Internista internista internista internista

lekarz Hanna Sąsiadek

Diabetolog, Internista

ulica Wysoka 25
44-200 Rybnik

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo sympatyczna Pani dr. Mogę szczerze polecić

lekarz Grażyna Chyżewska

Zamiejska 28 / 2/1
57-300 Kłodzko

Pani doktor Chyżewska (przez małe "d") miała podejście do pacjentów w czasie pandemii w 2020 roku bardzo dziwne, wręcz nie na miejscu... Nie miała ochoty, żeby odebrać telefon od rodziny pacjentki, a jak już "musiała", to jej tłumaczenia o stanie zdrowia osoby na oddziale były - żenujące i te komentarze... Niestety nie ona pierwsza jako lekarka i niestety nie ostatnia jako lekarz... Aż strach pomyśleć, jak się trafi do szpitala …
Opinia dodana przez: anna

lekarz Marlena Kowalczyk

Internista, Reumatolog

Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - ambulatoryjna opieka specjalistyczna Poradnia Chorób Piersi
ulica Lekarska 4
26-610 Radom

Nie wiem skąd takie dobre opinie o Pani doktor. Mnie niestety Pani doktor niejednokrotnie olała ponieważ czekając do niej na umówioną wizytę a było to zazwyczaj ok 1-2h byłam w gabinecie zaledwie do 5 min gdzie innych widziałam że przyjmowała po 15-20 min lub nawet dłużej. Ponadto oprócz raz zleconych badań Pani doktor nie przepisała mi żadnego leku ani rehabilitacji. Na jednej z ostatnich wizyt Pani doktor bardziej interesowała się …
Opinia dodana przez: Gość

lekarz Zuzanna Więckowska

Gabinet Lekarski Zuzanna Więckowska
ulica Wł. Jagiełły 4
32-720 Nowy Wiśnicz

Super lekarka! Nie jest nawiedzona ani nie robi sobie biznesu na tej całej "pandemii". Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Adrian

dr n. med. Jarosław Hawryluk

Diabetolog, Internista

ulica Miernicza 44
22-100 Chełm

znakomity lekarz. szukał przyczyny moich objawów dogłębnie. nie odpuścił. jestem pod stałą opieką i nie zmieniłabym na innego. zdecydowanie polecam.

lekarz Ewa Pałyga

Zakład Opieki Zdrowotnej Medycyny Pracy SW w Gdańsku
Kurkowa 12

Wspaniała, kompetentna lekarka. Byłam już kilkukrotnie w ramach Luxmed i zawsze czułam się podczas wizyty bardzo komfortowo, mogłam liczyć na fachowy wywiad i zlecenie odpowiednich badań i przepisanie leków. Bardzo polecam.

lekarz Elżbieta Lasocińska-Grzelak

Internista, Reumatolog

AMA-DENTA
Łódź, ul. Armii Krajowej 44, bl. 396, parter

Super konkretna i kompetentna lekarka. Kompleksowe wytłumaczenie wyników badań, objaśnienie podanych leków, zalecenia i porady jak postępować w domu. Oby więcej takich lekarzy na SOR

lekarz Joanna Woźniak

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Robiłam u pani doktor kolonoskopię a później gastroskopię. Pani doktor ma paskudne podejście do pacjenta- jest nieuprzejma, nieczuła i po prostu wredna. Ze względu na duże problemy zdrowotne mimo przygotowywania się do kolonoskopii fortransem nie udało mi się do końca oczyścić jeli i podczas badania dalej napływały płyny z resztkami pokarmowymi co się pani doktor bardzo nie podobało. Mówiła, że "Jezu, jaki tu bałagan, nic nie widać w tym bałaganie" …

lekarz Ewa Czarny-Ogórkowska

Żaka 17

Wspaniały lekarz , leczy nas od lat . Duża wiedza połączona z niespotykanym podejściem do pacjenta : cierpliwym i pełnym zrozumienia . Dziękujemy Pani Doktor - Hanna i Marek
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Julia Kowalczuk

Internista, Wizyty domowe

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Endoskopia" Spółka Partnerska
Kochanowskiego 16/1A/A
48-100 Głubczyce

