dr n. med. Renata Jawniak

Kardiolog dziecięcy

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11

Polecam dr.Jawniak z czystym sercem . Odrazu po 1 konsultacji wykryła problemy z serduszkiem mojego synka i skierowała nas na oddzial gdzie miała dyżur żeby go jeszcze raz na spokojnie zbadać. Od tamtej pory synek jest już pod stałą opieką Pani Dr.Jawniak . Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak Ona to na pewno nam rodzicom lepiej by się żyło i funkcjonowało .
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Paweł Kowalski

VIMED
Szkolna 4, Krzeszowice
32-560 Krzeszowice

Lekarz troszczący się o pacjenta, pyta o detale by diagnoza była trafiona, uprzejmy, szybko odpisuje podczas konsultacji on-line. Dziękuję i polecam!
Opinia dodana przez: Iwona R-K

lekarz Krzysztof Walentynowicz

Ginekolog

Gab. Lekarski Ginekologi i Położnictwo
Wojska Polskiego 22
14-200 Iława

Kompetetny,przyjmuje zgodnie z najlepszymi standardami w zakresie praw /i oczekiwań/ pacjentek, jak i przestrzegania aseptyki
Opinia dodana przez: nina

dr n. med. Edward Tracewski

Kardiolog dziecięcy

Chopina 21 lok. 28
65-032 Zielona Góra

Lata temu chodziłem do doktora na badania kontrolne po chorobie. Teraz uczęszczam tam z wlasnymi dziećmi. Przez te lata nic się nie zmienia (może poza sprzętem), rewelacyjny lekarz i przemiły człowiek. Wytłumaczy, pokaże, uspokoi. Polecam :)
Opinia dodana przez: Tomek

dr Krzysztof Gruszczyński

NZOZ JAR-MEDIC
ulica Hallera 9
63-200 Jarocin

Bardzo kompetentny lekarz, wszytko wytłumaczył jasno i zrozumiale. Jestem bardzo zadowolona i z całą pewnością mogę polecić tego lekarza jako wybitnego specjalistę.

dr Monika Smółkowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet stomatologiczny
Maślicka 2f

Pani doktor jest świetnym stomatologiem. U Pani Moniki leczę zęby już dobrych parę lat i nie mam zamiaru zmieniać tego co jest dobre bo mogę trafić bardzo żle. Polecam wszystkim którzy szukają dobrego stomatologa. PEŁNY PROFESJONALIZM

dr hab. n. med. Marek Chalusiak

Neonatolog, Pediatra

Piotrków Trybunalski

Wspaniały człowiek, lekarz, który potrafi pomóc... szkoda, ze tak wykwalifikowanych lekarzy jest tak mało. z córką zaliczyłyśmy chyba połowę piotrkowskich "specjalistów" i tylko Pan Marek Chalusiak okazał się osobą, która jest godna pełnego zaufania. ma większą wiedzę niż wszyscy pozostali razem wzięci. z czystym sumieniem polecam!

lekarz Andrzej Pawluk

Pan Doktor jest świetnym specjalistą - podczas porodu naturalnego pojawiły się komplikacje na które zareagował i szybko podjął decyzję o CC. Dziś mam zdrowego syna i dobre wspomnienia ze szpitala - wiem, że byłam pod najlepszą opieką. Duży plus za poczucie humoru - nawet w tak stresującej sytuacji jak oczekiwanie na poród można się z Panem Doktorem pośmiać.
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Adam Gryszka

Ginekolog

REMEDIUM
Pyskowice
44-120 Przyszowice

Nie wiem jak opisać swoją wdzięczność.. Długie lata zmagania się z dolegliwościami które utrudniały mi funkcjonowanie w życiu codziennym, wizyty u różnych ginekologów..którzy niestety zawiedli mnie.Zawdzięczam doktorowi uratowanie mi życia, jako jeden lekarz wykrył chorobę i wdrożył szybkie leczenie. Doktor Adam jest lekarzem z powołania wspaniały człowiek z duża empatia i kompetencjami w swojej specjalizacji. Nigdy nie spotkałam się z takim podejściem lekarza jakie ma dr. Adam. Serdecznie polecam. Bardzo …
Opinia dodana przez: Sabina

dr n. med. Monika Rogoż

Psychiatra, Psychoterapeuta

Gabinety Na Ustroniu
ul. Na Ustroniu 1/4

Pomocna, kompetentna, szczera. Popieram wcześniejszą opinię, że daje poczucie, że to moje zdrowie jest najważniejsze, a nie "załatwienie wizyty", a tym bardziej nie faszerowanie lekami mimo istnienia lepszych sposobów na rozwiązanie problemu. Szuka tego najlepszego sposobu, słucha, rozmawia. Polecam!

lek. dent. Monika Lądowska

Endodoncja

Dr Piosik Stomatologia
Piątkowska 133/1

Bardzo polecam dr Monikę Lądowską. Uratowała mi dwa zęby przed usuwaniem. Zabieg przebiegał w przyjaznej atmosferze, nic nie bolało ani w trakcie ani po. Na fotelu można się poczuć jak w spa:-) dr Lądowską polecam wszystkim znajomym. To lekarz z prawdziwą pasją i to się czuje jako pacjent.

