Usuwałam ósemkę,szybko ,bezbolesnie.Pan doktor wszystko wytłumaczy i do tego jest uprzejmy.Szczerze polecam,lekarz godny zaufania.
Opinia dodana przez: mirela

lekarz Piotr Kleina-Schmidt

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Strzelecka 48 b

Serdecznie polecam Pana doktora Piotra Kleina- Schmidta. To niezwykle kompetentny lekarz, który w sposób profesjonalny potrafi podejść do pacjenta. Poza tym jest niezwykle serdeczny i uprzejmy, co sprawia, że podczas wizyty jest miła atmosfera. Potrafi w sposób dostępny i zrozumiały dla pacjenta wszystko wyjaśnić. Jego wiedzę i perfekcję w wykonywaniu zawodu lekarza okulisty oceniam bardzo wysoko. Serdecznie polecam i BARDZO DZIĘKUJĘ.
Opinia dodana przez: Marianna

Kinga Ślusarek

ulica Pod Fortem 2F

Miałem przyjemność trafić do Pani doktor dzięki poleceniu. Jest pod dużym wrażeniem. Jest profesjonalną bardzo sympatyczna osobą. Okazuje się że wizyta u dentysty może się dobrze kojarzyć:)
Opinia dodana przez: Maciek

mgr Sonia Celary

Dietetyk

Centrum Urody Q10
ul. Katowicka 76 (wejście od strony ul. Kościuszki)
41-500 Chorzów

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani dietetyk. Pani Sonia Chrośnik jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Ma bardzo dobre, profesjonalne podejście do pacjenta. Świetnie tłumaczy, poświęca maksymalnie czas. Jest bardzo sympatyczna i uprzejma. Dieta, którą otrzymałam jest bardzo dobra, smaczna i urozmaicona, a co najważniejsze w ciągu miesiąca schudłam 4 kg. Gorąco polecam panią dietetyk.

lek. dent. Mateusz Frelich

Stomatologia zachowawcza

Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne
św. Stanisława 22
44-240 Żory

Dzięki Pana Mateuszowi przestałem się bać chodzić do dentysty! Zawsze wyjaśni dany zabieg, wskaże co może boleć, co akurat dla mnie człowieka wrażliwego jest ważne. O tego wysokie kompetencje jeśli chodzi o leczenie zębów. Kultura, szacunek, klasa to emanuje od Pana Mateusza. Polecam każdemu
Opinia dodana przez: Michał
Hawana i Kopa-Kabana. Słońce, upał i te cygara. Polecam każdemu. Teraz będzie Casablanka, Afryka Północna, dzika i to jest to !!! Może echo będzie słychac ? A jak nie, to sobie zbadam, żeby nie skoczyło do 220. Inaczej zejście pewne !!!
Opinia dodana przez: Witold Cygaro
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Pediatra
                                       lek. med. Beata Kędracka

lek. med. Beata Kędracka

Pediatra, Pulmonolog

Gabinet PulmoMED.pl
ul. Piastowska 31/2

Bardzo rzetelny lekarz. Byłam z 7-letnią córką po raz pierwszy i zdecydowanie, jeśli zajdzie potrzeba, zgłosimy się ponownie. Cały wywiad w związku z chorobą był długi, ale dzięki temu wszystko było wzięte pod uwagę. Czułam, że Pani doktor interesuje się przypadkiem. Uspokoiła co do stanu płuc córki. Przypadek nie był łatwy, bo ostatecznie okazało się, że córka złapała atypową bakterię, co też pani doktor sugerowała. Poświęciła nam naprawdę sporo czasu …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Krzysztof Łabuzek

Internista, Lekarz farmakolog

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Krakusa 1
43-600 Jaworzno

Moja tarczyca została okiełznana a co za tym idzie, odzyskałam życie bo już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać. Nie mam żadnych skutków ubocznych jeśli chodzi przepisane leki, czuję się rewelacyjnie. Mojego męża Pan prof. też leczy i polecamy z całego serca.

mgr Marzena Busz-Piekarska

Logopeda

Gabinet Polkowice
Słubicka 5C
59-100 Polkowice

Od dzieciństwa miałam wadę wymowy. Przez wiele lat chodziłam do logopedy, jednak efekt był mało zadowalający. Do Pani Marzeny trafiłam, jako osoba dorosła. Na zajęcia uczęszczałam przez prawie 3 lata. Osiągnięty efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Wiem, że nie byłoby to możliwe bez fachowej pomocy ze strony Pani Marzeny. Słowa nie oddadzą mojej wdzięczności i uznania dla pani zawodowego profesjonalizmu. Wizyty polecam wszystkim tym, którym wada wymowy przeszkadza w życiu …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jacek Kapłański

Centrum Zdrowia PROMEDICA
Pakosz 68
Kielce

Lekarz godny polecenia jak mało który, miły sympatyczny i zna siłę na rzeczy. Widać że gość jest lekarzem z powołania a nie jak 95% innych.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Kazimierz Wojtuń

