lekarz Joanna Stefańska

Lekarz rodzinny

SANUS
Prusiek 44
38-500 Sanok

Dba o pacjentów.Skuteczna w działaniu. Stosuje nowoczesne leki. Dobrze tłumaczy, jak dbać o zdrowie i o odporność w okresie jesienno- zimowym.

Marcin Marcol

Reymonta 40
Rybnik

Wspaniały lekarz, chodzimy całą rodzina. Świetne podejście do dzieci! Ceny bardzo przystępne. Jedynym minusem są odległe terminy, ale gdy coś się dzieje zawsze można liczyć na wizytę w najbliższym możliwym terminie.

mgr Sabina Szober

Logopeda dziecięcy, Logopeda

centrum medyczne LOGMED
Wadowicka 71
Oświęcim

Pani Sabina to prawdziwy lekarz z powolania, poswiecila nam wiele godzin w tym swojego czasu wolnego za naprawde niewielkie pieniadze. Pani Sabina naprawde stara sie pomoc, wysluchuje obawy i je rozwiewa, motywuje do pracy. Goraco polecam kazdemu rodzicowi, ktory ma jakies problemy z dzieckiem.
Opinia dodana przez: Andzelika

lek. med. Witold Kowalski

Onkolog

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Wspaniały lekarz. Rozmowa konkretna, bardzo rzeczowa. Otrzymałam odpowiedź na każde nurtujące mnie pytanie. Jestem pod stałą obserwacją onkologiczną i nie zmieniła bym lekarza. Polecam każdej pani. Lekarz o sympatycznym usposobieniu. Spokojny i zrównoważony co pomaga przy takich chorobach z jakimi trafiamy do dr. Kowalskiego Witolda
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Dorota Laskowska

TP MED SP Z O.O.
ŚW. BARBARY 6/8

Nie znam lepszego lekarza. Pani doktor jest niesamowicie kompetentna i dokładna w tłumaczeniu przyczyn choroby i dalszego postępowania. Trafnie zdiagnozowała moją chorobę (brak witaminy B12) - niby nic takiego, ale inni lekarze nie doszli do tej diagnozy, a przez ten brak nie potrafiłam funkcjonować. Przy tym Pani doktor jest przemiła i niesamowicie empatyczna. W bardzo, bardzo trudnej dla mnie sytuacji życiowej mogłam zadzwonić i liczyć na jej wsparcie. Jestem Pani …

lekarz Paweł Wawrzyczek

ulica Aleja Jana Pawła II 5/504
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Super lekarz najlepszy jakiego spotkałam w moim życiu dr.Wawrzyczek robił mi dwie endoprotezy bioder w tym roku .Wszystko w jak najlepszym porządku wracam do zdrowia i już bez bólu.Polecam wszystkim. A opieka na naszej Jastrzębskiej ortopedii jak w prywatnym szpitalu mega.

dr Piotr Szymik

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

Do Pana Doktora trafiłam z polecenia i dobre opinie znajomych potwierdzają się w 100% naprawdę wspaniały lekarz, pomocny , z empatycznym podejściem do pacjenta, dużą wiedzą, kulturą osobistą oraz rzeczowym podejściem do problemu, Pan Doktor przywraca wiarę w instytucję służby zdrowia. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Paweł Stróżyński

Klinika Chirurgii Endowaskularnej NZOZ „EuroMedic”
Rolna 18

Powiedzenie "do trzech razy sztuka" sprawdziło się w moim przypadku idealnie. Dr Paweł Stróżyński jest moim trzecim ginekologiem i wiem już, że ostatnim. Nigdy go nie zmienię. Wcześniej miałam do czynienia, niestety, z rutyniarzami, łasymi na kasę. Dr Stróżyński to kompletne przeciwieństwo. To młody, ale niesamowicie kompetentny, rzetelny i uważny lekarz. Lekarz z powołania. Każdej pacjentce poświęca maksimum uwagi, wszystko woli sprawdzić dwa razy, niż miałby coś przeoczyć. On rzeczywiście …

lekarz Hubert Bochyński

Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
63-100 Śrem

Pragnę podziękować Panu dr Hubertowi Bochyńskiemu za, dynamiczne, konkretne, decyzyjne przyjęcie mnie w poradni przy szpitalnej w Poznaniu ul. Polnej 33. Zważywszy na moją dużą odległość 144 km od miejsca zamieszkania, jak i również od obostrzeń epidemicznych, działanie względem logistycznym było wspaniałe !!! I tak kolejno: mierzenie temperatury ciała w namiocie. Badanie lekarskie - (cytologia) Pobranie krwi w laboratorium. Badanie densytometryczne. Osiągnełam doskonały limit czasowy, do podróży powrotnej do domu. …

lek. stom. Elżbieta Leszczyńska

Periodontolog

Medico Gabinet Stomatologiczny Elżbieta Leszczyńska
Pułaskiego 25
Tarnów

Pozdrawiam serdecznie Panią Doktor. Polecam każdemu kto szuka pomocy w tej specjalizacji. Nikt wcześniej z Dentystów nie był w stanie pomóc. Chodziłam na wizyty z bolącymi zębami, a problem był inny, kamień chore dziąsła itd. Dzięki Pani Doktor Elżbiecie, która fachowo i serdecznym podejściem do pacjenta, zrobiła ŚWETNĄ PRACĘ. Dziękuję Pani jeszcze raz.

