stomatolog chirurg-stomatolog chirurg-stomatolog

Wiktor Naumik

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Kluczbork

Polecam Pana doktora z całego serca do wyrywania zębów i nie tylko bardzo profesjonalny delikatny wyrozumiały za nim podejmie jakąkolwiek decyzję wysyła na zdjęcie a nie jak nie którzy nie potrzeba a potem problemy

lek. dent. Robert Łapiński

NZOZ STOMED Robert Łapiński
Mickiewicza 53/12
37-700 Przemyśl

Świetny lekarz, profesjonalista w każdym calu . Cała ekipa bardzo miła . Mimo iż mam ogromna traumę po innym chirurgu , doktor Robert świetnie sobie poradził z usunięciem zęba , odbyło się to bez bólu i szwów . Szybko sprawnie i bardzo cierpliwe w stosunku do mojej pełnej obaw i histerii osoby 🙂

lek. dent. Grzegorz Jaracz

Przychodnia Zdrowia dr n.med. Marta Leszczyńska
38-220 Dębowiec

Przyszłam z ogromnym bólem zęba, doktor dokładnie wytłumaczył gdzie tkwi problem i rozwiązał go. Efekty utrzymują się idealnie i na pewno nie zmienię dentysty. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ewa Łaszewska-Maj

Ul.Sudecka< Nowy budynek za Berlinkiem>
ul.marii merket
48-300 Nysa

Musialam chirurgicznie wyrwać ósemki. We Wrocławiu przez przypadek trafiłam do Pani Łaszewskiej-Maj. Umówiłam się z nią w gabinecie w Nysie, bo mam tam zdecydowanie bliżej. Koszt wyrwania jednego zęba miał wynosić w granicach 200-300 zł. Po wyrwaniu okazało się, ze mam zapłacić prawie 900 zł. za dwa zęby! Jedyna rada jaką otrzymałam to przykładanie lodu na opuchliznę. Byłam spuchnięta i sina przez ponad tydzień, nie mogłam nic jeść, cały czas …
Opinia dodana przez: paulaprl

Waldemar Wilczyński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1
37-500 Jarosław

Odradzam! Nie potrafił poradzić sobie z prawidłowym wyrwaniem ósemki, co spowodowało dodatkowe problemy.

lek. dent. Jarosław Błaszak

Surowieckiego 70
62-200 Gniezno

Usunięcie ropnej siódemki. Przyjęcie w trybie pilnym, pełen profesjonalizm i spokój przy pracy. Widoczne doświadczenie. Polecam na 6+.
Opinia dodana przez: Karol

Aleksandra Dąbek

Sopot

Zgadzam się że decyzje bywają często błędne pani Dąbek i niestety konsekwencje tego są bolesne i kosztowne.

lek. dent. Artur Wojtczak

SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8

UWAGA !! Jeżeli ktokolwiek jest zainteresowany korzystanie z usług tego pana powinien to przeczytać. Typowy przykład człowieka który jest już zmęczony swoim zajęciem a swoją flustracje przelewa na pacjenta. Zachowania i poziom przeniesiony żywcem ze szpitali i przychodni państwowej służby zdrowia wprost do prywatnego gabinetu. Człowiek chamski , arogancki a na dodatek stosujący jakieś kardynalne praktyki .. Pan dentysta na normalne ludzkie pytanie Pacjenta, czy będzie jakiś problem z tym …
Opinia dodana przez: Proszę Uważać

Magdalena Kubisiak

Gabinet Stomatologiczny
26-670 Pionki

Super Chirurg i Stomatolog!!! Polecam !!! Zawsze miła obsługa i fachową obsługa medyczna. Godna polecenia .Nie dla wszystkich bo będzie za długa kolejka😉
Opinia dodana przez: Bożena

Jarosław Kosmaczewski

Chirurg stomatolog, Protetyk

gabinet stomatologiczny
Kolberga 2a
09-407 Płock

Podejście lekarzy do pacjentów oceniam na 6+ Poświęcają tyle czasu ile potrzeba. Tłumaczą wszystko bardzo dokładnie. Cały personel jest bardzo uprzejmy, panuje tam cudowna atmosfera. Od samego wejścia Pani z recepcji wita z uśmiechem, jest anielsko miła. Jako wizytówka tego miejsca sprawdza się świetnie. Wszystko jest na plus.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Jerzy Zawada

os. Raczyńskiego
62-020 Swarzędz

Duże doświadczenie, fachowe podejście w temacie, uprzejmy, "pewna ręka". Na pewno wrócę tam znów i polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Aga