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
ulica Szpitalna 16
37-200 Przeworsk

Jeszcze tak empatycznego lekarza nie spotkałam. Pan doktor okazał naprawdę bardzo wiele dobrą dla mojej babci. Nie odesłał jej z kwitkiem tylko pomógł w cierpieniu! W tych czasach spotkać tak dobrego lekarza to rzadkość a raczej graniczy z cudem . Jeszcze raz panie doktorze serdecznie dziękuję !

lek. med. Justyna Kuc-Gratel

Praktyka Lekarska Justyna Kuc-Gratel
Rybnik, ul. Energetyków 22
Rybnik

Pani doktor jest trzecią psychiatrą, do której trafiłam i w końcu miałam dobre wrażenie. Rozmowa trwała godzinę, wysłuchała moich problemów jednocześnie zadając adekwatne pytania. Było widać, że wie, o czym mówi. Dodatkowo skierowała mnie na dalsze badania diagnostyczne i poleciła terapeutów. Naprawdę jestem zachwycona.

dr Przemysław Lik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Dr Lik Clinic - centrum medyczne
Drewnowska 49A/lok. 13

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora. Profesjonalista w tym co robi, bardzo dobre podejście dla pacjenta. Zabieg wykonany na poczatku marca w bardzo miłej atmosferze , dzięki rozmowie z doktorem nawet stres udalo się opanować. Przesympatyczny lekarz z powołania, z poczuciem humoru, poświęca czasu tyle ile trzeba pacjentowi, co jest bardzo ważne. Jeśli chirurg to tylko doktor Przemyslaw Lik. Polecam jeszcze raz Pana doktora i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Justyna Jerczynska

lekarz Paweł Cenda

Laryngolog

"Klinika Krakowska"- Przychodnia Specjalistyczna
ulica Mehoffera 6

Chciałbym serdecznie podziękować Doktorowi Pawłowi Cendzie,za udaną operację wycięcia malformacji przy śliniance przyusznej.Operacja udana ,jestem 3tyd.po i bez komplikacji. Chciałbym także podziękować całemu personelowi 5wsk w Krakowie za miły pobyt,oraz ludzkie podejście do pacjenta.

lekarz Antoni Koźmiński

Anestezjolog, Nefrolog

Centrum Dializ MCD
Okrężna 34
13-200 Działdowo

Najlepszy w Polsce fachowiec od przetok i bardzo dobry nefrolog polecam wszystkim jego usługi Remigiusz z Nowego Miasta Lub.

lekarz Bogumiła Bialik

zakład optyczny
św. Wawrzyńca 21
62-200 Gniezno

Bardzo fachową obsługa, pełen profesjonalizm. Pani doktor bardzo miła, cierpliwie odpowiała na wszystkie moje pytania . Bardzo dobre podejście do dzieci. Córka zachwycona a wcześniej był problem z pójściem do okulisty. Polecam

lekarz Arkadiusz Chmiel

Wrzosowa 6 g
Lubin

U Pana doktora leczę się od wielu lat. Wynik leczenia to znaczna poprawa stanu zdrowia, a co za tym idzie jakości życia. Jest to lekarz godny polecenia. Zawsze wysłucha, odpowie na każde pytanie, a co najistotniejsze potrafi postawić trafną diagnozę i wdrożyć skuteczne leczenie. Jest to nie tylko wyjątkowy lekarz ale również człowiek. Polecam każdemu, kto potrzebuje fachowego wsparcia i chce wrócić do zdrowia. Anna

Katarzyna Chłopik

Krzemieniecka 4 lok. 4
45-401 Opole

Takich lekarzy potrzebujemy. Pani doktor to bardzo miła, profesjonalna osoba. Super podejście do pacjenta.

dr n. med. Marta Gałęska

Protetyk, Stomatolog

UNI-MED
ul. Wielkopolska 24/3

Jestem pacjentem pani dr Marty Gałęskiej od 15/09/2008 i podczas wszystkich bez wyjątku,dość częstych, wizyt pani dr M.Gałęska za-wsze emanowała spokojem,opanowaniem,delikatnością,wrażliwością i taktem tworząc tak przyjazną pacjentowi atmosferę,że zapomina on o wszelkich obawach i lękach.W sferze zawodowej dzięki swojej og-romnej wiedzy i doświadczeniu pani Dr nie tylko profesjonalnie solidnie i trwale (nic nie wypada,nie wykrusza)leczy zmiany chorobowe,ale jednocześnie potrafi dostrzec i usunąć defekty ,,niechorobowe,,(nadmierne zużycie szkliwa,wadliwy zg-ryz),których inni stomatolodzy(przynajmniej ci …

dr n. med. Edyta Wlaźlak

Ginekolog

Al. Tadeusza Kościuszki 17 (wejście od ul. Wólczańskiej 34)

Bardzo kompetentna i kontaktowa. Budzi zaufanie.
Opinia dodana przez: Milka_B54