękuję. Oraz szczerze polecam. Bogdan Chorazuk - Google+
Opinia dodana przez: Bogdan Chorążuk

lekarz Dariusz Giełzak

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
43-100 Tychy

Polecam z całego serca Pana doktora ! Miałem wykonaną biopsje, bardzo stresowałem się przed zabiegiem doktor zauważył ten fakt był bardzo empatyczny, uspokoił mnie i razem z świetną Panią pielęgniarką zagadali mnie z humorem bym lepiej zniósł procedurę Zabieg nie bolał praktycznie wcale :) Dziękuję za tak dobrą atmosferę i bezpieczeństwo które poczułem Pan doktor jest świetnym specjalistą :)
Opinia dodana przez: Marcel

lekarz Piotr Bałdyga

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne Gajda Med
plac Skargi 23 / 29
06-100 Pułtusk

Od kilku lat męczyłem się z ostrogami i ni nie pomagało ani blokady ani fala uderzeniowa czy też rehabilitacja. Dopiero terapia osoczem bogatopłytkowym zaproponowana przez Doktora przyniosła istotne efekty. POLECAM
Opinia dodana przez: Mirek

lekarz Wojciech Kleczewski

tyuiyi
Powstańców Śląskich 8/10
49-200 Grodków

Na temat lekarza chirurga ortopedy Wojciecha Kleczewskiego niewiele można przeczytać w necie.A szkoda,bo to najlepszy lekarz jakiego znałam.Dobry lekarz nie potrzebuje reklamy i o reklamę nie zabiega i tak jest własnie w tym przypadku.To wspaniały lekarz,bardzo miły,otwarty i wyrozumiały.Posiada świetny kontakt z pacjentem.Ogromna znajomość ludzkiej psychiki sprawiła,że czułam się spokojna,otwarta,bezpieczna i dobrze nastawiona do leczenia.Nie zdarzyło się,aby mnie wypuścił z "kwitkiem".Od pierwszej po ostatnią wizytę zawsze miły,ciepły i wspaniały.I tylko …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Stanisław Jeziernicki

Przychodnia Lekarska "Żaczek"
10 Lutego 15
08-110 Siedlce

Dr Stanisław Jeziernicki jest najlepszym chirurgiem! W szpitalu w Łosicach ocalił mojemu tacie nogę, którą w szpitalu w Siedlcach przygotowywali do amputacji i mówili, że nie da się jej uratować. Minął prawie rok od operacji (bardzo ciężkiej) a noga taty jest dobrze ukrwiona. Nawet inni lekarze mówili, że to jest cud.

lekarz Piotr Kończal

Słowackiego 2 (Varius Medica)
Września

Bardzo dobry chirurg, pełen profesjonalizm, super podejście do pacjenta, konkretny. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr Daria Dobaczewska

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

CHIRURGIA PLASTYCZNA DD
Bema 18/1

Bardzo przyjemna obsługa na recepcji, pełen profesjonalizm u pani doktor, która wyjaśni krok po kroku. Przemiła atmosfera w czasie zabiegu, podczas którego bardzo się bałam ale wszystkie panie dołożyły wszelkich starań, abym się nie denerwowała. Z całego serce polecam klinikę pani doktor.
Opinia dodana przez: Malgorzata

dr Przemysław Lik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Dr Lik Clinic - centrum medyczne
Drewnowska 49A/lok. 13

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora. Profesjonalista w tym co robi, bardzo dobre podejście dla pacjenta. Zabieg wykonany na poczatku marca w bardzo miłej atmosferze , dzięki rozmowie z doktorem nawet stres udalo się opanować. Przesympatyczny lekarz z powołania, z poczuciem humoru, poświęca czasu tyle ile trzeba pacjentowi, co jest bardzo ważne. Jeśli chirurg to tylko doktor Przemyslaw Lik. Polecam jeszcze raz Pana doktora i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Justyna Jerczynska

dr Jacek Olejniczak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ulica Grunwaldzka 42/2

Panie Doktorze bardzo serdecznie dziękuję za usunięcie kaszkaów na głowie. Zabieg Pan Doktor przeprowadził bardzo profesjonalnie. Mimo mojego stresu i zdenerwowania bardzo szybko przez swoje miłe podejście mnie uspokoił. Wszystko przebiegło szybko i bezboleśnie. Miejsca po wycięciu goją się piękne . I nie mam problemów z kaszakami, które bardzo mi przeszkadzały. Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuję. Polecam Pana Doktora pacjentom potrzebujacym pomocy chirurgicznej otrzymacie Panstwo dobrą, profesjonalną pomoc oraz …
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ryszard Jabłoński