Jolanta Czechmanowska

krzywosądów
Ostrów Wielkopolski

Cudowny lekarz, bada dziecko holistycznie, bardzo zaangażowana w analizę sytuacji. Niewiarygodne, że tacy ludzie jeszcze pracują na NFZ. Życzę wszystkim, aby zawsze trafiali do takich lekarzy,jakim jest dr Czechmanowska.
Opinia dodana przez: Ewelina

dr n. med. Przemysław Dąbrowski

Szpital Specjalistyczny Św. Rocha w Ozimku
Częstochowska 31
46-040 Ozimek

Pan Doktor jak najbardziej godny polecenia! Przywrócił mi wiarę w lekarzy, ponieważ do tej pory na swojej drodze spotykałam wielu, o których chciałabym zapomnieć. Bardzo kompetentny, sympatyczny, uśmiechnięty, otwarty na słuchanie pacjenta - co niestety jest rzadkością…Przekazuje informacje w przystępny dla pacjenta! polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Alicja

dr n. med. Roma Kornet

Remedium Clinic
Gdańska 80A
Bydgoszcz

Świetna lekarka. Leczę się u Pani doktor od lutego 2010. Jest bardzo dobrym diagnostykiem i doświadczonym lekarzem, bardzo ciepłą osobą skupioną na pacjencie, ma fantastyczne poczucie humoru, co na pewno ułatwia jej przełamanie lodów i nawiązanie dobrego kontaktu z nowymi pacjentami. Na każdej wizycie pyta się o samopoczucie, objawy, zarówno te, które ustąpiły, jak i te, które doszły, pyta o skutki uboczne leków, w razie gdy jakiś lek ma ich …
Opinia dodana przez: R_B
Pan doktor to super lekarz, wykonywał mi gastroskopie perfekcyjnie, podejście do pacjenta ludzkie, jestem zadowolona, polecam w 100 procentach. Panie doktorze dziękuję
Opinia dodana przez: jolanta

lekarz Małgorzata Żółcińska-Wilczyńska

Endokrynolog, Internista

Centrum Opieki Diabetologiczno - Endokrynologicznej i Ginekologiczno - Położniczej
Miarki 6

Wizyta była bardzo rzeczowa. Pani Małgorzata dokładnie wyjaśniła na czym polega moje schorzenie oraz przedstawił możliwości leczenia. Pełen profesjonalizm lekarza oraz empatia. Polecam.

lekarz Marek Zakosztowicz

NZOZ Medax-Pomoc Doraźna
Zielona 29/Felińskiego 7

Szukam Pana p doktorze , jest Pan jedynym lekarzem do którego mam i będę miała zaufanie. Jak do tej pory nie mogę znaleźć , takiego lekarza jak Pan doktorze , który trafnie oceni chorobę a także leczenie , nie mówiąc już o tym , że potrafi Pan pomóc pacjentowi Drodzy Państwo z czystym sumieniem i z całego serca polecam P dr.MARKA ZAKOSZTOWICZA POZDRAWIAM
Opinia dodana przez: Eugenia Markowska - Kaczmarek

lekarz Aleksandra Lisowiec-Zuska

Leszczyńskie Centrum Medyczne "VENTRICULUS" Sp. z o.o.
Słowiańska 41
64-100 Leszno

Gdybym mogła to bym dodała jeszcze ze 100 gwiazdek. Zdecydowanie jest za mało tak profesjonalnych lekarzy jak Pani doktor. Poświęca czas pacjentowi, odpowiada na wszystkie pytania, zleca badania.W całym moim życiu nie spotkałam tak zaangażowanego i pogodnego lekarza.
Opinia dodana przez: Joanna Jaroszewska

lekarz Grażyna Broniś

Pulmonolog

Wojewódzka Przychodnia Specjalistyczna Szpitala w Czerwonej Górze
JAGIELLOŃSKA 72
25-734 Kielce

Pani Doktor bardzo miła i uprzejma. Badania zostały wykonane bardzo dokładnie. Pani doktor wszystko jasno wytłumaczyła i powiedziała na czym polega problem. Nie zostawiła nas samych sobie, zorganizowała transport ze szpitala do szpitala. Dawno nie spotkałam tak pełnej empatii lekarza. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dzięki pani Broniś teść jest z nami . Polecam z całego serca. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Paulina

dr Andrzej Hasiec

Kardiolog

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Po pierwszej wizycie jestem wręcz urzeczona.Życzliwość ,profesjonalizm,uprzejmość, wspaniały kontakt,spowodowały,że poczułam się bardzo zaopiekowana .Doktor wprowadza miły,przyjazny klimat, chylę z szacunkiem czoło i serdecznie polecam oddanie się z ufnością w Jego ręce.
Opinia dodana przez: GRAŻYNA