prof. dr hab. n. med. Andrzej Deptała

Hematolog, Internista

Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7

Dr Andrzej Deptała jest najlepszym hematologiem jakiego znam. Jest konkretny, rzeczowy, a przede wszystkim bardzo kompetentny. Widać, że jest na bieżąco ze światowymi trendami. Dzięki zastosowanemu przez Niego leczeniu mam pełną remisję w przewlekłej białaczce limfatycznej.
Opinia dodana przez: krzysztof

lekarz Piotr Lewczuk

Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
08-300 Sokołów Podlaski

Najlepszy ortopeda, lekarz i specjalista jakiego spotkałam w swoim życiu. Same superlatywy. Komunikatywny, miły i pomocny. Po zabiegu kompleksowa opieka. Szczerze polecam z całego serducha.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Piotr Mazerant

Garbarska 17/19/35
97-300 Piotrków Trybunalski

Prawdziwy fachowiec, lekarz jakich dziś już trudno spotkać. Polecam wszystkim, przy panu doktorze zapomnicie o waszych bolączkach.
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr n. med. Christian Imieliński

Psychiatra, Seksuolog

CENTRUM MEDYCZNE CHAR-MED
Ul.Puławska 120/124

Super, polecam jeśli szukacie seksuologa to doktor Imieliński na pewno zagwarantuje profesjonalna pomoc
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Joanna, Więckowska

ulica Jana Kazimierza 16/2

Pani doktor Joanna Więckowska to lekarz nie tylko profesjonalista w swojej dziedzinie.Podejscie do pacjenta jest kompleksowe,najważniejsze jest jego zdrowie i efekt leczenia,nie liczy czasu jaki mu poświęca.Szkoda,że mało mamy takich super lekarzy.
Opinia dodana przez: Liliana

lekarz Mohsen Nasher

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Poselska 52
63-000 Środa Wielkopolska

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.

lekarz Luiza Wiatrak

Lekarz w trakcie specjalizacji

ul. Floriana Ceynowy 7/gab. nr 10
83-300 Kartuzy

Bardzo miła i profesjonalna, empatyczna, poświęca czas pacjentowi, polecam i pozdrawiam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Mariusz Majka

ulica Grunwaldzka 123
43-600 Jaworzno

Świetny specjalista. Zabiegi wykonywane z wnikliwością i dokładnością. Polecam z czystym sumieniem. Oby wszyscy mieli takie podejście do pacjenta jak pan doktor👍

lekarz Urszula Marszałek

ul. Borowinowa 55A/12

Bardzo polecam Panią Urszulę za zaangażowanie, empatyczne podejście do pacjenta i dobry kontakt. Przebieg operacji kręgosłupa został szczegółowo ze mną omówiony i dziś mogę cieszyć się funkcjonowaniem bez bólu.

lek. dent. Bartłomiej Kozak

ul. Dworcowa 36c
55-120 Oborniki Śląskie

Bardzo dobry stomatolog. Ze względu na przyzębie byłam odsyłana od specjalisty do specjalisty, aż trafiłam na dr. Bartka. Po poddziąsłowym skalingu i leczeniu nastąpiła znaczna poprawa sytuacji i tak jest do dziś. Doktor nigdy się nie spieszy i chętnie odpowiada na wszystkie pytania, oraz pomaga w podjęciu decyzji co do dalszego leczenia zębów. Polecam!
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Logopeda
                                       mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

Logopeda, Neurologopeda

Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew

Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Opinia dodana przez: Sebastian Rosa
{'id': 31143, 'name': 'Leszno'} Psychiatra
                                       lekarz Aleksy Kasperowicz

lekarz Aleksy Kasperowicz

Gabinet prywatny
Jana Metziga 26 lok. 5
Leszno

Pan Doktor to świetny specjalista – uważnie słucha, cierpliwie wyjaśnia i dobiera leczenie tak, aby naprawdę pomogło. Wizyty odbywają się w spokojnej atmosferze, czuć empatię i profesjonalizm. Polecam każdemu, kto szuka dobrego psychiatry.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Karol Głogowski

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
41-904 Piekary Śląskie

Polecam z całego serca ,Pana doktora Karola Głogowskiego każdemu, kto ma ortopedyczne problemy. Każdemu kto się boi operacji tak jak ja się bałam i przeciągałam prawie 3 lata. Każdy krok był bólem. Choć Pan dr Głogowski mnie namawiał. W końcu ból, przezwyciężył strach i mam endoproteze biodra. Już 1,5 roku po operacji. Jestem szczęśliwa , jak bym się na nowo narodziła. Wróciła radość życia, energia. Super wykonana operacja, przez prawdziwego …
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Grzegorz Cwynar

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Moja Mama leżała w Czeladzi, gdzie pan Dr jest ordynatorem. Powiem krótko. Po raz Pierwszy! Spotkałam się z taką uprzejmością, profesjonalnym podejściem a jednocześnie ogromną empatią ... Oby było więcej takich cudownych lekarzy, którzy potrafią rozmawiać z pacjentem i rodziną. Serdecznie dziękujemy lza opiekę nad mamą. Oczywiście polecam Pana Doktora wszystkim kobietom, które zmagają się z problemami ginekologicznymi.
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lekarz Mariusz Michalski

Rynek 11
38-600 Lesko

Wspaniały lekarz o wysokich kompetencjach. Jestem bardzo miło zaskoczona podejściem do pacjenta. Gorąco polecam ;)
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Iwona Zydor-Przewoźna

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Pani Doktor jest bardzo profesjonalna w tym co robi. Bardzo sympatyczna osoba. Super podejście do dzieci. Bardzo serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Jowita Huzarska

Połabska 4

Pełen profesjonalizm połączony z wysoką empatią do pacjenta. Byłam u p. doktor dwukrotnie na usg piersi i za każdym razem badanie zostało wykonane bardzo dokładnie, bez pośpiechu, w atmosferze szacunku do pacjenta. Na koniec wizyty przekazano wynik z jego omówieniem i poinstruowano, co robić dalej, jeśli była taka konieczność. Mam pełne zaufanie do Pani doktor i przyjeżdżam na badania kontrolne aż z Trójmiasta. Bardzo dziękuję za profesjonalną opiekę.

lekarz Katarzyna Sierzpowska

Przychodnia Lekarzy Rodzinnych PROVITA
Tęczowy Las 1/u7
Bartąg

Bardzo dokładna, wnikliwa i uprzejma. Ma serce i cierpliwość do dzieci. Mój 7letni syn za nią przepada. Polecam.
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Anna Krosnowska-Komło

ul. Syreny
07-410 Ostrołęka

Polecam Panią Doktor. Uprzejma i kompetentna. Z podejściem do dzieci. Rzetelnie badania i wszystko wyjaśnia.
Opinia dodana przez: Olga

lek. dent. Łukasz Zienkiewicz

DENTAL SALON SP. Z O.O.
E.Horbaczewskiego 53a

Mam bardzo doświadczone zęby, dlatego jestem przewrażliwiona na punkcie dentystów. Miałam przez dra robione wtórne leczenie kanałowe (spartolone przez kogoś innego), które zaczęło się od cierpliwego wyjaśnienia przebiegu, a jak się zaczęło, to cały czas było wiadomo co się dzieje, jaki jest postęp. Bardzo duża kultura osobista, poszanowanie pacjenta przez cały czas, nawet taki detal jak gumowa klamerka umożliwiająca trzymanie otwartej paszczy przez 2,5 godziny. Najważniejsze: udało się wszystko poprawić, …
Opinia dodana przez: Natalia