stomatolog stomatolog

lek. dent. Ewelina Dobrowolska

lek. dent. Ewelina Dobrowolska

Dobrowolska Gabinety Stomatologiczne
Kutrzeby 12/11

potwierdzam, bardzo miła sympatyczna Pani doktor. Delikatna ale stanowcza podczas pracy. Wyjaśnia i komunikuje tak, że pacjent wie co się dzieje i czuje się bezpieczniej i pewnej. Polecam Panią Ewelinę
Opinia dodana przez: Gosia
Wcześniej leczyłem się w dwóch innych gabinetach. Niestety ówczesne leczenie wiązało się z powracającym bólem leczonych zębów oraz utraty sporej ilości czasu i pieniędzy (kilkadziesiąt wizyt na "wyminę opatrunku"). Leczenie finalnie doprowadziło do diagnozy "ząb nadaje się już tylko do usunięcia". Dzięki temu, że w końcu trafiłem do gabinetu Pani doktor Katarzyny Osajdy udało się odratować zęby zniszczone leczeniem gdzie indziej. Finalnie całe leczenie przebiegło pomyślnie, z czego jestem bardzo …
Opinia dodana przez: Zofia

Marek Komar

Chirurg stomatolog

Droga Leśna 35/13
Oborniki

Pan dr Marek Komar jest jednym z niewielu stomatologów do którego mam zaufanie. Leczył mi kilka zębów, a ostatnio miałam ekstrakcję, czego bardzo się bałam. Dostałam dobre znieczulenie i pomimo ciężkiego i dość długiego zabiegu nie bolało, pan dr profesjonalnie wykonał zabieg i dlatego nie musiałam nawet brać środków przeciwbólowych po ustąpieniu znieczulenia, prawie wcale nie bolało i nie było w ogóle opuchlizny. Polecam wizyty u dr Komara
Opinia dodana przez: Jolanta

Witold Bąkowski

RTG, Stomatolog

ul. Szaflarska 73
34-400 Nowy Targ

Jest dobry w tym co robi. Nie zabiera wiele cennego czasu i leczy skutecznie. Nie obiecuje "gruszek na wierzbie", jak czegos nie da rady wyleczyc - nie oszukuje. Polecam
Opinia dodana przez: Adam

dr Monika Smółkowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet stomatologiczny
Maślicka 2f

Pani doktor jest świetnym stomatologiem. U Pani Moniki leczę zęby już dobrych parę lat i nie mam zamiaru zmieniać tego co jest dobre bo mogę trafić bardzo żle. Polecam wszystkim którzy szukają dobrego stomatologa. PEŁNY PROFESJONALIZM

lek. dent. Magdalena Kapel-Ciba

ulica Długa 88/3

Korzystamy z usług Pani Doktor całą rodziną jeszcze od czasów gdy pracowała w Krakowie. Teraz dojeżdżamy specjalnie z Krakowa do Krzeszowic. Pani Doktor ma ogromną wiedzę którą przekłada na działanie. Potrafi wytłumaczyć co i jak. Ma genialne podejście do dzieci. Szanowni Państwo osobiście trzykrotnie usnąłem na fotelu podczas zabiegów. Nie ma stresu, nie ma paniki, jest zaufanie i profesjonalizm. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Jan

lek. stom. Magdalena Goc-Płytnik

Protetyk, Stomatolog

ulica Umultowska 37 A

Niezwykle kompetentna, delikatna , kulturalnai budząca zaufanie osoba. Mam 74 lata i bardzo kruche zęby, a Pani Magdalena ratuje je z anielską cierpliwością i zawsze z przemiłym uśmiechem. Leczę się w tym gabinecie od lat i z całą odpowiedzialnością mogę go wszystkim polecić .
Opinia dodana przez: Zofia

Katarzyna Dobrosolska

Niechorska 10
Gryfice

Byłam nie raz sama i z synkiem (6 lat), plomby trzymają się dobrze, w porównaniu do innych stomatologów to tu jest najlepsza jakość usługi. Pani jest miła i ktoś kto się boi stomatologów tutaj na pewno zmieni zdanie. Polecam

