epione
ul. piotrowicka 68 Katowice
Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
SZPZOZ im. dr. J. Psarskiego
Jana Pawła II 120a
Ostrołęka
dobry lekarz polecam- kpmpetetny; uczciwy -bardzo dobrze czuje sie po jego zabiegu-mam bardzo dobre zdanie o lekarzu uratowal moje nogi- czuje sie teraz wspaniale
Wojska Polskiego 3 lok. 12
Stalowa Wola
Bardzo dobry lekarz. Udroznil mi żyły w kończynach dolnych. Udzielił odpowiedzi na wszystkie pytania. Dziękuję bardzo .
Okomed
ul. Mickiewicz 47
Grudziądz
Wspanialy lekarz na wlasciwym miejscu. Super podejscie do pacjenta. Polecam w 100% Jeszcze raz bardzo dziękuję
Prywatny gabinet
Opole, Gezerała Zajączka 6/1
Opole
Bardzo dobry lekarz z dużym doświadczeniem klinicznym,uprzejmy,cierpliwy,potrafi słuchać pacjenta,tłumaczy co widzi na na urządzeniu do przepływu krwi. Bardzo sympatyczny. To lekarz przez duże L.
Centrum Zdrowia MEDYCYNA Sp. z o.o.
ulica Mickiewicza 39
Białystok
Wybitny Lekarz i Człowiek! Pacjent, który trafia do Pana Doktora jest szczęściarzem. Ogromna empatia, kompetencja i szacunek dla chorego.
Krasińskiego 16 lok. 50
Lekarz rzeczowy, udziela wyczerpujących informacji o przebiegu leczenia i zaleceniach. Kompleksowe podejście do pacjenta. Polecam
ul. gen. Romualda Traugutta 132/36
Do pana doktora przyjechałem z Poznania w celu wykonania przetoki. Przyłączam się do wielu pozytywnych opinii, które słyszałem na jego temat. Pan doktor jest nie tylko bardzo dobrym specjalistą ale też okazał dużo zrozumienia dla mojej sytuacji. Podczas zabiegu czułem się bezpiecznie i spokojnie. Polecam pana doktora.
ŻAGIEL MED PRZYCHODNIE
ulica Zana 32/A
Lublin
Przyjechałem do Pana Doktora z drugiego końca Polski z dużym tętniakiem aorty brzusznej. W Szczecinie słyszałem, że trzeba czekać, bo nieciekawie usytuowany i operacja zbyt ryzykowna. A, Pan Doktor stwierdził , że tak duży tętniak to tykająca bomba i zaproponował natychmiastową operację. Polecam z całego Serca, bo to nie tylko wyjątkowy profesjonalista, odważny , kompetentny lekarz, świetny operator, ale też ciepły empatyczny człowiek. Lekarz z powołania, najlepszy z jakim miałem …
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Wspaniały i empatyczny, bardzo dokładny. Troszczy się o pacjenta. Dziękuję. Najlepszy na świecie. Przyjmuje też w pięknym miejscu Garden Clinic w Gdansku więc wszystko idealnie.
Centrum MULTI-MEDICA Sp. z o.o.
ul. Józefa Poniatowskiego 97
Zielonka
Miły,kompetentny,godny polecenia, znający się na swoim fachu, dyspozycyjny, potrafi dotrzeć do pacjenta,przed operacją wszystko mi wyjaśnił.Dziekuje
Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1
Świetny lekarz. Kompetentny cierpliwy uwazny profesjonalny zawsze otwarty i dostępny dla pacjenta. Gorąco polecam. Wybitny specjalista.
gen. Sikorskiego 40a lok. 13
Sokółka
SKJ CENTRUM MEDYCZNE
ul. Kosiarzy 35
Bardzo miły i mądry lekarz, który jest bardzo profesjonalny. Dostałam wydruk z poradami a badanie było bardzo szybkie i bezbolesne. W okolicach jest super fajny parking podziemny (widać na Google Maps).
Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
Tychy
Z całego serca polecam dr Kosteckiego. Doktor wykazał bardzo duże zainteresowanie i zaangażowanie wobec mojego problemu. Bardzo uważnie wysłuchał i udzielił wyczerpującej odpowiedzi oraz wyjaśnienia. Szczegółowo opisał przygotowanie i przebieg zabiegu usunięcia żylaków. Sam zabieg przebiegał w komfortowej atmosferze. Po, doktor również wykazał zaangażowanie i ogromną uprzejmość. Jeszcze raz dziękuję i polecam. Warto było jechać przez pół Polski.
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Dr Zasada jest rzeczowy, kompetentny, życzliwy wobec pacjenta. Widać, że bardzo rzetelnie traktuje swój zawód. Bardzo polecam.
Medistica
Dąbska 11
Jako pacjentka po operacji żylaków mogę z pełnym przekonaniem polecić dr Orawczyka oraz całą klinikę. Już od pierwszej wizyty miałam poczucie, że jestem w dobrych rękach, ponieważ doktor bardzo dokładnie wyjaśnił przebieg zabiegu, odpowiedział na wszystkie pytania i rozwiał moje obawy. Sam zabieg przebiegł sprawnie i w komfortowych warunkach, a personel medyczny wykazał się ogromną życzliwością i profesjonalizmem. Po operacji otrzymałam jasne zalecenia dotyczące rekonwalescencji i mogłam liczyć na wsparcie …
Szpital Lux Med
Puławska 455
Serdeczne podziękowania dla Pana doktora za poświęcenie i profesjonalizm w opiece podczas mojego pobytu w szpitalu. Pana troskliwa opieka i zaangażowanie są nieocenione. Pańska postawa i wsparcie pomogły mi przetrwać trudne chwile. Dziękuję za to, że jest Pan lekarzem, który swoją pracę traktuje z powołaniem, empatią i pasją . Z wyrazami szacunku Teresa Sierocka
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
Pan doktor Ostrowski to lekarza z powołania jest empatyczny ,konkretny z uwaga slucha pacjenta i rzeczowo odpowiada na jego pytania i stara się mu pomoc Mnie osobiście ukierunkował co mam robić po problemach z leczeniem onkologicznym za co jestem mu wdzięczna Lekarz godny polecenia