okulista okulista

dr n. med. Arkadiusz Pogrzebielski

Centrum Okulistyki OCULUS
Zyblikiewicza 5/71

This doctor is THE BEST. Really THE BEST!!!!!! He is not only a perfect specialist but a very very good person. A lot of doctors refused me with my problem but he didn't. Thank you a lot!!!!!!! Tank you!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Joanna Biedawska-Sosińska

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy ESKULAP
ulica Wojska Polskiego 50
16-300 Augustów

Nie polecam leczenia oczu u tej pani doktor, według mnie bardzo słaby specjalista. W moim przypadku nie wykryła gradówki w oku. Do pani doktor zgłosiłam się pod koniec kwietnia z problemem w jednym oku. Problem mialam od ponad miesiąca, czułam olbrzymi dyskomfort podczas noszenia soczewki kontaktowej w tym jednym oku, uczucie suchości, ciała obcego. Dolegliwości ustępowały gdy zdejmowałam soczewkę, ale gdy po kilkudniowych przerwach nakładałam nową soczewkę, problem wracał. Krople …

lekarz Ewa Dąbrowska-Skura

Przychodnia
Ogrodowa 5
97-500 Radomsko

jestem zadowolony z usług Pani Doktor juz 15 lat

lekarz Jacek Trzyna

WSzZ
82-300 Elbląg

Byłem u Tego lekarza z powodu zaczerwienienia oka,przepisane leki szybko pomogły.Polecam bardzo uprzejmy i kompetentny okulista.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Małgorzata Orska

Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)

Pani doktor jest fachowcem na najwyższym poziomie i przyjacielem pacjenta. Konkretnie i całościowo podchodzi do problemu pacjenta. Rzeczowo tłumaczy w czym problem i szuka rozwiązania. Dociekliwa i zdeterminowana, by ostatecznie pomóc choremu. Wspaniały człowiek. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Maria Zawada Bilik

lekarz Mirosław Wiliński

Gabinet Ginekologiczny dr n.med. Iwona Tomczewska
św. Antoniego 44
87-800 Włocławek

Od wielu lat leczę się u doktora Wilińskiego, nie zdarzyło się żeby postawił złą diagnozę lub nieprawidłowo dobrał mi okulary. Dzisiejsza wizyta potwierdziła, że jest profesjonalistą. Po miesiącu bezskutecznego leczenia oka u innego lekarza ( z powodu mojego wyjazdu) rozpoczęte dziś leczenie już dało pozytywne efekty. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Lucyna Baltaziak

Kunickiego 182

Wspaniala Pani Doktor- miła,uprzejmie i pełna empatii.Mialam szczęście,że trafilam do takiej specjalistki z poważną chorobą oczu.Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Wanda
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Okulista
                                       lek. med. Teresa Maciąg-Szewczyk

lek. med. Teresa Maciąg-Szewczyk

Przychodnia Okulistyczna Optimed
Aleja Wolności 33
42-200 Częstochowa

Bardzo kompetentna Pani doktor. Badanie w sympatycznej atmosferze, kompleksowe na kilku płaszczyznach. Cudowne podejście do małego pacjenta. Na pewno w razie potrzeby będziemy wracać. Polecam w 100%

dr n. med. Dorota Opławska

ulica Floriańska 24/3

Podczas wizyty czas się nie liczy. Doskonała atmosfera. Możesz pytać o wszystko.Wydaje się że to normalne, ale mam za sobą wizyty gdy wychodząc z gabinetu lekarza nie wiedziałem co mi dolega - dopiero trzeba było się dopytywać. Dr Opławska to specjalista z najwyższej półki. Jest ordynatorem okulistyki w Szpitalu MSWIA na Galla w Krakowie - wiadomo, Oni biorą najlepszych. Jestem w leczeniu przez Nią a wyniki są szokujące, nawet nie …
Opinia dodana przez: Wiesław

dr Jerzy Michnowski

AnestMed Piotr Gałkin Specjalistyczny Anestezjologiczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica św. Rocha 12 A
15-879 Białystok

Mój tata usuwał u niego zaćmę. Najpierw jedno oko -było ok. potem drugie - niestety źle wykonane- pozostał ciągły ból oka, słabe widzenie, nawet kilka miesięcy po zabiegu. W międzyczasie sama poszłam na badanie (przecież przy pierwszym zabiegu się sprawdził). Nie wykonał badania na normalnym oku, tylko od razu zapuścił krople- kiedy czekaliśmy na rozszerzenie źrenic zaczął wyzywać polityków od gówna, potem żydów - że to złodzienie i oszuści, potem …
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Iwona Węgrzyk