Małgorzata Galińska

Dobra 21
05-804 Pruszków

Jedna z najlepszych stomatologów jakich znam :) Pani doktor ma bardzo dużą wiedzę i wprawę w tym co robi. Nie tylko od lat planowo prowadzi wszystkich czlonkow mojej rodziny ale i nie raz ratowała moje urazogenne dzieci w nagłych wypadkach. Wiem, że jesteśmy w dobrych rękach.
Opinia dodana przez: Aleksandra
Pani Magda jest prawdziwą profesjonalistką! Zawsze miła i uśmiechnięta - wizyty są bezstresowe, polecam wszystkim którzy boją się wizyt u dentysty- Pani Magda jest najlepsza :)

lek. dent. Grzegorz Frąckowiak

Jesienna 6
09-402 Płock

Bardzo polecam wizytę w tym gabinecie. Spokojna, miła atmosferą. Lek. den przede wszystkim z wielkim sercem. Uszkodzona jedynka została szybko, idealnie naprawiona. Ząbek jak nowy. Nie ma śladu po złamaniu. Bardzo dziękuję.

lekarz Izabela Walawender

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Czajek 5

Pani doktor Iza stomatolog dziecięcy z powołania moja córka przeszła 5 gabinetów i w każdym zalecano tylko narkozy ew. "na siłę" doktor Iza razem ze swoja asystentką miały takie podejście że córka siadła na fotel pokazała ząbki i założyła maseczkę po czym pani doktor wyleczyła jej dwa ząbki nie wyobrażam sobie zmienić gabinetu i lekarza dziś już wszystkie zęby wyleczone a na słowo jedziemy do dentysty moje dziecko sie cieszy …

lek. stom. Jakub Jasiński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Chyców Potok 8
34-500 Zakopane

Potrzebuję twojej pomocy w usunięciu brodawczaka Czy mogę to dla Ciebie zrobić? Zrobię to sam z Ukrainy.
Opinia dodana przez: Sergiy

lek. dent. Łukasz Owczarek

Happyderm Dermatologia Medycyna estetyczna
Sudecka 8a
48-303 Nysa

Bardzo dobry lekarz , dokladny, cierpliwy i uprzejmy, przychylam się do poprzednich opinii , mi również uratował zęba który był leczony kanalowo przez innego dentystę w Nysie , doktor Owczarek ma ogromną wiedzę i umiejętności oraz wysokiej jakości sprzęt, polecam

lek. dent. Agnieszka Sobieraj

Centrum Stomatologiczne Myślenice
ulica Ogrodowa 1 A
32-400 Myślenice

Jak to mówią... lekarz też człowiek... Właśnie poznałem lekarza który też jest człowiekiem, a nie jest to zbyt powszechna cecha, atmosfera 5+, profesjonalizm 5+ ból/strach;) 4+ Reasumując bardzo polecam:)
Opinia dodana przez: Marcin

Katarzyna Dzierżęga-Folwarczny

Radlińska 151
44-313 Wodzisław Śląski

Pani Kasia to najlepszy stomatolog jakiego w życiu poznałam a było ich naprawdę sporo! Moj syn od małego nie potrafił wytrzymać na wizycie dentystycznej. Mial silny odruch wymiotny oraz panicznie sie bal. Lekarze załamywali ręce i zalecali leczenie w narkozie. Poznaliśmy Panią Doktor Kasię i wszystko sie zmieniło. Syn dal sobie wyleczyć wszystkie zęby, 3 wyrwać i aktualnie wyszliśmy na prostą. Jestem ogromnie wdzięczna Pani Doktor za fachową opiekę, odpowiednie …
Opinia dodana przez: Inez

lek. stom. Robert Dziurko

Legionów 48a
43-502 Czechowice-Dziedzice

Polecam Stomatologię Pana Roberta. Pełen profesjonalizm w temacie. Miły, uprzejmy, cierpliwy wszystko wytłumaczy. Potrafi uratować zęby, które inni stomatolodzy skazali na wyrwanie. Wiem z doświadczenia i z informacji od osób, którym poleciłam Pana Roberta.
Opinia dodana przez: Aleksandra
U pana doktora Zbigniewa Dobruckiego leczę zęby ponad 20 lat i jestem bardzo zadowolona. Kompetencje i uprzejmość na bardzo wysokim poziomie oraz miła atmosfera w gabinecie, w którym pracuje z synem dr Tomaszem
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Patrycja Stawinoga

Chirurg stomatolog, Protetyk

Kurkowa 29 / 2

Niestety,ale "nasza" pani stomatolog już w Brzeziej nie przyjmuje,a szkoda,bo dawno nie spotkałem się z tak miłym fachowcem.Serdecznie pozdrawiam!

Marta Figarska

Chirurg stomatolog

LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)

Bardzo dobra miła pani doktor .Ma pewne podejście do tego co robi. Wyrywałam u pani doktor dużo zębów i jestem naprawdę bardzo zadowolona co bardzo boję się dentysty. Teraz chodzi moja córka i jest też zadowolona
Opinia dodana przez: Justyna