Zarówno tego lekarza jak i Oddział Hematologii który prowadzi mozna stawiac za wzór.Niezwykle uprzejmy,z ogromna wiedzą i umiejetnością rozmowy z pacjentami i ich rodzinami.Osoba z mojej rodziny była diagnozowana na tym oddziale-w ciagu dwóch dni otrzymała kompletną diagnozę,rozpoznanie i leczenie.Cały zespół,lekarze,pielegniarki,reszta personelu włacznie z bardzo życzliwą panią sekretarką-wielkie brawa.
Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
Radom
Pani doktor Elżbieta Pietraszewska Ziółkowska jest naprawdę najlepszym dermatologiem w całym Radomiu, przez 5 lat leczyłam się na ciężki trądzik byłam u około 5 dermatologów żaden z nich nie był w stanie mnie wyleczyć dostawałam jakieś maści, po których nie było żadnych zmian,dopiero gdy trafiłam w ręce doktor Ziółkowskiej moja cera zmieniła się nie do poznania ,wiadomo ze to był jakiś okres leczenia ale było warto by zobaczyć taki efekt,teraz …
Doskonały specjalista, zdecydowanie polecam! Dokładnie bada i stawia odpowiednią diagnozę, dzięki czemu leczenie przebiega szybko i sprawnie, a przy tym Pani doktor jest bardzo miła i pomocna! W danych chyba wkradł się jakiś błąd bo Pani Doktor przyjmuje w As Medzie ale na Sulimów chyba 26, albo coś koło tego, tu ich strona http://as-med.com.pl/
NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
Nowy Tomyśl
Dzisiaj pierwszy raz miałam przyjemność poznać i zasięgnąć porady Pana Doktora i jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo miły, sympatyczny, konkretny, budzący zaufanie i z dużą wiedzą lekarz. Czułam się bardzo swobodna i mimo swoich ciężkich schorzeń wyszłam pozytywnie nastawiona.
LUX-MED
Wołowska 14
Zdecydowanie najlepszy lekarz u jakiego do tej pory byłam. Bardzo sympatyczny, przejmuje się losem i zdrowiem pacjenta, empatyczny. Podczas wizyty zbadał mnie dokładnie, zlecił szereg badań, nigdy do tej pory nie czułam się tak dobrze w gabinecie lekarza. Zdecydowanie polecam
W dniu 31 października 2017r. w szpitalu MSW i A w Gdańsku byłam operowana przez pana dr Tomasza Osękę. Wspaniały lekarz, bardzo miły, wszystko mi wytłumaczył przed i po operacji. Jest to lekarz, którego warto polecić. Rzadko spotykamy takich lekarzy na swojej drodze podczas leczenia.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szkół Wyższych
al. Bohaterów Warszawy 75
Bardzo miła Pani Doktor, już po pierwszej wizycie wiedziałam, że jest to lekarz godny zaufania. Zęby są starannie wykończone, nie ma żadnego uczucia dyskomfortu po wyjściu z gabinetu wręcz przeciwnie chcę się wrócić na kolejną wizytę. Serdecznie polecam 😊
Radtke Clinic Centrum Medyczne
Laskowicka 2-4
Grudziądz
Doktor jest bardzo miły , dokładnie przeprowadza wywiad. Gabinet jest zadbany i wszystkie dodatkowe badania są przeprowadzane na miejscu. Jestem zadowolona z wizyty i polecam !
Chopina 54
Głogów
Dr Masternak-Piechula to bardzo kompetentny lekarz, który nie tylko leczy, ale i edukuje swoich pacjentów. Poszukuje przyczyn choroby, a nie jedynie jej objawów. Dzięki ogromnej wiedzy jest w stanie skutecznie zdiagnozować i wyleczyć chorobę oraz doradzić, jak zadbać o odporność dziecka i jego rodziny w przyszłości. To lekarz, który wysłucha, zbierze obszerny wywiad, ustali leczenie, ale też zainspiruje do walki o zdrowie. Proponuje rozwiązania długofalowe wymagające zaangażowania rodzica, a nie …
ul. św. Józefa 68A/21M
Toruń
Mam przyjemność leczyć się u Pani Doktor od kilku dobrych lat (ponad dziesięciu). Nie mam pojęcia jak to się tworzy ale jeżeli chcesz być pod fachową opieką i przy tym odczuwać pozytywną energię - to tutaj podczas wizyty u Dr Anny zrealizujesz to w pełni. Coś niesamowitego, pogodzić wiedzę fachową z pozytywną energią podarowaną podczas wizyty...
Oddział Kliniczny Kliniki Okulistyki i Onkologii Okulistycznej - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki w Krakowie
Kopernika 36
Lekarz z klasą. Fantastyczny fachowiec.Wysoka kultura osobista. Ma podejście do pacjenta. Wytłumaczy, jak potrzeba powtórzy jeszcze raz. Polecam wszystkim. Takich dobrych lekarzy jest bardzo mało. Rewelacja. Dziękuję za wszystko Panie Doktorze.
Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny
600
Rudna Mała
Koleżanka z pracy leczy się u p. doktor i przekonała mnie do zmiany diabetologa. Nie żałuję decyzji, byłem u niej na 2 wizytach i rzeczywiście teraz widzę jaka może być różnica. Miła uśmiechnięta i co najważniejsze na bieżąco z postępami nauki, wyjaśniła mi kilka rzeczy o których nie wiedziałem od początku swojej choroby. Zmieniła mi leki na nowszą generację i czuję się o niebo lepiej.
Samodzielny Publiczny Ośrodek Zdrowia
Władysława Orkana 37c.
Szaflary
Bardzo doświadczona miła Pani Doktor. Służy poradą i pomocą. Nie lekceważy pacjentów ani ich choroby.
Zakład Krioterapii Ogólnoustrojowej
Starowiejska 23
Zamość
Polecam wszystkim pana doktora.Przebywajac z córką niepełnosprawną na pulmunologi pan doktor bardzo nam pomógł. Mimo ciezkiego stanu mojej córki nie poddawali sie aby jej pomoc wyzdrowiec.Bardzo miły, pomocny,wyrozumiały lekarz.Polecam wszystkim tego doktora jak i oddział pulmunologiczny na starym szpitalu.
Indywidualna Praktyka Lekarska Katarzyna Pieluszyńska
Armii Krajowej 101
Pani Doktor to prawdziwa specjalistka w swoim fachu! Dzięki jej profesjonalizmowi i zaangażowaniu moje zęby zostały uratowane – gdyby nie ona, prawdopodobnie już bym ich nie miała. Każda wizyta u niej to gwarancja fachowej opieki, ogromnej wiedzy i indywidualnego podejścia do pacjenta. To dentystka, na którą zawsze mogę liczyć – pełna empatii, cierpliwa, dokładna i skrupulatna. Zawsze wszystko tłumaczy, dba o komfort pacjenta i przede wszystkim skutecznie leczy, nie wyobrażam …