lekarz Wojciech Donotek

Piaskowa 14b
59-700 Bolesławiec

Lekarz pełen profesjonalizmu i empatii. Prezentuje niezwykły poziom wiedzy i doświadczenia. Polecam z czystym sumieniem.

dr n. med. Grzegorz Gąszczyk

Pediatra, Pulmonolog

Medicta

Super człowiek i fantastyczny lekarz. Profesjonalista przez duże P. Polecam wszystkim, którzy się miotają w sytuacjach kiedy dziecko zaczyna chorować. Opanowanie i racjonalizm doktora działają nie tylko na dziecko ale i rodzica.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Mariusz Błachowiak

Urolog

TO NIEAKTUALNY ADRES!
64-100 Trzebiny

Lekarz godny polecenia, wysłucha i wytłumaczy wszystko. Charakteryzuje się wysoką kulturą osobistą. Specjalista w pełnym zakresie.
Opinia dodana przez: kros76

Dorota Dudzińska-Huczuk

ZDROWA RODZINA PRZYCHODNIA MEDYCYNY RODZINNEJ
Mielczarskiego 9
22-200 Włodawa

Najlepszy dentysta na swiecie - a wiem co mowie bo mieszkam za granica - zeby wyleczone perfekcyjnie - bez naciagania na pieniadze bez niepotrzebnego bolu i stresu, mile spedzony czas u dentysty - dziwnie brzmi ale prawdziwie - az chce sie wracac do gabinetu Pani Doroty! Smialo polecam wszystkim w Polsce jak i za granica - dodatkowym plusem jest wyposazenie gabinetu - wszystko na miejscu i nie trzeba biegac od …
Lekarz bardzo miły, uprzejmy i pomocny. Nie traktuje pacjenta jako petenta lecz jako człowieka. Wysłucha dokładnie oraz odpowie na każde pytanie. Polecam absolutnie.
Najlepszy stomatolog w Sieradzu. Nie boi się wyzwań. Doskonały specjalista. Przemiły człowiek. Chodzę do pana dr Malinowskiego od prawie 30 lat. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Emilia

lek. med. Anna Łuczyńska-Sopel

Otolaryngolog

Gabinet Laryngologiczny
ulica Konopnickiej 1
47-300 Krapkowice

Polecam pani doktor kompetentna,otwarta dla pacjenta i jego opiekuna .Jest to osoba miła i życzliwa,bardzo dziękuję za opiekę nad moją córeczka,która dziś wyszła ze szpitala po usunięciu migdałka i przycięciu dwóch bocznych. Zawsze mogłam na panią liczyć ,pani doktor jest sympatyczna i pomocną 🙂♥️ Polecam ,taka lekarka to naprawdę rzadko się zdarza.
Opinia dodana przez: Krystyna

dr n. med. Tomasz Byrski

Internista, Onkolog

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 2
Powstańców Wlkp 72

Prof.Byrski to lekarz a przedewszystkim człowiek empatyczny ,fachowy i rzeczowy. Z głębi serca polecam jeśli ktoś musi zmierzyć się z chorobą. Z wdzięcznością-Urszula M.
Opinia dodana przez: Urszula M.

Maciej Sobolewski

FEMINA
59-300 Lubin

dr Sobolewski prowadził moja pierwszą ciąże i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń. Jest lekarzem bardzo kompetentnym, odpowiada na każde pytanie zrozumiale i jest przy tym miłą osobą. Prowadził moją ciąże do końca, odbierał również poród przez cc i po porodzie również doglądał czy wszystko jest w porządku. Polecam gorąco!

lek. dent. Dominik Woźniak

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Gabinet Stomatologiczny TRIDENT
ul. Lubostroń 22G/25

W gabinecie stomatologicznym Trident u Pana Doktora Dominika Woźniaka poczułem, że jestem diagnozowany i leczony w pełni profesjonalnie, zgodnie ze standardami, w bardzo komfortowych warunkach oraz z dbałością o każdy szczegół. Zaangażowanie w wykonywany zawód, kultura osobista i niecodzienne poczucie humoru Doktora to tylko nieliczne spośród Jego zalet. Polecam wcześniejsze rezerwacje z uwagi na "ciasny" kalendarz, pomimo elastycznych godzin. Gabinet Trident zasługuje na moją najwyższą ocenę i rekomenduję go każdej …
Opinia dodana przez: bk22

dr Rafał Gawron

Urolog

Św Barbary
Sosnowiec

Witam dzis o dobrego lekarza sumiennego jest niezwykle ciezko.....Pan Doktor nalezy to grona tych nielicznych.......wspanialy madry dobry cieply rzeczowy lekarz poprostu czlowiek dla ktorego pacjent czy ma lat 20 czy 88 jest czlowiekiem potrzebujacym pomocy......wyslucha poradzi a co najwazniejsze pomoze znam wielu lekarzy ale obdarzyc zaufaniem moge tylko jego.........w ciezkiej chorobie jest na kazdy telefon ba......na kazdy sms mam odpowiedz specjalista w kazdym calu poprostu brak slow mam wieloletnie doswiadczenie …
Opinia dodana przez: Malgorzata

dr hab. n. med. Elżbieta Poniewierka

Gastroenterolog

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

Pani Doktor Elżbieta Poniewierka bardzo szczegółowo wszystko objaśnia w przyjaznej pacjentowi atmosferze! Widać zaangażowanie w zdrowie pacjenta i kompetencję. Polecam!