LECZNICA OKULISTYCZNA Mega-Lens
Surowieckiego 8

Pani doktor, efekt halo nie eliminuje się okularami za 5tys bo to bzdura. Zalecenie OCT i UDG w tej samej przychodni bo nie można czekać.., w tej samej przychodni. Ok może potrzebne ale lekarz opisująca OCT pomyliła okol lewe z prawym w opisie. Miałam nadzieje ze Mega Lens utrzymuje poziom ale najwyraźniej nie i naciąga na bardzo drogie soczewki. Ja nie polecam tak obsługi OCT jak i opinii lekarskiej. Odbyłam …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Kazimiera Kućko

NSZOZ " Uśmiech"
ul. Karola Marcinkowskiego 90
66-400 Gorzów Wielkopolski

Polecam panią doktor. Byłam z najmłodszym synkiem jak miał 1 rok i teraz jako dwulatek. Podejście ok dla dzieci. Wszystko wytłumaczy. Odpowie na każde pytanie. Ze starszym synem również byłam na wizycie kontrolnej 2x razy. Polecamy. Miła pani.
Opinia dodana przez: Sylwia
Pani doktor leczyła mnie od 2003r do 2020r i według Niej wszystko było dobrze. Co prawda stwierdziła u mnie jaskrę ale zapewniała,że zaćma mi nie grozi. Jej zapewnienie było błędne. Coroczne badanie pola widzenia podobno było dobre a Docent u którego obecnie się leczę stwierdził,że już w 2005r było źle. W 2019r stwierdziła u mnie zaćmę i jedyną reakcją było przepisanie mocniejszych okularów (a przecież one zaćmy nie leczą). Badanie …
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Barbara Spychalska

Optyk Brillowscy
Majkowskiego 1
83-300 Kartuzy

Ok. Bardzo fajna. Kompetentna i rozmowna. Bardzo dokładnie bada i mówi wszystko po kolei. Polecam usługi Pani doktor

lekarz Janina Wieczorek

NZOZ "MEDIS-MED" LSSP Gabinety Specjalistyczne
Hipoteczna 3
25-350 Kielce

Pani Janina bardzo fajna, z sercem podchodzi do swojej pracy bardzo pomogła mojej córce szybko wykryła jej wadę postępująca. polecam bardzo

lekarz Arleta Łojewska

Libelta 4
62-100 Wągrowiec

Lekarz godny polecenia. Kompleksowe podejście do pacjenta, żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi Pani doktor, wszystko dokładnie wyjaśni i wytłumaczy. Jeżeli chodzi o uprzejmość to daję 5/5. Ogólna ocena jak najbardziej pozytywna i to bez względu na to czy na wizytę idę prywatnie czy też w ramach NFZ.

lekarz Dorota Gertchen-Krawiecka

Grunwaldzka 16
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Do Pani Doktor trafiliśmy z naszą wówczas półtoraroczną córeczką. Zdiagnozowała wadę wzroku przeprowadziwszy szereg badań, które u tak małego pacjenta wcale nie były łatwe do przeprowadzenia. Poświęciła nam sporo czasu cierpliwie i dokładnie wyjaśniając każ moją wątpliwość. Ponieważ wada wzroku nasze córci była duża nie obiecywała nam nie wiadomo czego w dwa miesiące. Przepisała stosowne okulary i zaprosiła do siebie za pół roku. Potem kolejna wizyta i jeszcze jedna szansa …

lekarz Agnieszka Podedworny-Chustecka

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Bardzo polecam:-)podejscie oraz profesjonalizm u Pani doktor na najwyższym poziomie, po zapodaniu przepisanego leku poprawa natychmiastowa.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Katarzyna Śledź

Gebinet
ul. Kościuszki 92/9U
Olsztyn

Super kontakt i badanie. Pani podeszła do sprawy rzetelnie i zdiagnozowała problem po kilku badaniach. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Anna Gorzelak-Waligóra

Gabinet okulistyczny
ul. Batorego 4
28-100 Busko-Zdrój

Bardzo dobry lekarz po półtora roku leczenia u różnych lekarzy podobno specjalistów mój stan się ciągle pogarszał (zainfekowanie oka po zabiegu w szpitalu wojewódzkim w Kielcach) Pani doktor już po pierwszej wizycie rozpoznał schorzenie i postawiła trafną diagnozę która przyniosła mi znaczną poprawę . Nadal korzystam z porad Pani doktor Anny Gorzelak-Waligóry .Polecam z całego serca Panią doktor. Serdecznie Pani dziękuję za pomoc.
Opinia dodana przez: Zofia