Piotr Hendzel

Kardiochirurg

instytut wojskowy

Empatyczny,konkretny, pomocny. Przejrzał badania, zagłębił się w temat. Wszystko wytłumaczył. Z ogromną kulturą osobistą. Polecam.
Opinia dodana przez: Klaudia

Jadwiga Mitręga-Górska

SANTE
ul. Kasprzaka
41-303 Dąbrowa Górnicza

Pani doktor Górska jest najlepsza – zawsze podchodzi do pacjenta z ogromną życzliwością, troską, ciepłem i profesjonalizmem. Jej uwaga i życzliwość sprawiają, że czułam się naprawdę ważna i zaopiekowana. Pani doktor jest ze mną przez ponad 23 lata. Przez ten czas pani doktor towarzyszyła mi w wielu etapach życia, zawsze okazując ogromne serce, cierpliwość i zrozumienie. To osoba, która potrafi dodać otuchy jednym słowem. Każda wizyta u pani doktor jest …
Opinia dodana przez: Marcela

lekarz Jerzy Morylowski

05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

Pan dr Jerzy Morylowski wspaniały lekarz i przede wszystkim wspaniały człowiek. Dziękuję Panie doktorze,że jesteś.

lekarz Marzena Drobińska

PRZYCHODNIA PRAXIS 2
3-GO MAJA
72-200 Nowogard

W tych trudnych dla nas wszystkich czasach, moi bliscy doświadczyli konkretnego wsparcia. Dziękuję Pani ❤...Anioły istnieją.
Opinia dodana przez: Dorota

dr Jarosław Bigaj

Chrzanów

Polecam całym sercem tego lekarza bo jest po prostu wspaniały :) Szkoda jednak że Pan doktor chce odejść z poradni chirurgicznej to będzie wielka strata... Krystyna

lekarz Marcin Baran

Związkowa 22 l. 3

Pan Doktor idealny na trudne ósemki! Miałam do usuniecia przyrosnieta do kosci, lezaca poziomo osemke rosnaca w kierunku pozostalych zebow. Zabieg trwal jakies 20 minut, Pan Doktor sprawnie i bezbolesnie przeprowadzil sprawe. wydaje sie miec tez dobre przygotowanie psychologiczne, na biezaco tlumaczyl mi, co sie dzieje, i byl w stanie uspokoic mimo, ze na wejsciu bylam dosc przestraszona opowiesciami kolegow z pracy, jakie to usuwanie lezacej osemki bedzie straszne :) …

lek. dent. Piotr Dombek

Morawskiego 1 lok. 1

Bardzo dobry fachowiec. Profesjonalny, kompetentny i sympatyczny. Leczę się w gabinetach DOMBEK od lat. Wcześniej korzystałem z pomocy medycznej udzielanej przez rodziców Pana Doktora Piotra. Zawsze byłem zadowolony z efektów leczenia. Szczerze polecam ten gabinet.
Opinia dodana przez: Artur

lek. dent. Maria Bereznowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Ul.Jagielońska
Zakopane

Z całego serca polecam. Pani Doktor świetny specjalista i cudowny człowiek. Potrzebowałam pomocy i Pani Doktor przyjęła mnie tego samego dnia. Dziękuję za pomoc.

lekarz Paweł Słojka

Jana Pawła II 1 (Lar-Med) lok. 4
76-200 Słupsk

Byłam na zastępstwie u tego lekarza. Żałuję że to nie jest mój lekarz. Wspaniały z empatią do pacjenta. Wysłucha, wytłumaczy. Miły, uprzejmy. Oby wszyscy tacy byli

dr n. med. Monika Lica-Gorzynska

Kardiolog

Przychodnia Lekarska NOVA
ulica Drzymały 33
89-620 Chojnice

Bardzo dobra Pani doktor. Nie zlekceważyła moich dolegliwości, gdzie do tej pory wszyscy lekarze wmawiali mi, że jestem zdrowa, że nic mi nie jest. Po poleceniu mi Pani doktor przez mojego lekarza rodzinnego (którego w odpowiednim momencie zmieniłam), jestem dzisiaj szczęśliwą osobą. Mogę powiedzieć, że darowano mi drugie życie. Od momentu zdiagnozowania wrodzonej wady serca do zabiegu na sercu w Klinice Kardiochirurgii w Gdańsku minęły zaledwie 4 miesiące. A po …
Opinia dodana przez: Krystyna

