stomatolog stomatolog

lek. dent. Marta Kaja

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnie Specjalistyczne PUL-MED Grażyna Szwankowska
30 Stycznia 15/3
66-400 Gorzów Wielkopolski

leczenie u dr Marty trwało prawie rok, ale przedstawiony mi plan leczenia zawierał każdy jego element, wiedziałem jaki jest cel leczenia, a sytuacja wyjściowa nie była łatwa, co widziałem na zdjęciach zrobionych na początku. dziekuje za troskę i nowy uśmiech, pozdrawiam M.

lek. dent. Szymon Krysta

Chirurg stomatolog, Ortodonta

VIP DENTAL CLINIC
Pułkownika Karola Zagórskiego 3
43-316 Bielsko-Biała

Dziś byłam pierwszy raz u Pana dr. Krysty. Jestem bardzo szczęśliwa że było mi dane znaleźć się u niego po kilku nieudanych wizytach u różnych lekarzy. Po dzisiejszej wizycie mam ogromną nadzieję że Pan dr. Krysta mi pomoże. Cudowny lekarz a przede wszystkim wspaniały ciepły empatyczny człowiek. Bardzo dziękuję.

lek. dent. Renata Durmaj-Domagalska

Armii Krajowej 31/4
09-500 Gostynin

Wspaniała Pani Stomatolog z ekstra podejściem do dzieci. Mój syn był po prostu zachwycony i z dumą wyszedł z gabinetu z naklejką "Dzielny Pacjent". Bardzo, bardzo polecam wszystkim małym i dużym pacjentom !
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Artur Gołębiowski

Nidzicka 13/63
13-200 Działdowo

Pierwszy stomatolog, który sprawił, ze moja 7 letnia córka otworzyła buzię i dała sobie wyleczyć zęba. Cierpliwy, sympatyczny, umie dotrzeć do dziecka. Cały czas mówił, pokazywał co robi. Córka była zawiedziona , że tak szybko się skończyła wizyta a trwała 45 minut :):) . Zdecydowanie polecam doktora Artura
Opinia dodana przez: Aga

lek. dent. Maria Sobczak-Kuś

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

NZOZ "VIA-MED" S. C.
Urodzajna 37
43-300 Bielsko-Biała

Jestem pacjentem pani Marii od wielu lat i pewnie przez wiele lat jeszcze będę bo mam do niej pełne zaufanie:)

lek. dent. Bartosz Świątnicki

Chirurg stomatolog

ulica Kowalska 14/1
41-800 Zabrze

Najlepszy chirurg na jakiego mogłam trafić! Pełen profesjonalizm, Pan doktor wykazuje silne zaangażowanie względem powierzonych mu obowiązków. Przede wszystkim ma indywidualne podejście do pacjenta. Widać, że zależy mu na pacjencie i jego dobrze. Naprawdę przesympatyczny i bardzo „ludzki” lekarz.
Opinia dodana przez: A.K

lek. dent. Marta Wilska

ulica Makuszyńskiego
63-100 Śrem

Polecam Panią doktor z czystym sumieniem. Miałam trudną pracę protetyczną do wykonania (most) i polecono mi dr Wilską. Efekt był jak dla mnie zaskakujący. Pani dr współpracuje ze świetnym technikiem (Paweł Nadolski też polecam !!!) i razem tworzą małe dzieła sztuki. I wszystko za naprawdę rozsądną cenę.
Opinia dodana przez: Renata B

lek. dent. Piotr Szczęsny

NZOZ KRIOMED CENTRUM REHABILITACJI
ul. Warszawska 146
25-408 Kielce

Bardzo dobry specjalista. Polecam. Sprawnie, profesjonalnie, nie mam żadnych zastrzeżeń, lekarz godny zaufania.

lek. dent. Agnieszka Pawelec-Riabcew

Os. Okrzei 8/26
97-400 Bełchatów

Bardzo polecam Panią dr Agnieszkę. Profesjonalne leczenie i podejście ,,ludzkie,,do pacjenta. Nic nie boli i jest fachowo. Polecam

lek. dent. Alina Romańczuk

Kakowskiego 12/15

Jestem bardzo wdzięczna dr. Alinie Romańczuk za wzorową opiekę stomatologiczną. Bo dzięki niej mam swoje zęby mając 88lat. Dr. Bień - protetyk z MCS przy ul. Nowy Zjazd wysoko ocenił - misternie wprost artystycznie nadbudowywane moje zęby. Wyraził opinie "Nie wolno nic zmieniać, raczej prosić dr. A. Romańczuk o dalszą opiekę, a skierowania od lekarza z gabinetu PERIODONTOLOGII nie uwzględniać. Nie jestem wstanie przekazać swojej wdzięczności P. dr. Alinie Romańczuk …
Opinia dodana przez: Helena

lek. dent. Paweł Żmuda

EVADENT 2 Centrum Stomatologii Laserowej i Protetyki
ulica Brynicka 17

Potwierdzam w całej rozciągłości wystawione opinie. Doktor Żmuda jest doskonały i niezawodny w tym co robi. Jestem Jego pacjentem od kilkunastu lat i nie wyobrażam sobie zmiany na kogoś innego. Mam swoje doświadczenia z innymi stomatologami więc wiem o czym piszę. Jedno co mi się nie podoba, to te wieczne kolejki...
Opinia dodana przez: Roman

lek. dent. Jędrzej Gawryś

Przychodnia Rejonowa nr 4
Leopolda Staffa 10
95-100 Zgierz

Lekarz bardzo konkretny , wszystko wytłumaczył. Zabieg przeprowadził szybko i komfortowo. Ma dużą wiedzę i dobrą rękę do leczenia pacjentów. Będę polecał każdemu kto potrzebuje bezbolesnego i miłego spotkania z dentystą. Łukasz
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Maria Kołodziej-Tolasz

