stomatolog stomatolog

lek. dent. Aneta Wesołowska-Dudek

Zaufany Dentysta
Chłopickiego 11/13

Profesjonalnie, dokładnie,rzetelnie oraz precyzyjnie leczy, cierpliwie tłumaczy a do tego niedrogo,polecam z czystym sumieniem bo warto, a bonding i medycyna estetyczna wymiata❤️
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Dorota Kundzicz

Gabinet Stomatologiczny
Jaskółcza 7/15, I piętro, gab.63

Świetna stomatolog , bardzo delikatna , doskonałe podejście do wystraszonego pacjenta . Zdecydowanie polecam !!!

lek. dent. Gabriela Teuerle-Bisztyga

Granatowa 17
45-420 Opole

:Dobry fachowiec, miła ,kulturalna lekarka.Korony porcelanowe,które ostatnio zrobiłem są piękne.Wreszcie mogę się uśmiechać .Na pewno tam wrócę i serdecznie polecam.

dr Martyna Liss-Kaczmarek

ulica Obrońców Poczty Gdańskiej 28

Do Pani Doktor udało mi się trafić zupełnie przypadkowo w gabinecie w Bierutowie i uważam, że był to traf szczęśliwy. Uważam, że jest bardzo dobrym i kompetentnym stomatologiem, wzbudza moje zaufanie i mam zamiar nadal kontynuować u niej leczenie. Jak najbardziej polecam Ją innym pacjentom

Monika Jurkowska-Gil

ul. Wesoła 9A
32-200 Miechów

Witam! Polecam Pania Dr. jestem bardzo zadowolona z protez jakie mi wykonala,nie placilam nic!!! Zaplacil za mnie NF moge jesc wszystkie posilki bez wyjmowania,bardzo dziekuje !!!
Opinia dodana przez: olunia

lek. dent. Magdalena Mackiewicz

Gabinet Stomatologiczny
64-000 Kościan

Bardzo boję się dentystów, ale atmosfera i profesjonalne podejście do pacjenta w gabinecie spowodowało, że strach minął. Poza tym ząb w pełni wyleczony pod mikroskopem. Polecam
Opinia dodana przez: Rafał

Joanna Rułkowska

Rumia

Bardzo ładna,sympatyczna i miła Pani z pasją wykonuje swój zawód,wyjątkowe podejście do pacjenta.Duży profesjonalizm, wszystko to dzisiaj rzadko spotykane, polecam wszystkim ten gabinet.
Opinia dodana przez: Stanisław

lek. dent. Łukasz Zadrożny

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Top-Dent

Od kilku lat jestem pod opieką pana doktora. Zawsze odpowiednio zaopiekowana i leczona. Bez bólu i stresu. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Jola
polecam , poznałem już wielu dentystów ale ten jest najlepszy! usunięcie zęba totalnie bezbolesne aż przyjemne ;))))
Opinia dodana przez: noname

lekarz Mariusz Balla

Dmowskiego 9 lok. 9

Najlepszy stomatolog w 3mieście. Chodzi do niego cała moja rodzina i wszyscy inni, którym dałam kontakt.:)))
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Piotr Biskup

Kasprowicza 59
Nowy Targ

Stomatolog z powołania. Bardzo miły, rzetelny, KONKRETNY i dokładny. Na takiego dentystę jeszcze nie trafiłam. Poszłam z problemem, który by mnie finansowo 'zjadł' i początkowo Pan Doktor nie rozważał innej opcji leczenia natomiast po jednej wizycie, po dokładnym sprawdzeniu stwierdził, że można zastosować mniej inwazyjną, tańszą i równie skuteczną metodę. Zanim coś powie czy podejmie decyzje dwa razy się zastanowi co zrobić i wyjaśni dokładnie każdy problem, skąd się bierze, …
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Krystyna Marszałek

ul. Baczyńskiego 11
42-200 Częstochowa

Pani Doktor jest po prostu wyjatkowa !!! Profesjonalizm , empatnia , ludzkie podejscie do pacjeta. Lecze sie u P. Doktor okolo 20 lat !!! I nigdy sie nie zawiodłam. POLECAM !!!
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Arkadiusz Gadaj

ul. Lwowska 62 A
22-400 Zamość

Krótko mówiąc - tanio, szybko, fachowo, uprzejmie, bez bólu, kompetentnie. Moja pierwsza "ekstrakcja" w życiu. Teraz wiem u kogo mogę spokojnie usunąć resztę zębów :):)

