lekarz Anna Prabucka-Bartoszewicz

ulica Kopernika 7
88-100 Inowrocław

Niezwykle ciepła, kompetentna i uczciwa osoba. Żeby każdy lekarz taki był..pani doktor nawet na sor jest przede wszystkim człowiekiem i każdego traktuje bardzo kompetentnie.

lekarz Agnieszka Śpiewakowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KMW Centrum Zdrowia"
ulica 3 Maja 25-27

Z mojego punktu widzenia jest to lekarz o nieprawdopodobnej intuicji zawodowej i bardzo dużych kompetencjach w temacie. Rozwiązała mój ciągnący się latami problem. Problem który był lekceważony przez utytułowanych naszych lekarzy. Pani Agnieszko dzięki Pani moj problem nie powraca. Dzięki Pani trafnej diagnozie jestem mocna i czuje się doskonale. Dziękuję bardzo. Zdecydowanie polecam.

lek. dent. Monika Arczyńska

Chirurg stomatolog

Na Uboczu 12/26

Pani doktor pomogła mi pożegnać dolną ósemkę w sposób burzący wszelkie stereotypy związane z podobnym zabiegiem. Arcyfachowe podejście i złote ręce; nie wiem jak opisać inaczej. Wszelki stres spacyfikowany, a dolegliwości po ustąpieniu znieczulenia sprowadzone do minimum, co właśnie wynika z manualnej biegłości. Mam porównanie, bo była to ostatnia z usuwanych ósemek i mogę tylko żałować, że nie trafiłem wcześniej w ręce Pani doktor. Jeśli ktoś wertuje opinie z myślą …
Opinia dodana przez: Krzysztof

Kamila Ciastek-Majtyka

Położna

ulica Bożka 11
55-220 Jelcz-Laskowice

Kamila to najlepsza Położna jaką znam. Rzetelna, miła, poświęca czas pacjentce, ma bardzo duże doświadczenie i wiedzę. Uważam że nie ma lepszej. Z całego serca polecam Kamilę.

lekarz Aleksander Ilski

Sobańskiego 95

Wspaniały lekarz. Byliśmy u niego z mężem na badaniach prenatalnych. Wszystko wyjaśniał, wszystko dokładnie pokazywał. Dawno nie miałam styczności z tak profesjonalnym podejściem w stosunku do mnie, jak i do męża. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Józef Dubas

Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
34-500 Zakopane

Bardzo dobry lekarz, nigdy nie odmówił mi pomocy, jego empatia i zaangażowanie jest bezcenne, oby więcej takich lekarzy w tym szpitalu, zdrowia Panie doktorze , niech Pan nas nie zostawia

lekarz Tomasz Silezin

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Janowie Lubelskim
ulica Zamojskiego 149
23-300 Janów Lubelski

Dr. Tomasz Silezin to swietny specjalista, ma bardzo dobry kontakt z pacjentem, dokładnie wszystko wyjaśni oraz fachowo zoperuje. Trafiłem do Dr. Tomasza z zespołem kanalu nerwu lokciowego. Po operacji doktor przekazał wskazówki dotyczące dalszej rekonwalescencji oraz opis zabiegu w formie papierowej, więc nie musiałem się martwić, że o czymś zapomnę. Bardzo się cieszę, że trafiłem do Dr. Tomasza, jestem mu bardzo wdzięczny i szczerze go polecam innym!
Opinia dodana przez: Piotr S

lek. dent. Agnieszka Sitarek

Przychodnia
WITOLDA DOROSZEWSKIEGO 10

Pani Dr. Sitarek -> odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, dokładna ,skrupulatna, zawsze odpowiednio doradzi, odpowie na każde pytania, zawsze uśmiechnięta, miła ,w pełni poświęca czas na wizycie ,szuka wszelkich rozwiązań…ale nie tylko w stomatologii ,ponieważ Pani Dr. zajmuje się również ortodoncją co jest ogromnym plusem dla osób ,które mają mało czasu. Na jednej wizycie dwie usługi... mega duży plus. Osobiście jestem bardzo zadowolona z wizyt i efektów. Polecam! Więcej takich …
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Tomasz Faron

Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Boh. Warszawy 34
48-300 Nysa

Polecam Pana Doktora w 100%.Po naświetleniu sprawy przyjął mnie tego samego dnia,wysłuchał i po trzech dniach byłem już diagnozowany na oddziale w Nysie. Wszystko skończyło się OK.Polecam jeszcze raz i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Marta Schiller

Stomatologia - BAMBERSKI DWÓR
Św. Wawrzyńca 1A/17

Witam. Z dr Martą znamy się od wielu lat. I od wielu lat leczy moje zęby.Dzięki niej mam dzisiaj zdrowe zęby i to własne ( choć w innych gabinetach stomatologicznych bywało różnie ). Wychodząc z gabinetu nawet po kanałowym leczeniu nie jestem zestresowana, a wręcz przeciwnie czuję błogi spokój. Ma wspaniałe podejście do dzieci. Oswoiła ze stomatologiem nawet moją córcię, co nie było łatwe. W innym gabinecie moje dziecko pogryzło …
Opinia dodana przez: Beti

lek. dent. Aleksander Karpów

ulica Owocowa 4B/1

Gorąco polecam Pana doktora. Wspaniały fachowiec, a na dodatek uczciwy, uprzejmy, i bardzo delikatny. Pozdrawiam

lekarz Jerzy Gawdzik

Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PRAXIS" Krzysztof Kosiński
ulica Dworcowa 2
72-200 Nowogard