Lekarka dramat, omijajcie szerokim łukiem. Przy poważnych chorobach podłącza sól fizjologiczną i każe spacerować. Kompletny brak kompetencji. Złe podejście do pacjenta i rodziny. Stosunek do leczenia i pomocy karygodny!!!
Nie zgadzam się z tymi opiniami. Byłam zaskoczona kompetencją i znajomością moich schorzeń, nie musiała nic dopowiadać, bo P. doktor czytając historię mojej choroby w komputerze, b.trafnie potrafiła odpowiedzieć mi na kilka pytań. Była uprzejma i poświęciła mi tyle czasu ile było potrzeba. Mój lekarz był na urlopie, trafiłam przypadkowo na nią. Wyszłam bardzo zadowolona. Później jeszcze kilkakrotnie byłam u niej na wizycie i za każdym razem było ok. Polecam
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Jolanta Całusińska

pl. Plac Mickiewicza 6
42-244 Mstów

Najgorsza lekarz jakiego kiedy kolwiek spotkałam . Pacjenta traktuje jak powietrze , nie potrafi odpowiadać na pytania pacjenta dotyczące leczenia , rozgląda się jakby szukała wczorajszego dnia . Sugeruje pacjentom żeby się szczepili nie przebadanymi szczepionkami . Nie polecam tej lekarki o ile to jest lekarz

lekarz Anna Sudyka

Endokrynolog, Internista

Sanatorium Uzdrowiskowe "ABATON" Spółdzielnia Pracy w Krynicy-Zdroju
ulica Cicha 4/6
33-380 Krynica-Zdrój

Pani doktor miła, kompetentna, poświęciła mi czasu tyle ile potrzeba, aby zrozumieć chorobę, proponowane leczene. Poecam i dziękuję Jej za fachowość. Barbara Nowy Sącz
Opinia dodana przez: Barbara

Anna Goździelewska

Pławieńska 5
Czaplinek

Nierzetelna lekarka, brak szacunku do pacjenta. Totalny brak kultury. Poniżająco traktuje osoby które uważa za gorsze od siebie.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Anna Matych-Czekańska

Chełmońskiego 4/-
99-400 Łowicz

Rewelacyjny lekarz. Słucha i przeprowadza bardzo dokładnie wywiad. Jestem bardzo zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Tomasz Lisiak

SP ZOZ w Radziejowie
ulica Szpitalna 3
88-200 Radziejów

świetny lekarz, super podejście do pacjenta, każdego traktuje priorytetowo, polecam z pełną odpowiedzialnością

lekarz Edyta Staranowicz

gen. Sikorskiego 40a lok. 13
16-100 Sokółka

Dr. Edyta Staranowicz jest niezwykle kompetentnym i empatycznym specjalistą. Jej dogłębna wiedza medyczna oraz umiejętność słuchania i zrozumienia potrzeb pacjenta sprawiają, że wizyta u niej jest zawsze komfortowa i satysfakcjonująca. Polecam panią doktor wszystkim, którzy szukają profesjonalnej opieki medycznej opartej na trosce o dobro pacjenta.
Opinia dodana przez: Radek

lekarz Barbara Świąder-Wiśniewska

SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ KASZUBSKIE CENTRUM MEDYCZNE w Sierakowicach
ulica Lęborska 34
83-340 Sierakowice

Pani doktor poświęca czas aby zrozumieć problem i kieruje na kompleksowe badania w przypadku przewlekającej się diagnozy.

lekarz Magdalena Łacna-Chaduła

Tuwima 15
42-100 Kłobuck

Dzięki profesjonalizmowi,zaangażowaniu ,rozpoznaniu ,szybkosci w działaniu skladam Wielkie Podziekowania dla Pani Doktor za mozliwosc dalszego i nowego zycia . Dziękuję Pani Bardzo .
Opinia dodana przez: Tomasz.K

lekarz Maria Kopertowska-Majchrzak

ENDOMED Buszkiewicz, Gabryniewski Spółka Jawna
ulica Obotrycka 8
66-400 Gorzów Wielkopolski

W poradni działającej w ramach NFZ,mieszczącej się ul.Wyszyńskiego 155, 66-400 Gorzów Wielkopolski,u Pani Marii Kopertowskiej-Majchrzak. Na wizytę oczekiwałam rok czasu z niecierpliwością, licząc na rzetelną diagnostykę i pomoc w związku z nasilającymi się dolegliwościami zdrowotnymi. Podczas wizyty zgłaszałam poważne objawy, m.in.: – silne bóle żołądka, – trudności z oddawaniem moczu, – problemy z wypróżnianiem, -wymioty treścią kałową – uczucie powiększonego brzucha (jak wodobrzusze), – kłucie w okolicy wątroby oraz pogarszający …
Opinia dodana przez: Patrycja