Ewa Minda

Inowrocław

To pierwsza wizyta z Dzieckiem. Wszyscy byliśmy bardzo zaniepokojeni stanem dziecka, mimo iż byliśmy u laryngologa, a 4 dni wcześniej u innego pediatry (w Inowrocławiu jesteśmy gościnnie). Po pierwsze przemiła, spokojna osoba, która ma dobre podejście do pacjenta i rodzica. Dokładnie zadała i nie obejrzała córkę, do choroby podeszła kompleksowo. Wszystko zostało wytłumaczone, wyjaśnione, mogliśmy się w końcu nieco uspokoić. Osoba kompetentna, wydaje mi się,że do każdego podchodzi indywidualnie. Jestem …
Opinia dodana przez: Sylwia

Paweł Osiński

medican
Łódź ul. tuszyńska 130

Polecam po stokroć. Świetny lekarz i człowiek pełny empatii. Bardzo konkretna osoba, potrafiąca rzeczowo wytłumaczyć problem, oraz wytłumić emocje pacjenta przed zabiegiem - i po. Byłem operowany przez Pana doktora (wymiana stawu biodrowego) i zostałem zaopiekowany ponad swoje oczekiwania. Profesjonalizm Pana doktora przełożył się na moje zdrowie - znów mogę normalnie chodzić i funkcjonować - za co serdecznie Mu dziękuję!
Opinia dodana przez: Zbigniew Romański

lek. dent. Agnieszka Banaszkiewicz

Praktyka Dentystyczna lek. dent. Agnieszka Banaszkiewicz
Gliwicka 30c/19
44-200 Rybnik

Bardzo Polecam Panią Doktor ! Zęby już lecze u niej kilka lat, zawsze delikatna i precyzyjna, ma bardzo dobry kontakt z pacjentem. Widać że bardzo lubi swoją pracę a to niestety w środowisku lekarzy rzadko się spotyka. Jesli chodzi o koszty to nie są z sufitu jak u niektórych dentystów.... Bardzo polecam !:)

lekarz Agnieszka Żurada-Zielińska

Arkadia 2/2
86-032 Niemcz

Szczegółowe odpowiedzi na wszelkie wątpliwości już podczas konsultacji. Sam zabieg z plastyki powiek bezbolesny a mimo trwania 2 godziny spędzony w miłej atmosferze i rozmowie :) bez stresu. Jeszcze przed zdjęciem szwów stały kontakt telefoniczny. Zdecydowanie polecam Panią doktor jako doświadczonego fachowca .
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Tomasz Chrzuszcz

Neurochirurg

ul. Paderewskiego 24/26
42-200 Częstochowa

Super lekarz,świetne podejście do pacjenta,wszystko dokładnie wyjaśnia,jak postępować po operacji,byłem operowany przez doktora 3 razy i jest OK
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Marzena Momot-Ciężarek

Indywidualna praktyka lekarska
Szkolna 8
34-110 Spytkowice

Polecam,polecam,polecam tak gabinet dentysty jak jej lekarski gabinet kosmetyczny w Zatorze . P.doktór ma tez fb prywatna praktyka stomatologiczna marzeny momot ciezarek i pisze fajne rzeczy ,odpowiada na pytania . Fajnie leczy ,bez strachu no i ceny 40 % taniej niż u innych co w obecnych czasach jest ważne dla nas pacjentow .

lekarz Aleksandra Kościelak

Enel-Med
ul. Grunwaldzka 163

Pani doktor bardzo zaangażowana w ocenę zdrowia pacjenta,świetnie potrafi ocenić,rozpoznać problem,pomóc.Skierować do specjalisty.Zawsze uśmiechnięta,sympatyczna.Cudowny lekarz z powołania.Takich lekarzy należy doceniać i cieszyć się z możliwości wyboru.Polecam z całego serca.Bardzo dobry wybór lekarza pierwszego kontaktu.
Opinia dodana przez: Halszka
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Neurolog dziecięcy
                                       dr n. med. Olga Milczarek

dr n. med. Olga Milczarek

Neurolog dziecięcy, Neurolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Do Pani doktor chodzę z synem do SCM clinic. Nie zagłębiając się w szczegóły, bo nasz przypadek jest dość złożony , mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona, że mieliśmy szczęście na nią trafić. To pierwszy lekarz, który nie zbagatelizował naszego problemu, co więcej zaproponowała konkretną terapię i omówiła, na czym będzie polegać. Małymi kroczkami są już pierwsze efekty leczenia, więc jestem dobrej myśli. Dodatkowy plus za super podejście do dzieci.
Opinia dodana przez: Pola