Piotr Janik

Chirurg stomatolog

Wspaniały Pan Doktor. Wyrywał mi ósemkę. Miałam przykre doświadczenia po podobnym zabiegu 2 lata temu, więc tym bardziej szłam z obawami, jak to potoczy się tym razem. Było szybko, sprawnie, bezboleśnie (Pan Doktor nie oszczędzał na znieczuleniu, dostałam dwa). Mistrz świata! Polecam.

dr n. med. Sławomir Ledzion

Szpital
Szparagowa 10

Do Pana doktora trafiłam z 13 letnim synem, dla którego inni lekarze nie widzieli szans ratunku dwóch przednich zębów (stan po wypadku i raczej kiepskim leczeniu przez lekarzy) . Lekarz poinformował nas o ryzyku, zresztą byłam świadoma stanu, w jakim zęby się znajdują. Pan doktor fachowo zajął się naszym dzieckiem i choć leczenie jeszcze trwa, muszę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że pan doktor to prawdziwy profesjonalista. Syn obdarzył go zaufaniem …
Opinia dodana przez: EWA

Stefan Kula

stefan kula
wielun
Wieluń

Jestem jego pacjentką od wielu, wielu lat. U dr Kuli leczyłam już i drobne ubytki i zdarzyło się leczenie kanałowe. Wszystkim którzy pytają mnie o dobrego dentystę zawsze polecam Pana Doktora Kulę. Z resztą cieszy się on dobrą opinią zwłaszcza co wszelkich zabiegów chirurgicznych. Wielu kieruje się za pewne ceną – bo dr Kula nie naciąga na 5 niepotrzebnych wizyt, robi wszystko sprawnie i tanio. Widać z resztą dobrą opinię …

lek. dent. Barbara Rączka

Gryglewskiego 5A/5
39-230 Brzostek

Do gabinetu Pani Doktor trafiłem z polecenia. Jestem niezmiernie zadowolony z opieki stomatologicznej i efektu pracy. Podziwiam fachowość i wiedzę merytoryczną, ale także zdecydowanie w działaniu. Polecam!!
Opinia dodana przez: Roman Cygan

lek. dent. Dariusz Snarski

Limanowskiego 30/26
11-400 Kętrzyn

Doktor bardzo mi pomógł. Szybkie i fachowe rozpoznanie problemu. Miłe podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Tomasz

Bożena Muszkieta

Wiosenna 10 / 1
Kłodzko

Zostałam oddelegowana z bólem zęba, bez wskazania co wziąść, co zrobić by ból ustał, i kiedy ewentualnie się zgłosić. W ogóle bez zagladania w usta, bo pani stomatolog miała akurat przerwę. Ja wszystko rozumiem. Wystarczyła minuta by powiedzieć, jaki lek wziąść by ulżyć w bólu, i kiedy się zgłosić na ewentualne działania w jamie ustnej.
Opinia dodana przez: Aga

lek. dent. Andrzej Wilga

ulica Krośnieńska 4
38-430 Miejsce Piastowe

Witam. Nie wiem skąd biorą się pozytywne opinie o tym lekarzu. Opowiem moją historię.Sobota przed długim weekendem majowym dopada mnie silny ból zęba.Jadę na pogotowie stomatologiczne do szpitala dyżur ma dr. Wilga.Rozwierca mi ubytek zakłada trutkę.Proszę żeby mi zaczął leczenie ale mówi że w szpitalu nie ma warunków, zaprasza mnie do gabinetu w Domu na poniedziałek na godz. 18. Przyjeżdżam o umówionej godzinie pan doktor sprząta samochód i mówi że …

lek. dent. Ewa Trybuszewska

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Nie polecam! Nie zasługuje ta kobieta na miano doktora. Jest absolutnie nieprofesjonalna. Byłam u tej kobiety na pierwszej wizycie aby się zapisać na usunięcie trudnej ósemki. Pominę fakt wyszydzenia z mojej wady zgryzu . Zostałam wysłana do ortodonty po zaświadczenie. 200 zł zapłaciłam za stwierdzenie od innego specjalisty , ze mogę wyrwać zęba . Nie mogłam dowieść zaświadczenia w dniu zabiegu, musialam po raz drugi przejechać 100 km pokazać kartkę …
Opinia dodana przez: Iustyna

lek. dent. Tomasz Meca

Gamowska 1
47400 Racibórz

byłam raz i nigdy więcej. podejćie mało profesjonalne, zerknięcie na zęba, bez zdjęcia rtg i decyzja: rwiemy. pytam: a może jednak leczenie? w odpowiedzi zobaczyłam strzkawkę ze znieczuleniem w jego ręce. zamiast leczyć to od razu rwać -nawet pod ropą. nie polecam.