dr n. med. Lesław Ciepiela

Neurolog dziecięcy

Szpital Powiatowy ul. Krakowska 91
Ruchu Oporu 4
39-200 Dębica

Wspaniały lekarz.Z powołania.Uprzejmy, bardzo cierpliwy.Ma ogoromną wiedzę i doświadczenie.Profesjonalne podejscie do pacjentam.Wszystko bardzo dokładnie tłumaczy.Poświęca pacjentowi tyle czasu ile to konieczne, bez nerwów i złośliwości.Pan doktor jest bardzo empatyczny, z poczuciem humoru.Polecam pana doktora!

dr Łukasz Gawroński

26-600 Radom

To specjalista ,lekarz z ogromnym sercem,empatią i powołaniem.Moim zdaniem najlepszy chirurg, proktolog w Radomiu.Cierpliwy,słuchający pacjenta, z ogromnym doświadczeniem i precyzją.Dzieki niemu mogę normalnie siedzieć,pracować i funkcjonować.

lek. med. Anna Wakarow

Audiolog, Foniatra

Gabinet lekarski

Dusza nie człowiek bardzo pomocna, miła i bardzo sympatyczna. Pani Doktor wyleczyła moja córkę z nawracających zapaleń uszu dzięki Pani doktor uniknęliśmy drenażu mimo że wcześniej trzech lekarzy nam mówiło że to nieuniknione, a jednak daliśmy radę Polecam
Opinia dodana przez: AGATA

lekarz Elżbieta Rejowska

Lekarz rehabilitacji medycznej

Z całą odpowiedzialnością polecam Panią Doktor Takiego profesjonalizmu dawno nie spotkałam chociaż mam swoje lata Przy tym bardzo sympatyczna , empatyczna i miła Oby było więcej takich lekarzy
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Adam Nowicki

Hematolog, Internista

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u p. dra Adama Nowickiego, atmosfera bardzo miła, bez stresu, Doktor udzielił wyczerpujących informacji, dobrze wytłumaczył chorobę i odpowiednio pokierował, gorąco polecam.

lekarz Mariola Rabsztyn-Lebensztejn

Diabetolog, Internista

ulica Będzińska 26/24
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest bardzo miłą , kompetentną osobą . Wysłuchuje pacjenta bardzo uważnie , tłumaczy w sposób prosty zawiłości leczenia. Jest świetnym specjalistą poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu.Polecam .
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Radosław Kowalewski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
Nowy Świat 11C
15-453 Białystok

Radosław Kowalewski: Człowiek który potrafił odmienić ludzkie życie. Od kilku lat cierpiałam na niedokrwienie prawej kończyny dolnej- niedrożność tętnicy udowej wspólnej i powierzchniowej (skutek uboczny po radioterapii). Wysokiej klasy specjaliści/naczyniowcy starali się mi pomóc. Kilkakrotnie robiono mi operacje. Efekty były krótkotrwałe. Ostatnia operacja 05.11.2021 zakończyła się niepowodzeniem. Ze szpitala wypisano mnie "stan bez pogorszenia--nie udało się poprawić ukrwienia.” Odczuwałam potworne bóle. Stopa zimna, palce białe jak u trupa... Byłam skazana …
Opinia dodana przez: Irena

lek. dent. Michał Lipski

Korczaka 3/4
41-300 Dąbrowa Górnicza

Zawsze pełen profesjonalizm, polecam. Pierwszy dentysta do którego nie boje się chodzić. Ceny tez są bardzo przyjemne.

lekarz Przemysław Ciepiela

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Gabinet Chirurgiczny Remedi
Wojska Polskiego 28A
25-377 Kielce

Młody lekarz o ogromnej wiedzy, profesjonalista, fachowiec, a przy człowiek o wysokiej kulturze osobistej, sympatyczny i cierpliwy.

lekarz Magdalena Stasiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICAR"
ulica Grota Roweckiego 2A
09-200 Sierpc

Pani M. Stasiak bardzo dobra Doktor, moje dziecko pozostaje pod opieką p.doktor od 9 lat. Przemiła osoba, kompetentna, polecam. Małgorzata Kołodziejczyk