okulista okulista

Panią doktor znam od 8 lat. Przez 6 lat była bardzo uprzejma i miła zwłaszcza w stosunku do dzieci. Kompetencje trudno mi ocenić, bo przez cały ten czas wyłącznie obserwowała dziecko i lekko uciekające oczka. Trzy ostatnie wizyty to niestety popis agresji ze strony Pani doktor. 1. Pani doktor nie chce nas przyjąć, bo się zarejestrowałyśmy 10 min po czasie, pomimo iż przed prywatnym zaznaczam gabinetem ok. godziny opoznienia (min …
Opinia dodana przez: Eliza

lek. med. Beata Bachurska

PFESO
Nowogrodzka 62a

Świetnie urządzony gabimet, posiada wszystkie waniejsze przyrządy do badania wroku. Pani doktor jest bardzo uważna, wyjaśnia wszystko, daje pacjentowi wydruk karty wizyty, która mozna zaprezentować innemu lekarzowi w razie potreby. Polecam.
Opinia dodana przez: Ellina

lekarz Małgorzata Calów-Pasternak

Zwycięstwa 5
44100 Gliwice

Bardzo ciepła i kompetentna osoba. Poświęcila mi tyle czasu ile potrzebowałam i wyjaśnila mój problem zdrowotny. Badanie było dokładne i w pełni kompleksowe. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Oliwia

lekarz Marta Rogowska-Seredyn

Karola Szwanke 8/33
06-400 Ciechanów

Pełen profesjonalizm. Wytłumaczy dokładnie. Nie spieszy się. Miła, serdeczna. Cudowne podejście do pacjenta.
Pani doktor jest świetną specjalistką, zna się na swojej pracy. Robi kompleksowe badania, przejmuję się każdym niepokojącym sygnałem i w razie potrzeby od razu kieruje na dalsze leczenie. Jest przy tym sympatyczna i cierpliwa. Polecam.

lekarz Aneta Sandecka

Rezedowa 12
65-001 Zielona Góra

Bardzo miła i uprzejma. Podchodzi do pacjenta holistycznie, wszystko wytłumaczy, nie kwestionuje podejścia wczesniejszego lekarza, tylko uzasadnia swoje zdanie. Fachowa i kompetentna. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Halina
Pani doktor jest sympatyczna, wizyta przebiega w miłej atmosferze. Widać że jest kompetentna, doradziła dobre leczenie przynoszące rezultaty. Na innej wizycie przy dobieraniu soczewek bardzo dokładnie wytłumaczyła co i jak. Jedynym minusem wizyty u pani doktor jest ciut za wysoka cena, ale rekompensuje ją jakość leczenia.
Opinia dodana przez: Ruda

lekarz Elżbieta Olszycka

Przychodnia Filia Nr 5
Krótka 7
97-200 Tomaszów Mazowiecki

B.dobry lekarz...jestem zadowolona...byłam w kilku salonach z córką i tylko dr.Olszycka dobrała najlepsze szkła...od tamtej pory córkę nie boli głowa,dobrze widzi o ogólnie jest ok... Pani doktor najpierw słucha pacjenta. .zadaje pytania.. bada ..wyciąga wnioski.. tłumaczy ..I dobór szkieł jest trafny.. od trzech lat moje dziecko nie mówi że boli ją głowa ☺

lekarz Aleksander Szczęśniak

Mickiewicza 60
66-200 Świebodzin

Polecam p. Doktora - "starej daty" dobry fachowiec. Spokojny, przede wszystkim poswieca duzo czasu pacjentowi. Nie jest arogancji (jak inni okulisci, z ktorymi mialem "przyjemnosc" rozmawiac) - szczerze polecam
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Lidia Mazur-Chłodek

Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
44-200 Rybnik

Wspaniały lekarz, pełen profesjonalizm, rewelacyjne podejście do pacjenta w szczególności dzieci . Polecam z całego serca !!!!!

lekarz Katarzyna Serwa-Piekarska

ul. Widok 26/A
62-800 Kalisz

To prawda pani doktor Kasia wspaniała kompetentna ludzka można było do niej zadzwonić zawsze odbierała telefon i bez rejestracji na NFZ przyjęła zawsze nie ma takich lekarzy jak pani Kasia tylko niestety Bóg nam ją zabrał i gdzie teraz będziemy się leczyć? osierociła swoich pacjentów niech spoczywa w spokoju!!!
Opinia dodana przez: Slawa i marzena
Szanowny i Drogi Panie Doktorze chcę tą drogą podziękować Panu Doktorowi za wspaniale przeprowadzoną operację mojego oka.Chcę wyrazić moje najwyższe uznanie i szacunek dla profesjonalizmu doświadczenia medycznego, za ciepło i taki ludzki, koleżeński stosunek do mojej skromnej osoby, emerytowanego Ordynatora Oddziału Chorób Wewnętrznych w Giżycku. Pan Doktor doskonale zna swoją wartość, zaangażowanie zawodowe, osiągnięcia w tej wyjątkowej dyscyplinie medycznej.My pacjenci chcemy to podkreślić z całą wyrazistością! Z okazji Świąt Bożego …
Opinia dodana przez: W.Macicki

