okulista okulista

lekarz Stanisław Smulski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Kozłówek" Sp. z o.o.
ulica Spółdzielców 17A

Najlepszy okulista jakiego znam. Mi bardzo pomógł. Żonie wyprowadził zagrzybiałe od soczewek powieki, mimo, że wcześniej często chodziła do różnych lekarzy, żaden nie zauważył przy badaniu tego co ten, zanim jeszcze dobrze usiadła na fotelu. Od 20 lat spokój.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Dariusz Dura

Przychodnia Rehabilitacyjna przy Spółdzileni Inwalidów "SINOGAL"
Kościuszki 4
78-600 Wałcz

Bardzo polecam doktora. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy, zaangażowania i poświęconego czasu podczas wizyty.

Beata Bezmian

Gabinet Okulistyczny.
75-395 Koszalin

byłem dzisiaj pierwszy raz jeśli gdziekolwiek to tylko do dr.Bezmian zdecydowanie polecam dziękuję i pozdrawiam
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Adam Młodkowski

Sudecka 14
58-500 Jelenia Góra

To była moja druga wizyta u Pana doktora. Przesympatyczny, dokładny w badaniu. Informuje pacjenta o wszystkim co robi podczas badania. Ma dużo cierpliwości i jest bardzo dokładny. Mój mąż również miał wizytę i również jest takiego zdania jak ja. Polecam każdemu kto szuka dobrego okulisty.
Opinia dodana przez: Jadwiga Kulpeksza

lekarz Sylwia Konarska

ulica Wigury 33
95-040 Koluszki

Takiej cierpliwości i wyrozumiałości nie okazał mi jeszcze żaden lekarz. Pani doktor opisywała każdą czynność, którą będzie wykonywać i mimo mojego strachu udało się przeprowadzić wszystkie badania.

dr n. med. Mira Gacek

MG Jaskra Poradnia Okulistyczna
ul. Marszałkowska 140 lok. 4 (I piętro)

Pani dr Mira Gacek to świetny specjalistą z olbrzymim doświadczeniem w swojej dziedzinie. Byłam na wizycie z mamą. Badanie zostalo przeprowadzone bardzo szczegółowo i dokładnie. Pani dr diagnozę i zalecenia przekazała cierpliwie, w jasny i zrozumialy sposób. POLECAM WSZYSTKIM!

lekarz Rajab ali Khosh Rouz Ablouei

Amulatorium z Izbą Chorych
marsz. Józefa Piłsudskiego 25a
72-600 Świnoujście

Chodziłam do tego pana wiele lat temu na NFZ, personalnie jest OK, raczej miły. Pogorszyła mi się wzrok i poprostu potrzebowałam okularów, co tu dużo mówić,problem chyba powszechny. Doktor zbadał,wystawił skierowanie na szkła. W sumie bez żadnych konkretnych porad i zaleceń poza sztandarowym, że napewno przesiaduje godzinami przed telefonem i komputerem( Co akurat prawdą nie było bo preferowałam czytanie książek). W tamtym momencie okulary miały być tylko do czytania i …

lekarz Halina Kopczyńska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej JUDYTA
ulica Reymonta 16/-
96-100 Skierniewice

Bardzo pozytywny kontakt. Super fachowiec, potrafiocy pomóc pacjentowi. Jestem zadowolony z udzielonej mi fachowej porady lekarskiej. Imagebox.

lekarz Maria Smolarek-Wicher

Okulista dziecięcy, Okulista

58-100 Świdnica

OK sprawna i fachowa diagnoza, wdrożone leczenie doprowadziło do tego że wreszcie widzę, mogę pracować, prowadzić auto. Polecam
Opinia dodana przez: Adam

Anetta Dworakowska-Drwięga

ul. 40-lecia 5
Płońsk

Świetny lekarz-okulista,jest bardzo wnikliwa i zawsze pomoże.Gdyby nie ona to bym nie widziała na jedno oko,wykryła u mnie odwarstwienie siatkówki.Pomogła mi bardzo i doradziła co dalej i gdzie się udać,do jakiej kliniki.Niestety już nie przyjumuje,bo jest w stanie błogosławionym-serdecznie ją pozdrawiam i życzę pomyślnego rozwiązania.
Opinia dodana przez: Natalia1987_1