lekarz Monika Drozd

Gabinet logopedyczny - umowa z NFZ
ul. Trzech Kotwic 11b, Ipiętro
49-300 Brzeg

Pani Doktor jest sympatyczną uśmiechniętą osobą, co sprawia, że wizyty u niej to przyjemność. Moja mama robiła u niej protezę i mówiła, że mogła spać w fotelu gdy Pani Drozd wyrywała jej zęby. Gdy miałam jakiś problem z dziąsłem poszłam do niej, a tak sprawdziła i powiedziała, że nic sie nie dzieje. Bezpłatnie! Widać, że kocha swoją pracę. Polecam serdecznie

lek. dent. Mira Wróbel-Domżalska

Neo-Dent
47-400 Racibórz

Bardzo miła, serdeczna i uczynna młoda Pani Doktor potrafiąca pomóc w każdym przypadku. Znająca i stosująca nowoczesne materiały i metody leczenia. Do problemów stomatologicznych podchodzi nietuzinkowo, a wykonana przez nią praca jest staranna, dokładna i bardzo zadowalająca. Sam jestem pacjentem pod względem stomatologicznym jak i ortodontycznym. Jestem bardzo zadowolony z leczenia stomatologicznego oraz ortodontycznego. Żeby nie być gołosłownym to mogę podać przykład, że dwóch lekarzy chciało mi wykonać leczenie kanałowe …
Opinia dodana przez: Krzysiek
{'id': 22335, 'name': 'Żory'} Stomatolog
                                       lek. dent. Artur Woźniak

lek. dent. Artur Woźniak

Stomatologia WOŹNIAK - stomatologia mikroskopowa, implanty, medycyna estetyczna
Osiedle Księcia Władysława 27
Żory

Polecam gabinet stomatologiczny Favedent, leczyłem zęby kanałowo pod mikroskopem, dr Woźniak dokładnie wytłumaczył mi na czym będzie polegało leczenie. Uratował mojego zęba, bardzo dziekuję calemu zespołowi.

lek. dent. Grzegorz Bienek

Kochanowskiego 1A/2
Tychy

Najlepszy dentysta. Został mi polecony przez innego dentystę, który nie mógł poradzić sobie z moim zębem. Ząb został uratowany, a pacjentami Pana Doktora jest cala moja rodzina i przyjaciele. To nie tylko niezastąpiony specjalista, ale również bardzo ciepły, spokojny człowiek, który wprowadza tak przyjemną atmosferę, że nawet moje przedszkolaki chętnie siadają na fotel.
Opinia dodana przez: MMG

lek. dent. Marek Kulikowski

ul. Jutrzenki 10/21a

Jestem pacjentką Pana doktora .To wyjątkowy lekarz, uprzejmy, kompetentny, zawsze stara się pomóc w sposób jak to możliwe nie obciążający nadto kieszeni pacjenta, co w dzisiejszych czasach jest wyjątkową cechą. Drobne sprawy stomatologiczne wykona bez wyceny, przy okazji wykonywania usługi podstawowej . Korzystałam z usług wielu stomatologów, ale pracę tego lekarza oceniam najwyżej. Wraz z mężem ,z polecenia koleżanki korzystamy tylko z usług pana doktora. Życzę zdrowia panie doktorze I …
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Katarzyna Fiołna

Przychodnia Stomatologiczna
Janowskiego 50

Lekarz profesjonalista. Leczymy ortodontycznie zęby Syna, teraz będzie nosił swój drugi aparat ortodontyczny. Kompleksowo przekazana informacja, propozycje leczenia i wytłumaczenie młodemu Pacjentowi w jakim celu co robimy....Polecamy razem z Synem Tomkiem leczenie u Pani Dr. Dziękujemy.

lek. dent. Jadwiga Zbroja-Ilcewicz

Dar-Dent Specjalistyczny Gabinet Dentystyczy
ul. Łubinowa 85

Czy wizyta u stomatologa może być miła? Ano może. Pomijając rozdziawioną buzię i urządzenie odsysające ślinę, pobyt w gabinecie Dar-Dent jest po prostu przyjemny. Nie spotkałam się dotąd z taką cierpliwością i dokładnością, delikatnością i wręcz perfekcją w zajęciu się zębem - efekt leczenia za każdym razem został sprawdzony na zdjęciu RTG, robionym na miejscu w gabinecie. Dobry człowiek i bardzo dobry fachowiec. Polecam, polecam, polecam. Katarzyna S.
Opinia dodana przez: Katarzyna S.