Magdalena Kuchno-Jop

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. Św. Barbary
Plac Medyków 1
Sosnowiec

Bardzo dziękuję za wykonana operacje usunięcia zaćmy.jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia.polecam wdzieczna pacjentka

prof. dr hab. n. med. Dorota Pojda-Wilczek

Okulista dziecięcy, Okulista

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Franciszkańska 2b/2

Minęło już 6 lat od operacji oka na podwójne widzenie. Wcześniej męczyłem się i leczyłem nieskutecznie przez 4 lata. Miałem szczęście być klientem Pani Profesor, bo dzisiaj funkcjonuję normalnie, a w momencie operacji miałem już 74 lata. Obawiałem się takiej operacji, ale Pani Profesor jest chyba cudotwórcą i ma niezwykłe zdolności manualne. Podczas zabiegu czułem, że ręka ani drgnęła i pracowała jak zaprogramowana maszyna. Od momentu zabiegu do dzisiaj widzę …
Opinia dodana przez: Bronisław

dr n. med. Anna Turno-Kręcicka

Okulista dziecięcy, Okulista

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

Poszłam do Pani doktor, bo coraz gorzej widziałam. Choruję od 7 roku życia na barwnikowy zanik siatkówki. Za cenę wizyty dowiedziałam się, że nic się nie da, nie było sensu mnie leczyć za dziecka. W wieku 7 lat straciłam wzrok do tego stopnia, że miałam przed oczami tylko rozmazane barwne plamy. Kuracja trentalem w Katowicach przywróciła mi wzrok w takim stopniu, że skończyłam normalną szkołę, studia, jednak dla Pani doktor …
Opinia dodana przez: Wioleta

dr Małgorzata Rydlewska-Fojut

Okulista dziecięcy

Za Cytadelą 108

Pani Doktor to wybitny specjalista i fachowiec o ponadprzeciętnej wiedzy. Jej niezwykła cierpliwość jest ukojeniem dla małych pacjentów i ich rodziców. Taki lekarz nie potrzebuje polecenia, czego dowodem są kolejki pacjentów, jednak zdecydowałam się napisać opinię z poczucia ogromnej wdzięczności i szacunku do pani Doktor. Takich specjalistów w dzisiejszych czasach jest garstka. Jednym slowem- najlepszy okulista pod sloncem!

lekarz Jolanta Woźniak

Długosza 8
67-200 Głogów

Pani doktor to osoba z Wielkim serduszkiem Polecam z całego serca Okomed Glogow i wszystkie osoby pracujące w tym salonie.Julka

lekarz Jarosław Pelczar

Gabinet Okulistyczny
Rynek 9
58-100 Świdnica

Czytając opinie wybrałam się do doktora, ale z przyjęcia na NFZ. Masakra! Niemile zostałam potraktowana, bagatelizował chorobę, a oczu od 3 miesięcy nie mogę wyleczyć:(
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Bożena Włodarczyk

Centrum Medyczne "Farma-Med"
Narutowicza 24
88-100 Inowrocław

Jest to lekarz u którego moja 5 osobowa rodzina leczy się od 35 lat. To ta Pani wyleczyła moją 3 letnią córeczkę. To ta Pani uratowała wzrok mojemu mężowi. To ta Pani Doktor rozpoznała u mnie zaćmę, z którą wcześniej byłam w poradni szpitalnej i tam stwierdzono, że tak jest zaćma ale nic nie zrobiono z nią tylko wyznaczono mi wizytę za rok.Pani Dr Włodarczyk to lekarz z powołania i …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Okulista
                                       dr n. med. Katarzyna Chmielewska

dr n. med. Katarzyna Chmielewska

Centrum Okulistyki Okoland
Osowska 84 lok. U1

Zanim umówiłam się na wizytę, dzwoniłam z pytaniem, czy w moim przypadku pani doktor może mi pomóc. Recepcjonistka po rozmowie z panią doktor potwierdziła. Wykonany zabieg okazał się nieskuteczny, dostałam skierowanie na ostry dyżur , z ktorego odesłano mnie z kwitkiem. Zapłaciłam podwójnie : za zabieg i za konsultację, a zostałam z problemem.