Stomatolog dziecięcy

Solskiego 100
32-800 Brzesko

Serdecznie dziękuję Pani za udzielenie pomocy w uśmierzeniu bólu spowodowanego przez ucisk drutu aparatu stałego na błonę śluzową policzka. Mimo, że nie zajmuje się Pani naprawą aparatów stałych, nie pozostawiła mnie Pani z problemem samej sobie. Bardzo doceniam za spontaniczne przyjęcie mnie w sobotę i udzielenie wałeczków stomatologicznych, które uniosły mój policzek i zaizolowały go przed niekorzystnym działaniem wystającego drutu. Jeszcze raz dziękuję.

lek. dent. Tomasz Pakulski

gabinet stomatologiczny
kilinskiego11 czestochowa
42-200 Częstochowa

Najlepszy i najbardziej kompetentny lekarz jakiego znam. Bardzo pomocny i uprzejmy, zawsze pomoże i zareaguje . Dokładny i cenowo dopasowany do trudnej sytuacji. Leczenie to przyjemność u p. Tomasza.
Opinia dodana przez: Renata

Dariusz Wróbel

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Caritas Włoszczowa
Lenartowicza 10/20 lok. 6
42-200 Częstochowa

Super stomatolog z dobrze wyposażonym gabinetem!!! Uprzejmy, z poczuciem humoru, kompetentny. Adekwatna cena leczenia co do jakości wykonywanej pracy :) oraz leczenie tylko chorych zębów w przeciwieństwie do innych stomatologów. Znakomite podejście do pacjenta, perfekcyjne planowanie leczenia, a przede wszystkim punktualność - zawsze wchodzę o tej godzinie na którą jestem umówiony!!! Co do lokalizacji to łatwy dojazd i dużo miejsca na parkingu. POLECAM KAŻDEMU!!!

lek. dent. Lidia Skowronek

Ortodonta, Stomatolog

ulica Grunwaldzka 56/36
37-700 Przemyśl

Pani Lidia Skowronek to bardzo uprzejma i solidna w swej profesji lekarz stomatolog, których niewiele można spotkać w innych gabinetach stomatologicznych w Przemyślu. Za swoją rzetelną i fachową pracę oraz za reprezentowaną kulturę osobistą w kontaktach z pacjentami w pełni zasługuje na ocenę bardzo dobrą. Przy okazji zachęcam wszystkich będących w potrzebie do kompleksowego leczenia swojego uzębienia u Pani Dr Skowronek. Edmund Hałasik.

lek. dent. Bartłomiej Krać

Gabinet Stomatologiczny
05-400 Otwock

Bardzo polecam Pana Bartka :) jestem jego stałą pacjentką od około 3-4 lat :) bardzo dobrze i bezboleśnie leczy ząbki :) kiedy mam jakieś pytanie lub poprostu się stresuje tłumaczy co będzie robić i co ewentualnie mogę odczuwać , teraz na fotelu dentystycznym czuje się prawie jak na domowym fotelu i nie obawiam się kolejnej wizyty :)
Opinia dodana przez: Gosia

lek. dent. Łukasz Kowalik

Stomatologia Rodzinna
42-200 Częstochowa

Gabinet do którego trafiłem, jest specyficzny - rodzinny. To nie jest gabinet jak często się spotyka, 10 lekarzy i każdy inne ma praktyki. Tutaj jak bar na Wspólnej, czuć rodzinną atmosferę i powiem szczerze na tym nie koniec. Miałem problem z zębem bo był spisany na straty przez wielu stomatologów, ale jednak na kilka lat zostaje ze mną. Na razie zostaje u nich !
Opinia dodana przez: Czech

lek. dent. Doni Allecou

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Do Allecoudent chodzę od kilku lat i czuję, że należałby parę słów napisać...Każdy zabieg (a miałam ich sporo..zakładanie plomby, leczenie kanałowe, scaling itd.) wykonywany jest przez doktora bardzo rzetelnie i szczegółowo omawiany. Zawsze w trakcie zabiegu pyta czy wszystko dobrze, co wynika z jego troski o pacjenta. Ceny są bardzo konkurencyjne, a szczególnie, gdy skorzysta się z aktualnie obowiązujących promocji. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Magdalena Malec

Dental Service Sp. z o.o. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Niedziałkowskiego 25

Świetna profesjonalistka. Jej wiedza lekarska wraz z profesjonalnym, cierpliwym podejściem do pacjenta to duet cech, które charakteryzują Panią Doktor. Sympatyczna, cierpliwa, profesjonalna, życzliwa, nie komentująca, nie oceniająca pacjenta. Zawsze stara się podsunąć najlepsze rozwiązanie, uwzględniając możliwości pacjenta. Dzięki atmosferze panującej w gabinecie (personel również super) zaczęłam normalnie oddychać na fotelu dentystycznym. Polecam szczególnie osobom panicznie bojącym się dentysty. Nie myślałam, że nastąpi taki czas że będę dumna i zadowolona opuszczać …