lekarz Jacek Stanek

Otolaryngolog

ul. Prądnicka 10-12

Lekarz jest świetnym fachowcem przy jednoczesnym bardzo przyjaznym podejściu do dzieci. Bardzo rzeczowo tłumaczył proces zabiegu syna (usunięcie trzeciego migdała i drenaż uszu) w prosty sposób zrozumiały dla laika. Oferuje swoją pomoc w razie nagłych powikłań. Miałam pierwszy kontakt z tym lekarzem póki co. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Joanna Machnik-Broncel

Radiolog

Harcerska 146
43-100 Tychy

Piszę opinie jako mama niemowlaka, który był u Pani Doktor kilka razy na badaniu. Pani Doktor jest niesamowitym ekspertem w swojej dziedzinie. Usg Pani Doktor wykonuje tak rzetelnie , a opisy są tak szczegółowe, że lekarze (akurat u nas gastrolodzy) mówią, że jeszcze nigdy nie widzieli tak dokładnego w opisie usg jamy brzusznej. Jeśli ktoś szuka radiologa do oceny przełyku u dziecka z refluksem na Śląsku to polecam za całego …
Opinia dodana przez: Julia Krzem

lekarz Piotr Ślifirczyk

Gabinet MRI Diagnistyka
Aleja Zjednoczenia 36/4, Warszawa

Doskonały specjalista. Empatyczny, dokładnie analizuje każdy Problem. Pacjenta obejmuje kompleksową opieką, uważnie słucha i wnikliwie analizuje każde dolegliwości.
Jestem tak zachwycona że podzielę się swoją opinią, może dzięki niej ktoś kto się jeszcze zastanawia szybciej podejmie decyzję. Otóż do ekstrakcji miałam dolną ósemkę. Ząb zatrzymany, określony przez innych lekarzy jako trudny do usunięcia przez swoją lokalizację i konfigurację korzeni. Zdecydowałam się na ekstrakcję u doktora Mateusza Nowickiego, specjalisty o którym słyszałam wiele pochlebnych opinii. Doktor Mateusz posiada niesamowitą wiedzę i doświadczenie. Jest bardzo dokładny, precyzyjny. Zabieg trwał krótko …
Opinia dodana przez: Ania
09.02.2017r miałem zabieg przepukliny pępkowej z założeniem siatki Ultra Pro na oddzile chirurgii w Krapkowicach. Z całą odpopwiedzialnością polecam dr Artura Kurzeję. Lekarz pierwsza liga, sympatyczny, miły z poczuciem humoru, pełen profesjonalizm, jedyne słowa które określają tą osobę to THE BEST OF !!! Polecam jako lekarza chirurga bez zastrzeżeń !!!
Opinia dodana przez: Tomasz Kość

lekarz Krzysztof Hofman

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Marii Skłodowskiej-Curie w Zgierzu
ul. Parzęczewska 35
Zgierz

Fantastyczny człowiek, bardzo dobry lekarz. Pan Doktor zrobił dokładny wywiad, wszystko dokładnie wytłumaczył, rozwiał moje wątpliwości, zlecił odpowiednie leczenie i dietę. Szczerze polecam
Pan Doktor potraktował mnie poważnie i z dużym zaangażowaniem. Jego decyzje i wspaniale przeprowadzona operacja usunięcia raka piersi w dniu 10 czerwca 2025 roku na pewno uratowała mi życie. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi oraz personelowi Oddziału Zabiegowego Kliniki Nowotworów Piersi i Chirurgii Rekonstrukcyjnej za serdeczną i ciepłą opiekę. dr. Piotr Saramak to wybitny fachowiec, wyrozumiały i serdeczny dla pacjenta. Polecam każdej kobiecie w potrzebie onkologii piersi. Zaznaczam, że byłam pacjentką …
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Małgorzata Bień

Diabetolog, Internista

Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Prawdziwy lekarz z sercem. Rzeczowa, kompetentna, miła i wyrozumiała. Pani dr leczy mojego dziadka na cukrzycę.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Grzegorz Siwołowski

Laryngolog

Poradnie
Bohaterów Westerplatte 4
11-500 Giżycko

Bardzo miły, kompetentny, zawsze ma czas dla pcjenta.Korzystam z usług laryngologicznych od dziecka, dlatego też zdążyłam dostrzec Wielkie Serce Pana doktora. Polecam i pozdrawiam serdecznie.

lekarz Lidia Kucza

Laryngolog

Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
44-200 Rybnik

Polecam Panią laryngolog! Co prawda byłam u niej dwa razy, ale wizyta zawsze przebiegała w komfortowej atmosferze. Mocno nie przepadam za badaniami laryngologicznymi, ale u Pani Lidii badanie zawsze przebiega spokojnie. Oby było więcej na świecie tak życzliwych lekarzy 😊
Opinia dodana przez: Danuta