lekarz Maria Błażyca

Pszczyńska 150
43-262 Kobielice

Pani Doktor jest bardzo miłą osobą.Dobrym kompetentnym okulistą.Leczę się u niej z całą moją rodziną.Bardzo POLECAM.
Opinia dodana przez: ALEKSANDRA

dr n. med. Krzysztof Dzięgielewski

Żeromskiego 11 lok. 9

Dr Krzysztof Dzięgielewski to bardzo dobry okulista. Kompetentny z wieloletnim doświadczeniem, ale także z empatycznym podejściem do pacjenta. Dokładny, zaangażowany w znalezienie najlepszego rozwiązania dla mojego przypadku. Godny polecenia zarówno ze względu na swoją wiedzę, jak i profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Pacjent

dr n. med. Jacek Ciechan

Krzywa 27
22-100 Chełm

Ocena fachowości jest wyjątkowo pozytywna – celująca (5/5). Lekarz wykazał się nie tylko gruntowną wiedzą medyczną, ale również niezwykłą precyzją i dokładnością w przeprowadzeniu wszystkich badań. Cała wizyta przebiegła w sposób bardzo metodyczny. Okulista szczegółowo wyjaśnił każdy etap badania, a następnie w przystępny i zrozumiały sposób omówił stan mojego wzroku, potencjalne ryzyka oraz zalecane dalsze kroki. ​ ​Poza samą fachowością, na uwagę zasługuje również doskonałe podejście do pacjenta. Lekarz cierpliwie …
Opinia dodana przez: Marek Pokora

lekarz Anna Kazanowska

Owczarska 53
43-100 Tychy

Kategorycznie odradzam jakiekolwiek leczenie i konsultacje u tej okulistyki. Jako biegła sądowa podważyła opinie wszystkich lekarzy z kliniki okulistycznej w Katowicach. Na sprawie karnej oznajmiła ,że nie pierwszy raz tego dokonała.Na dodatek nie odniosła się do istnienego badania i w prywatny sposób komentowała zdarzenie podczas ,którego doszło do przestępstwa. Drugi biegły sądowy nie zgodził się z jej opinią. Jako jedyna spośród co najmniej 10 lekarzy wydała krzywdzącą opinie odnośnie uszkodzenia …

lekarz Ewa Sędłak

Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna Amodent
ulica Dzieci Warszawy 29

Bardzo polecam panią doktor. Dziś byłam z dwójką dzieci na wizycie. Pani doktor mila. Przeprowadziła wywiad wykonała badania i już za tydzień dzieci będą miały receptę na okulary. Dodam jeszcze,ze dostałam się do pani doktor z dnia na dzień w ramach nfz, aż bylam w szoku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Elżbieta Dłużniewska-Haratym

Pocztowa 28a lok. 39
22-100 Chełm

Profesjonalne podejście, nowoczesny sprzęt, miłe wrażenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u niej

Joachim Grabowski

Ogrodowa 18
75-504 Koszalin

Gorąco polecam doktora Grabowskiego . Jestem pacjentką ponad 20 lat z bardzo dużą wadą wzroku. Mało jaki lekarz potrafił mi pomóc .

lekarz Krystyna Dziekańska

CENTRUM TERAPII KRÓTKOTERMINOWEJ
J. III Sobieskiego 227, pok.37
84-200 Wejherowo

uczęszczam do Pani doktor już 10 lat na jaskrę, profesjonalna,solidna,miła, Już sam fakt że tyle lat już u niej się leczę to swiadczy ,że jestem zadowolana. Teresa
Opinia dodana przez: teresa

lekarz Jarosław Wnuk

Szpital
Jana Pawła II 2
41-100 Siemianowice Śląskie

Bardzo dobry i kompetentny okulista.Bardzo szybka diagnoza i leczenie.Bardzo szybki termin wizyty i cena ok.Polecam
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Sławomira Fenger-Woźnicka

Piastów 26
86-050 Solec Kujawski

W ciagu 40 lat nigdy nie spotkalam sie z takim brakiem profesjonalizmu.. Przed wizyta dzwonilam by sie upewnic czy napewno ona jest w stanie mi wystawic zaswiadczenie o ktore prosze.. I jakie dokumenty potrzebuje ponieważ zalezy mi na czasie.. Na miejscu okazalo. Sie ze jednak jestem nie przygotowana bo nie wzielam recepty i ona nie wie jakie szkla nosze.. A ona nie ma sprzętu do mierzenia szkieł .. Wiec musialam …
Opinia dodana przez: Ewelina