Bat - Med
ul. Sedlaka 4/6/8
Radom
Pani Kasia to wspaniała kobieta ! Potrafi naprowadzić, że człowiek sam zaczyna wierzyć w siebie.Pokazuje właśiwą drogę, pokazuje jak błędne bywa czasami nasze myslenie. Wszystko co robi, robi dla pacjenta. Pokazuje,że człowiek jest najważniejszy i od niego wszystko zależy. Terapia z Panią Kasią postawiła mnie na nogi.
Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Jana Zamoyskiego 149
Janów Lubelski
Dawno już nie czułem się tak dobrze zaopiekowany jak u pani doktor. Byłem u niej w Sanitasie, wszystko mi wytłumaczyła i była bardzo cierpliwa. Na pewno nie będę chodził już do żadnego innego okulisty. Zdecydowanie polecam.
Sołtysowicka 30
Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
Cieszyn
Lekarz wielkiego formatu i najwyraźniej takiego formatu osoba - okazany przez Panią Doktor szacunek w stosunku do pacjenta i rodziny są rzadkością w dzisiejszych czasach. Traktuje innych partnersko w rozmowie i samej rozmowy nie ponagla, potrafi cierpliwie wysłuchać i udzielić informacji na wszystkie zadane pytania. Pełna empatii i zrozumienia. Nie spodziewałam się, że tacy ludzie jeszcze istnieją w tak stresującej profesji!
MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów
Wspaniały człowiek i lekarz. Osoba, ktora od samego poczatku budzi zaufanie, poswieca uwage pacjentom, doradza, tłumaczy i kieruje dalej w razie potrzeby. Ogromna wiedza, pogoda ducha i zaangażowanie sprawiają, ze wracamy do Pani Doktor całą rodziną, jeśli zachodzi potrzeba. Niestety obecnie niewielu zostało takich lekarzy jak Pani Łuksik-Brożbar.
Pani Doktor w sposób wyjątkowo profesjonalny i zaangażowany poprowadziła zajęcia na oddziale kardiologii. Wiedzę przekazywała jasno, logicznie i w bardzo przystępny sposób, dzięki czemu nawet trudne zagadnienia były łatwe do zrozumienia. Jest osobą niezwykle miłą, cierpliwą i otwartą na pytania, co tworzyło przyjazną atmosferę do nauki. Jednocześnie dała się poznać jako wybitny specjalista o ogromnej wiedzy i doświadczeniu klinicznym. Zajęcia prowadzone przez Panią Doktor były bardzo wartościowe i inspirujące Kamil …
„Nie wystarczy być we właściwym miejscu i we właściwym czasie. Trzeba być WŁAŚCIWĄ OSOBĄ we właściwym miejscu i we właściwym czasie” 𝘌𝘬𝘦𝘳. Podziękowania dla dr. Andrzeja Witowskiego. Dzięki swojej wiedzy i profesjonalnemu podejściu, uratował życie mojemu Tacie. Tato trafił na OIT w Szpitalu nr 1 w Sosnowcu, prowadzony przez dr. Witowskiego. Wtedy poznałam przede wszystkim CZŁOWIEKA i wybitnego lekarza. Doktor bardzo dobrze zajął się Tatą. Przedstawił plan leczenia, różne warianty, …
SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Erazma Ciołka 11
Jestem pacjentem skierowanym przez Narodowy Instytut Onkologii z Warszawy Ursynowa do dzielnicowej (wg mojego miejsca zamieszkania) specjalistycznej poradni chirurgii ogólnej , do chirurga (tj. do lekarza w zakresie chirurgii ogólnej) w celu kontynuacji miejscowych wycięć tkanki wskazanych przez dermatologa. Dotychczas w I połowie 2023 roku Pan Mirosław Kocięcki, chirurg z przychodni przy ul. Płockiej 49 w Warszawie wykonał profesjonalnie i pomyślnie dla mnie pięć zabiegów z asystą pielęgniarską polegających wycięciu …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Ośrodek Pielęgniarstwa "Pomoc" s. c. Niewiadomska-Jarosz, Nesteruk
Szkolna 6
Dąbrowa Tarnowska
Bardzo polecam Pana doktora Artura Korca, za profesjonalizm, zaangażowanie i kulturę osobistą. Konkretny lekarz, który okazał wiele zrozumienia i empatii. Zdecydowanie polecam!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROMED" Sp. z o.o.
ulica Różyckiego 6
Jelenia Góra
Moja córka uwielbia Pania lekarz Zieziule. Przychodzinmy od 5 lat, zawsze miła z poczuciem humoru, poświęca czas,mimo ciężkiego pacjenta, kiedy córka nie chciała dać ucha do badania- nie poddała sie. Drugiego takiego wspaniałego lekarza nie znam.
NZOZ "SALUTARIS" Sp. z o.o. B-B ul. Asnyka 14
Szczygłów 5
Bielsko-Biała
Jestem pacjentką od niedawna, ale pod pozytywnym wrażeniem. Wyjaśnia dlaczego wybrał taki sposób leczenia, działanie leku i konsekwencje. Każdemu pacjentowi poświęca dużo uwagi i czasu, ...co negatywnie wpływa na czas oczekiwania pod gabinetem, niestety, ...ale coś za coś. Nie denerwuje się na pacjenta, który czasami robi różne zdrowotne głupoty. Zobaczę co będzie dalej?
Prywatna Praktyka Logopedyczna
Mościckiego 38 lok. 2
Chorzów
Bardzo dobry specjalista. Wspaniałe podejście do dzieci. Syn mimo, że był "trudnym pacjentem" chętnie ćwiczył na zajęciach. Dzięki pani Małgorzacie poprawiła się mowa oraz syn nabrał pewności siebie. W 100% polecam panią Małgorzatę.
Bolesława Chrobrego 1-3 lok. 3
Gryfino
Polecam, bardzo kompetentna i sympatyczna Pani doktor. Ma świetne podejście do dzieci. Bardzo dokładnie i profesjonalnie bada pacjentów. Jestem bardzo zadowolona.