Najlepszy lekarz jakiego znam. Niezwykle kompetentny nie tylko w temacie ortopedii,ale również pomoże w innych dolegliwościach i pokieruje . Zawsze wysłucha ,zaproponuje najlepsze rozwiązania. Bardzo sympatyczny i empatyczny lekarz, polecam .
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Marta Bobryk

ul. Piaskowa 3C/8
72-010 Police

Uwielbiam wizyty u Pani doktor. Zawsze z najwyższą starannością podchodzi do pacjenta, instrukcje i plan leczenia zawsze jest jasny i co najważniejsze skuteczny. Pani Marta zawsze jest sympatyczna, a atmosfera w gabinecie przyjemna. Polecam

lekarz Jacek Gacoń

Wojnickie Centrum Medyczne
ulica Rolnicza 3
32-930 Wojnicz

Jestem ogromnie wdzięczny za Pana wrażliwość i profesjonalizm w dziedzinie zdrowia serca. Z pewnością będę polecać Pana innym, gdyż doceniam nie tylko Pana wiedzę, ale i troskę o pacjenta.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Justyna Wiśniewska-Chomicz

Regionalny Szpital Specjalistyczny w Grudziądzu
ulica Sikorskiego 32
86-300 Grudziądz

Mam wykształcenie medyczne, ale nie jestem lekarzem domowym a emerytowanym naukowcem z dziedziny pulmonologii o specjalności HBOT (tlenoterapia, leczenie różnych chorób z wykorzystanie komory hiperbarycznej, komory ciśnień). Ostatnio zacząłem odczuwać pewne dolegliwości i skontaktowałem się z Ośrodkiem ZOZ w Mokrem gm. Grudziądz z lekarzem Justyną Wiśniewską-Chomicz, która w sposób bardzo miły nawiązała ze mną jako pacjentem profesjonalny kontakt. Wysłuchawszy mnie udzieliła porady i przepisała mi leki, które były właściwe w …
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Agnieszka Pankowska

KB Medica Lekarska Poradnia Dietetyki Klinicznej i Sportowej
ul. Powstańców Warszawy 11B
05-500 Piaseczno

Najlepszy lekarz, na jakiego do tej pory trafiłam. Lekarz z powołania. Serdeczna, miła, empatyczna a przy tym bardzo kompetentna. Często trzeba długo czekać w kolejce, ale zawsze warto, bo pacjent nie jest jak przedmiot na taśmie, tylko czuje się zaopiekowany i wysłuchany!

lek. dent. Bartosz Romańczuk

Gwiaździsta 27/119

Jestem pacjentem Dr. Bartosza Romańczuka i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to wyjątkowo kompetentny specjalista stomatologii, łączący bogatą wiedzę medyczną z empatycznym podejściem do pacjentów. Każda wizyta u niego mija w miłej, bezstresowej atmosferze, co dla mnie – osoby dotychczas dość sceptycznie podchodzącej do leczenia stomatologicznego – ma ogromne znaczenie. Szczególnie doceniam jego umiejętności w zakresie leczenia zachowawczego, endodoncji mikroskopowej, protetyki oraz medycyny estetycznej. Precyzja, z jaką wykonuje zabiegi …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Sylwester Gerus

Wrocławskie Hospicjum dla Dzieci
aleja Wiśniowa 36

Wspaniały, empatyczny, profesjonalny lekarz, operował mojego wnuka już 2 razy, teraz trzeci. Bardzo polecam Pana doktora jak i klinikę chirurgii dziecięcej.Pełen szacunek i podziękowania.
Opinia dodana przez: Eea

lekarz Andrzej Kolerski

Grabowa 41/8
59-300 Lubin

Po wizycie jestem zdumiona takim podejściem do pacjenta. Dokładny, szczegółowy wywiad , analiza okazanych dokumentów ( zdjęcia , leczenie, podawane leki...). Wyjaśnienie jaki jest stan moich dolegliwości ( pokazanie na modelach stojących na biurku ) , badanie i natychmiastowe zastosowanie leku ( pominę jakiego...). Poprawę poczułam następnego dnia (a dolegliwość leczyłam przez kilka miesięcy - pominę gdzie i jak ) Celowo tak dokładnie opisałam moją wizytę aby pokazać kompetencje tego …
Opinia dodana przez: Anna Smyk

lekarz Jacek Nowak

Gabinet Internistyczny - Wizyty Domowe - Jacek Nowak
ul. Traugutta 34
68-130 Gozdnica

Przede wszystkim bardzo dobry specjalista internista. Konkretnie podchodzi do pacjenta, miły, uśmiechnięty, podczas badania się nie spieszy, robi to bardzo dokładnie, szczególnie USG. Serdecznie polecam doktora Nowaka. Problem się do niego dostać na wizytę, ale wcale się nie dziwię.
Opinia dodana przez: Marek