Gen. N. Sulika 12/3
16-200 Dąbrowa Białostocka

Witam 8 stycznia 2026 chłopak był położony do szpitala w Mońkach na operacje żylaków.Jest bardzo zadowolony z doktora Ryszarda Jabłońskiego niesamowity lekarz z sercem do pacjenta. Personel również bardzo dobry polecam serdecznie i pozdrawiam
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Jacek Marczyński

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Lekarz z powołania! Dobry człowiek, więcej takich ludzi! Dziękuję doktorze, że przyjął Pan dzisiaj moją mamę, mimo iż nie miała terminu…

dr n. med. Jerzy Sałówka

Chirurg ogólny, Proktolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gabinet Lekarski KRIOMED A. Korczyński, W. Dancewicz, K. Kosowski sp.j.
ulica Friedleina 8

Pan Doktor to wspaniały, inteligentny człowiek oraz kompetentny lekarz z ogromnym doświadczeniem. Bardzo uprzejmy i miły oraz przyjaźnie nastawiony do pacjenta. Pan Doktor jest bardzo rzeczowy, spokojny, konkretny i wzbudza ogromne zaufanie. Wizyty odbywały się bez pośpiechu, w miłej atmosferze. Plan leczenia wyjaśnił w prosty i zrozumiały sposób. Przez 16 miesięcy byłem pod opieką Pana Doktora oraz Poradni Żywienia Pozajelitowego w Specjalistycznym Szpitala im. Stanley Durlick'a w Skawinie. Następnie Pan …
Opinia dodana przez: Józef S.

lekarz Zbigniew Mocek

Gabinet Ginekologiczny
Piastowska 24 lok. 1
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dobry lekarz Prostym językiem wytłumaczy na czym polega problem .Wysłucha nie patrzy na zegarek Bada pacjenta dokładnie .Do tego miły zawsze usmiechnięty .Takich lekarzy więcej .
Opinia dodana przez: Erysia
09.02.2017r miałem zabieg przepukliny pępkowej z założeniem siatki Ultra Pro na oddzile chirurgii w Krapkowicach. Z całą odpopwiedzialnością polecam dr Artura Kurzeję. Lekarz pierwsza liga, sympatyczny, miły z poczuciem humoru, pełen profesjonalizm, jedyne słowa które określają tą osobę to THE BEST OF !!! Polecam jako lekarza chirurga bez zastrzeżeń !!!
Opinia dodana przez: Tomasz Kość

lekarz Krzysztof Hofman

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Marii Skłodowskiej-Curie w Zgierzu
ul. Parzęczewska 35
Zgierz

Fantastyczny człowiek, bardzo dobry lekarz. Pan Doktor zrobił dokładny wywiad, wszystko dokładnie wytłumaczył, rozwiał moje wątpliwości, zlecił odpowiednie leczenie i dietę. Szczerze polecam
Pan Doktor potraktował mnie poważnie i z dużym zaangażowaniem. Jego decyzje i wspaniale przeprowadzona operacja usunięcia raka piersi w dniu 10 czerwca 2025 roku na pewno uratowała mi życie. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi oraz personelowi Oddziału Zabiegowego Kliniki Nowotworów Piersi i Chirurgii Rekonstrukcyjnej za serdeczną i ciepłą opiekę. dr. Piotr Saramak to wybitny fachowiec, wyrozumiały i serdeczny dla pacjenta. Polecam każdej kobiecie w potrzebie onkologii piersi. Zaznaczam, że byłam pacjentką …
Opinia dodana przez: Hanna
O Panu doktorze mogę powiedzieć same superlatywy. Niezwykle kompetentny, niezwykle kulturalny, spokojny i empatyczny. Lekarz przez duże "L". Pragnę także wyrazić wielie dzięki oraz uznanie za kompetencje, kulturę oraz wrażliwość dla Pani pielęgniarki Lucyny Szymańskiej przyjmującej w Endomedzie z Panem doktorem. Bardzo Państwu dziękujemy.
Opinia dodana przez: Jolanta Olko

lekarz Marek Kusz

Chirurg ogólny, Ortopeda

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Uwaga pomyłka dr.marek kusz przyjmuje prz ulicyOlszewskiego 167 a nie jak jest podane w budynku przychodni przy Olszewskiego 21!!!
Opinia dodana przez: Marek kusz

dr Tadeusz Cielniaszek

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "CHIRMED" SP. Z O.O.
Krapkowicka 20
45-741 Opole

Najwspanialszy chirurg z dużą empatia i wspaniałym podejściem do pacjenta. Byłam operowana przez Doktora dwa razy /woreczek żółciowy i żylaki /dzięki Dr. Cielniaszkowi pokonałam strach przed operacją.
Opinia dodana przez: Barbara